Peki siz olsaydınız ?

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
merhaba bu konuyu kuzenim teyzemin kzı için açıyorum kendisi 25 yaşında sevgilisi var 33 yaşında kuzenim memur sevgilisi de öyle ama işi çok yoğun ve çok sıkılmış artık bunalmış istifa etmek istiyormuş özel de bir iş kurmak kendi Halinde çalışmalıymış olmazsa tekrardan sınavlara hazırlanıp kamuda çalışabilirmiş şimdi ki düşüncesi bu yöndeymiş çocuğu ben tanımıyorum kuzenimin anlattığına göre çok iyi birisi tamam buraya kadar kuzenim de çok ciddiye almamış ama kabul etmiş gerçekten olabilecekse De bu durum kabul edecek miş ve zaten yakın Zaman'da evlenecek lerdi şimdi aklına takılan konu maddi anlamda zorluk çekecek şuan için kabul ediyor ama ilerde pişman olurmuum diye de kendine güvenmiyor böyle bir durum sizlerin başına gelse Nasıl tepki verirdiniz diye de merak ediyor ve fikirlerinizi almak istiyor buyrun yorum sizn

Sevdigim adamin cebinde bir kurus kalmazsa bile, sevgimden asla vazgecmem, hersey para degil bu hayatta, o kadar zengin insanlar varki hepsi huzursuz, evlerinde bereket yok.. ilerde belki hersey daha guzel olacaktir..

Allah askina o kadar atanamayan insan var kpss yi kazanamayan yillarini vermis insan var ben mi yanlis dusunuyorum ne kadar kolaymis hop istifa et hooppp sinava gir kazan valla ben cok aptalim galiba giriyorum giriyorum atanamiyorum ne kadar zeki cocukmus.... kuzenine gelince yasamadan hicbirseyi bilemiyor insan ama cocugun dusuncesi bana yas geldi cok sacma zaten ulkenin durumu ohal bu hal is nasil kuracakmis ...

Sevdigim adamin cebinde bir kurus kalmazsa bile, sevgimden asla vazgecmem, hersey para degil bu hayatta, o kadar zengin insanlar varki hepsi huzursuz, evlerinde bereket yok.. ilerde belki hersey daha guzel olacaktir..
Aclik yoksulluk kapidan girdi mi ask bacadan cikar ... sevgiyi bile yemek icin ekmek banman lazim oda parayla ... maalesef hayat gercekleri ...

Evet iş kuracak eğer olmazsa özelde iş bulacak o ara da tekrardan sınava hazırlanıp Başka bir kuruma atanmaya çalışacak Mış

aynen aynen doğru diyorsun
bende onu yazdım
öyle kolay falan sanıyor sanırım paşa bey
millet ömrünü veriyor ya

ben ayrılırdım. Seven adam evlenmek için para lazım olduğunu bile bile para toplamak yerine elindekiyle başka iş kurmak maddi sıkıntı çekmek derdindeyse öncelikleri farklıdır.
Ne gibi öncelikler bunalr para biriktiriyordu zaten ama artık katlanamıyor muş

evlilik arifesinde işsiz kalmayı göze alıyorsa,bi dursun düşünsün kuzenin
öyle parasız sevgi olur falan filan geçin bunları
bi ekmek bile alamadığımız günlerimiz var bizim
o nasıl koyar insana!aile içi şiddete kadar gider bu olay!evleneceğine pişman olup boşanmasın yok yere!
insan para biriktirir en azından!!elde bi hatun var aman zaten bekler deyip de kafasına göre takılıyorsa o adamdan hayır gelmez.

Bence çok da güzel bşr karar vermiş, kendine güvenmese böyle bir plan yapmaz zaten. O yaşına kadar birikim de yapabildiyse ona güvemiyordur elbette.
25 yaşında mesleğe başlasa 8 yıldır aynı kurumda ise sıkılmıştır olamaz mı?
Dünyaya ne için geliyoruz, sevmediğimiz işlerde ömür tüketmek için mi, risk almak istiyor demek, bence gayet güzel.
Evlilik arefesinde kuzeninizin kaygı duyması da gayet normal, ama bu sayede duygularını daha iyi anlayabilir, gerçekten seviyor güveniyor mu yoksa sosyal statüsüne bağlı bir mantıksal ilişki içerisinde mi.

Aclik yoksulluk kapidan girdi mi ask bacadan cikar ... sevgiyi bile yemek icin ekmek banman lazim oda parayla ... maalesef hayat gercekleri ...
Parasi olanlarin hic huzuru yok ama.. daha dogrusu paraya tapanlarin.. az olsun oz olsun huzur mutluluk olsun..

aynen aynen doğru diyorsun
bende onu yazdım
öyle kolay falan sanıyor sanırım paşa bey
millet ömrünü veriyor ya
Ben o bahsedilen kuzen cevap veriyorum sevgilim zeki evet KPSS den 90 almıştı atandığında yine kendine güveniyor bu konu da ama ben bilemiyorum şuan ki şartlarla on yıl önceki şartlar bir değl

Evet iş kuracak eğer olmazsa özelde iş bulacak o ara da tekrardan sınava hazırlanıp Başka bir kuruma atanmaya çalışacak Mış
Abbowwww olme yavrucugum yaz gelecek adamlarin 2 dili oluyor 3. Yu istiyorlar bulur tabi ozelde is fabrikada sanayide filan bulur .... Allah askkna ben mi baska ulkede yasiyorum yoksa o mu ... fikirlere gelll...

Ben o bahsedilen kuzen cevap veriyorum sevgilim zeki evet KPSS den 90 almıştı atandığında yine kendine güveniyor bu konu da ama ben bilemiyorum şuan ki şartlarla on yıl önceki şartlar bir değl
valla zekilik falan işlemiyor KPSS de :) durumlar ortada..ama dediğim gibi kendi bilir.ben yorumumu yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…