- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Yani bilmiyorm çalışma şartları ağır olduğundan öyle düşünüyor muşben anlamadım?
kamuda çalışıyor
istifa edecek,olmazsa tekrar mı kamuya girecek?
Aclik yoksulluk kapidan girdi mi ask bacadan cikar ... sevgiyi bile yemek icin ekmek banman lazim oda parayla ... maalesef hayat gercekleri ...Sevdigim adamin cebinde bir kurus kalmazsa bile, sevgimden asla vazgecmem, hersey para degil bu hayatta, o kadar zengin insanlar varki hepsi huzursuz, evlerinde bereket yok.. ilerde belki hersey daha guzel olacaktir..
valla özelde iş bulur mu muammam bu birYani bilmiyorm çalışma şartları ağır olduğundan öyle düşünüyor muş
Evet iş kuracak eğer olmazsa özelde iş bulacak o ara da tekrardan sınava hazırlanıp Başka bir kuruma atanmaya çalışacak MışAllah askina o kadar atanamayan insan var kpss yi kazanamayan yillarini vermis insan var ben mi yanlis dusunuyorum ne kadar kolaymis hop istifa et hooppp sinava gir kazan valla ben cok aptalim galiba giriyorum giriyorum atanamiyorum ne kadar zeki cocukmus.... kuzenine gelince yasamadan hicbirseyi bilemiyor insan ama cocugun dusuncesi bana yas geldi cok sacma zaten ulkenin durumu ohal bu hal is nasil kuracakmis ...
aynen aynen doğru diyorsunAllah askina o kadar atanamayan insan var kpss yi kazanamayan yillarini vermis insan var ben mi yanlis dusunuyorum ne kadar kolaymis hop istifa et hooppp sinava gir kazan valla ben cok aptalim galiba giriyorum giriyorum atanamiyorum ne kadar zeki cocukmus.... kuzenine gelince yasamadan hicbirseyi bilemiyor insan ama cocugun dusuncesi bana yas geldi cok sacma zaten ulkenin durumu ohal bu hal is nasil kuracakmis ...
Ne gibi öncelikler bunalr para biriktiriyordu zaten ama artık katlanamıyor muşben ayrılırdım. Seven adam evlenmek için para lazım olduğunu bile bile para toplamak yerine elindekiyle başka iş kurmak maddi sıkıntı çekmek derdindeyse öncelikleri farklıdır.
Parasi olanlarin hic huzuru yok ama.. daha dogrusu paraya tapanlarin.. az olsun oz olsun huzur mutluluk olsun..Aclik yoksulluk kapidan girdi mi ask bacadan cikar ... sevgiyi bile yemek icin ekmek banman lazim oda parayla ... maalesef hayat gercekleri ...
Ben o bahsedilen kuzen cevap veriyorum sevgilim zeki evet KPSS den 90 almıştı atandığında yine kendine güveniyor bu konu da ama ben bilemiyorum şuan ki şartlarla on yıl önceki şartlar bir değlaynen aynen doğru diyorsun
bende onu yazdım
öyle kolay falan sanıyor sanırım paşa bey
millet ömrünü veriyor ya
Abbowwww olme yavrucugum yaz gelecek adamlarin 2 dili oluyor 3. Yu istiyorlar bulur tabi ozelde is fabrikada sanayide filan bulur .... Allah askkna ben mi baska ulkede yasiyorum yoksa o mu ... fikirlere gelll...Evet iş kuracak eğer olmazsa özelde iş bulacak o ara da tekrardan sınava hazırlanıp Başka bir kuruma atanmaya çalışacak Mış
valla zekilik falan işlemiyor KPSS de :) durumlar ortada..ama dediğim gibi kendi bilir.ben yorumumu yaptımBen o bahsedilen kuzen cevap veriyorum sevgilim zeki evet KPSS den 90 almıştı atandığında yine kendine güveniyor bu konu da ama ben bilemiyorum şuan ki şartlarla on yıl önceki şartlar bir değl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?