Peki şimdi ne olacak?

Akrep 87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
609
450
33
Uzun süredir giremiyordum fakat şuanda çok yanlizim ve sizlere ihtiyacim var.. Anneme gittim bosanacagimi ev kiralayıp iş bulduğumu söyledim annem ise sadece üç bin verip maddi yardımda bulunmakla yetindi bende oradan evime geldim peki şimdi ne yapacağım yanlız kaldığım ilk gece ama sanırım stres ve huzursuzluk mutsuzluktan iyidir peki şimdi mutsuz muyum mutlumuyum bilmiyorum... Koca olacak adama boşanmak istediğimi artık geri dönmeyeceğimi söyledim daha öncede konuştuk bunu tamam demişti şimdi ise hala konuşma derdinde daha neyi zorluyor anlamıyorum şimdi onun telefonunu bekliyorum ona ne diyeceğim ki yoruldum aynı şeyleri konuşmaktan bana yardım edin kızlar

Annenizin tepkisi ne oldu.sadece para verip yorumsuzmu kaldi.
Ailenle ayni sehirdeysen zaten yalnizsin ailenle kalsaydin bence.
Esinlede zaten evliligin normal degildi simdi o sucuklari tek basina yesin

Annenizin tepkisi ne oldu.sadece para verip yorumsuzmu kaldi.
Ailenle ayni sehirdeysen zaten yalnizsin ailenle kalsaydin bence.
Esinlede zaten evliligin normal degildi simdi o sucuklari tek basina yesin
Annem birde böyle dene dedi annem köyde yaşıyor malum orada iş imkanı yok o da bu evliliğin devam edemeyeceğini düşünüyor sen bilirsin dedi.. koca da yok kararlı misin iyi düşün köpek gibi pişman olacaksın sana ettiğim emeklere yazık(benim için ne yaptıysa) şimdi de illa konuşalım diyor arayacak ne diyecegim ki ona ben şimdi yoruldum

Gelirim ama boşanma süreci karşımdakinden duyduğum haksızlıklar sanki herşey normal ben anormalmisim gibi davranıyor arayacak şimdi ne diyeceğim ki ben ona

Bir kaç hafta içinde alışırsın. Kuş gibi hafiflemiş hissedersin. Bence bir kedi, köpek veya kuş sahiplen. Gerçekten.insanı okadar mutlu edip kafanı rahatlatıyorki anlatamam. Ama yavru bulmaya bak. Onların daha çok ilgiye ihtiyacı oluyor. Buda seni oyalar. Zaten annenin öyle yapması iyi bile. Gidip kalma. Bu saatten sonra zor olur. Git çalış evindede seni hergün karşılayan bir ses bir canlı olsun. Emin ol eşinle olandan mutlu olursun. Yanlız kalıcağım korkusuyla eşine geri dönme. Ne çektiğini bilmiyorum. Ama bu kararı verdiysen bile zor olmuştur. Birde söyliyim bir insan asla değişmez. Törpülenir belki biraz.

Sey de kocana ortada evlilikmi vardi iki ayri kanepe iki ayri hayat vardi de.
Cocugumu ozledim senin esin olmayi sevmedim cocugumu sevmek onla vakit gecirmek istiyorum de.
Sen ki bir sucugu cok gormus adamsin zaten tek kisilik yasiyordun de.

Gelirim ama boşanma süreci karşımdakinden duyduğum haksızlıklar sanki herşey normal ben anormalmisim gibi davranıyor arayacak şimdi ne diyeceğim ki ben ona
Kesin kararını verdiysen iletişimi kes
Mahkeme süreci ile ilgili gerekirse irtibat kurarsın

Kiraladığım evin bahçesinde bir köpek var çok tatlı sanırım o şimdilik bana iyi gelecek.. doğru söylediniz insanlar değişmez gitsem yine aynı şeyleri hatta daha bile kötüsünü yaşayacağım ama neden bütün suç bende gibi davranıyor bana o demişti ayrılsak bile birbirimizin arkasından ağlayacak insanlar değiliz severek evlenmedik derdi ki daha neler neler şimdi ise bunları hiç söylememiş gibi davranıyor konuşalım da konuşalım daha neyi konuşayım onunla anlamıyorum

Arasın ne umursuyorsun onun ne dediğini. Yada davada görüşün zırt pırt aramasın. Birşey isteme diye psikolojik baskı yapıyordur o sana. İste sakın gurur deme. Okadar yıllık emeğine, geçen zamanına yazık. O ne derse desin hiç ses çıkarma. Hakaret edersede psikolojik baskı yaparsa..indir bir ses kayıt programı delil olarak tut. Sen takma onu. Geriliyorsanda konuşma. Davada koşursunuz. Seni o hüne kadar görmek hatta sesini dahi duymak istemiyorum de. Üzme kendini. Sen yanlız değilsin. Nisa 45 ayeti okumanı tavsiye ederim içini rahatlatır.

Sey de kocana ortada evlilikmi vardi iki ayri kanepe iki ayri hayat vardi de.
Cocugumu ozledim senin esin olmayi sevmedim cocugumu sevmek onla vakit gecirmek istiyorum de.
Sen ki bir sucugu cok gormus adamsin zaten tek kisilik yasiyordun de.
Yazdıklarınızı aynen söyleyeceğim çok sağolun bu arada hafta sonu oglumlaydim o kadar iyi geldi ki ikimizede anlatamam ona doğum günü yaptım birlikte bol bol vakit geçirdik hiç yanımdan gitmek istemedi yavrum ölürüm ona ben. Babası olacak adam benim cüzdanımdan para çalıyordu şimdi ise oğlum anlatıyor para biriktirmiştim babam paramin yerini bulmuş hepsini almış dedi nasıl üzüldüm anlatamam

yanlızlık korkusu ve bağımlılık hissi.sevgi değil bunlar takıntı. İnanamayın. Arama dava gününe kadar sesini duymak istemiyorum de. Böyle böylr ikna eder seni. Ama sen kararlı olursan böyle dersen belki aile danışmanına gitmek ister.yada seni kaybettiğine kesin emin olur ve belki düzelir. İnsanlar elinden kayıp gidince aklı başına geliyor ama çok geç
Ki sanmıyorum. Keşke öyle olsa düzelse.

Dediğiniz ayeti biliyorum Allah razı olsun hatirlattiniz okuyacağım... Konuşmak istemiyorum açıkçası ama hala kararlı olduğumu kabul etmek istemiyor inşallah bu son konuşma olacak Allah im ettiği beddualari kabul etmesin inşaallah

Vallahi yeni hayatınızın tadını çıkarın . Hayatınızın bundan sonrasını nasıl hayal ediyorsanız öyle planlayın . Ohhh gidin pastırma sucak neyin alın bi güzel pişirin bol bol yiyin . Hayatınızda o varken eksik olan ne varsa yaşayın . Yası matemi bırakın . Ararsa konuşmak istemiyorsanız açmayın bundan sonra keyfinize göre yaşayın

Düzeleceğine keşke az da olsa umudum olsa ama yok ve ben onu sevmiyorum mutsuz huzursuzum onunla bunları ona söyledim bana ergen gibi bahane yaratma dedi şimdi ise sadece beni suclamak sindirmek ve kendimi suçlu hissetmem için arayacak psikolojik baskı uygulayarak beni üzmek yormak amacı yoksa beni geri döndürmek değil biliyorum bunu bende son kez ona kararlı olduğumu söylemek istiyorum ama ileri giderse yüzüne kapatırım çünkü daha ondan tek kelime duymaya tahammül edemiyorum

Onunlayken yapamadığım okadar çok şey vardı ki gittim markete dolabimi istediğim gibi doldurdum (sucugumu da aldım bu arada :) ) ama neden tek suçlu ben oluverdim ben bir buçuk yıldır boşanmayı düşünüyorum babam rahatsızdı üzülmesin diye yapmadım babamı kaybettim ve artık beni bağlayan birşey kalmadı ben onca zaman hep düşündüm iki taraftan baktım sadece kendi düşüncemi hayatımı koymadım ortaya onun tarafından da baktım çok merhametliyim onun ben gittikten sonra ne halde olacağını bile düşündüm tabii benim düşündüğüm gibi olmayacağını da biliyorum umursamaz bittikten sonra ama şimdi kalkmış beni Allah a havale ediyor hakaret ediyor ben sevmiyorum tartışmayi güzel güzel konuştum evden anneme diye ayrildim ve dönmeyeceğimi söyledim ve ben suçlu oldum çıktım

aman gözünüzü seveyim o adama ne derse desin ne yaparsa yapsın geri dönmeyin,güçlü olun ayakta durun.Boşluk duygusu ile sakın o kişiye geri dönerek kendinize kötülük etmeyin.

aman gözünüzü seveyim o adama ne derse desin ne yaparsa yapsın geri dönmeyin,güçlü olun ayakta durun.Boşluk duygusu ile sakın o kişiye geri dönerek kendinize kötülük etmeyin.
Geri dönmeyi istemiyorum o diyor gel buraya bosan öyle git daha önce de diyordu git annene gelme bosan şimdi ise pişman olacaksın ne var da niye boşanıyorsun konuşalım deyip duruyor ama ben daha hakaret duymak istemiyorum ki ne konuşayım onunla

Ararsa sucuğunla sana mutluluklar dersin olur biter. Ayrıca konuşunca moralin bozulacaksa konuşma.Onu ikna etmek zorunda değilsin. Onun gereksiz laflarını dinlemek zorunda da değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…