- Konu Sahibi egeninhamsisi
-
niye böyle saçma ve kırıcı bi yorum yaptınız anlamadım, görümcesine danışmış yanlı bi adım atmamak için ne var bundaKardesim senin agzin yok mu bu kadar mi pasifsin ya cocugunun derdini bile kendim cozemiyosunniye doguruyosun
Gülüyorum :))Kardesim senin agzin yok mu bu kadar mi pasifsin ya cocugunun derdini bile kendim cozemiyosunniye doguruyosun
Sizi ilgilendirmez istedgm yorumu yaparim kapici hakli demiyorum ama insan kendi cocugunu kendi koruyabilmeli dogurmak marifet degilniye böyle saçma ve kırıcı bi yorum yaptınız anlamadım, görümcesine danışmış yanlı bi adım atmamak için ne var bunda
koruyamamışta ne yapmış ben anlayamadım ki sizi. Ayrıca bazen bazı durumlar annenin kontrolü dışında gelişir.24 saat gözünün önünde tutamazsın ki çocuğuSizi ilgilendirmez istedgm yorumu yaparim kapici hakli demiyorum ama insan kendi cocugunu kendi koruyabilmeli dogurmak marifet degil
Hesabini kendi sormaliydi gorumce eniste ne alaka ayrica size ne burasi ozgur bir platform kendi fikrimi yaziyorumkoruyamamışta ne yapmış ben anlayamadım ki sizi. Ayrıca bazen bazı durumlar annenin kontrolü dışında gelişir.24 saat gözünün önünde tutamazsın ki çocuğu
Ben sorabilirdim halası ben konuşurum dedi . Bunun hesabını size vermek zorunda değilim ama söyleyeyim ; Görümcemde adamdan yaşça büyük, konuyu kırmadan izah etti . Adamı benden daha iyi tanıyor ve daha samimi. Benim kızım onunda yeğeni. Biz 7/24 beraber bir aileyiz bunu kapıcıda apartmanda biliyor . Bizim açımızdan Yada kapıcı açısından sorun yok. Sizin açınızdan da olmasın .Hesabini kendi sormaliydi gorumce eniste ne alaka ayrica size ne burasi ozgur bir platform kendi fikrimi yaziyorum
Bu hircinliginzi cocugunuzu savunmada digr insanlara da uygulayabilirsnz insallah. Pasif gordum sizi belki de yuzyuze gelsek bize de cevap veremiceksinizBen sorabilirdim halası ben konuşurum dedi . Bunun hesabını size vermek zorunda değilim ama söyleyeyim ; Görümcemde adamdan yaşça büyük, konuyu kırmadan izah etti . Adamı benden daha iyi tanıyor ve daha samimi. Benim kızım onunda yeğeni. Biz 7/24 beraber bir aileyiz bunu kapıcıda apartmanda biliyor . Bizim açımızdan Yada kapıcı açısından sorun yok. Sizin açınızdan da olmasın .
Çocuk doğurup doğurmayacağıma da ben karar vereyim bir zahmet
Bu hircinliginzi cocugunuzu savunmada digr insanlara da uygulayabilirsnz insallah. Pasif gordum sizi belki de yuzyuze gelsek bize de cevap veremiceksiniz
Siz varken cocugun yaninda optumu hic daha once.kapici veya eniste kim olursa olsun insanlardan cocugu korumak icin cocugu egitmekten yanayim.hayir demeyi ogrenmeli .ne mutlu ki gelip size anlatmis.yinede once cocuk egitilmeli diyorum.olayida buyuturdum evet daha fazlasini yapardim .kimseye guvenmiyorum
Abarttiniz ama. Sataşacak yer ariyorsunuz.Bu hircinliginzi cocugunuzu savunmada digr insanlara da uygulayabilirsnz insallah. Pasif gordum sizi belki de yuzyuze gelsek bize de cevap veremiceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?