Peki siz olsaydınız ?

Ohal nedeniyle böyle bir şey olamayacağını düşünüyorum

OHAL zaten bitecek 1 ay sonra.

Ama siz kafaya koymuşsunuz zaten iki sevgili.
Neden burada konu açtığınızı anlamadım.

Her "şu nedenle olmaz" diyene verecek bir cevabınız var.

OHAL zaten bitecek 1 ay sonra.

Ama siz kafaya koymuşsunuz zaten iki sevgili.
Neden burada konu açtığınızı anlamadım.

Her "şu nedenle olmaz" diyene verecek bir cevabınız var.
Olsun. Verecek cevabımda var farklı fikirlerede saygım var hepsini değerlendireceğim sonun da

Bu Zamana kadar tek kuruşumu almışlığı yoktur açıkça fikrini söyledi kabul edersen bu şekilde bir yapacağım. Diye bende farklı yorumları görmek istedim

İş sahası nedir?
Ona zor gelen kısım nedir?
Karda kışta, kızgın güneşte açık havada mı çalışıyor?

Fazla mesai mi yaptırıyorlar?

Mesleği ne?

Bu Zamana kadar tek kuruşumu almışlığı yoktur açıkça fikrini söyledi kabul edersen bu şekilde bir yapacağım. Diye bende farklı yorumları görmek istedim
Pardon da bu konu sizi mi kuzeninizin mi?
Neyse siz zaten kararinizi vermissiniz bizim yorumlarimizi bosverin hadi iyi yolunmalar. Iyi aksamlar.

Isin maddi kismi bir yana onemli olan acaba bu adam calismaktan kacan, sorumluluk alamayan biri mi? Cunku bu zamanda garanti isi birakip maceraya atilmak sacma. Kendince, kendi isimi kurup kimseye hesap vermem rahat ederim diye dusunuyor olabilir. Rahatlik pesinde insandan kimseye hayir gelmez.

Kesinlikle o karekter de bir insan değil işi severek yapmak var birde istemeyerek yapmak var şuan hayalinde ki işi yapmıyor kimse hayalindeki işi yapmıyor ama şartlar onu bu noktaya getirmiş kim ister ki şuan düzenli bir maaşı olan işi bırakmayı Ada'm ya tımarhaneye gidecek ya da bu işi bırakacak Can'ından önemli değil ya sonuçta işi olmayan da açlıktan ölmüyor değil mi

Bütün yorumları okudum dayanamadım.adam memur kızı bulmuş hayatını yaşayacak.bnim isimde çok çok zor ama istifa kelimesini düşünemiyorum bile çocuklu bir bayan olarak. Üstelik düğün zamanı.masraflari yıkacak yer ariyor sanki. Ayrıca kpss90almanin zekilikle hiç ilgisi yok. 33yasnda memur gelin adayı bulunca istifa edecem ben diye mağduru oynamanın zekilikle ilgisi var

Ne alakası var yeni tanımıyoruz birbirimizi herhalde dört yıllık bir geçmiş var bu saate kadar işini bıraksa bırakırdı bu yıla kadar istifa kelimesini ağzından duymadım iki yıldır evlilik diyordu bu saate kadar da ben evlilik istemedim yıpranıyor daha fazla yıpranmasının ne anlamı var

İşi ne şimdi ve ne işi kurmak istiyor

Adam nüfusta memur tekel bayii mi açacak

Adam veteriner özel klinik mi açacak

Adam mühendis inşaat firması mı açacak

Mesleğe şehre vs göre değişir ama hep sınava girip başka kuruma geçemiyorsa iş tutmazsa sınava girer yine kazanırım demek o kadar kolay değil

36 yaşında sınava girip 88 aldım ve atanamayacağım diye ağlıyorum

Aynen oyle kendimizi parcaliyoruz atanalim diye ne kadar basit geliyor insanlara biz gerizekalimiyiz acaba diye bir dusundum

Ee siz kararinizi zaten vermissiniz anlasilan. Adama yerden goge kadar hakli diyorsunuz. O zaman konusacak hi sey yok. Bize sormanizin anlami da yok.

Şartları Nasıl ağırmış istifa edecek kadar merak ettim..

Ayda 28 gün çalıştığı oluyor eşimin, 19.30 da çıktığı oluyor, 5 kişilik is yapıyor.. Kamu ya geçmek hayali var da :)

İnşallah istediği gibi olur ve kuzeniniz de kendi de Üzülmez.. is kurmak kendi riski ama özelde calismadiysa daha önce iyi düşünsün.. mumla arayabilir bu günleri..

Valla anlamadim kusura bakma ... fakirler esmiyorum ama sen surekli zenginleri yeriyorsun bende bunu anlamadim bu kadar fakirligi azla yetinmeyi kendine cekme her soz biz istektir olumlamadir hayatina fakirligi cekme benden sana tavsiye ve evet fakir olup cok cok cok mutlu olan gormedim ben cunku yil 2016 anlatabiliyor muyum evet zenginler mutauz zenginler huzursuz demek fakir avuntusudur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…