- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi mortaldance
-
Ohal nedeniyle böyle bir şey olamayacağını düşünüyorum
Evet kuzenini ve maasini kullanacak belli kiCok güzel anlatmışsınız. Kendine güveniyosa işini kursun. İnşallah kuzenine kredi çektirtmez. Bide bu var
Olsun. Verecek cevabımda var farklı fikirlerede saygım var hepsini değerlendireceğim sonun daOHAL zaten bitecek 1 ay sonra.
Ama siz kafaya koymuşsunuz zaten iki sevgili.
Neden burada konu açtığınızı anlamadım.
Her "şu nedenle olmaz" diyene verecek bir cevabınız var.
Bu Zamana kadar tek kuruşumu almışlığı yoktur açıkça fikrini söyledi kabul edersen bu şekilde bir yapacağım. Diye bende farklı yorumları görmek istedimEvet kuzenini ve maasini kullanacak belli ki
Bu Zamana kadar tek kuruşumu almışlığı yoktur açıkça fikrini söyledi kabul edersen bu şekilde bir yapacağım. Diye bende farklı yorumları görmek istedim
Çok stresli bir iş bir sürü insanın. Sorumluluğu onda mesai fazlası da cabasıİş sahası nedir?
Ona zor gelen kısım nedir?
Karda kışta, kızgın güneşte açık havada mı çalışıyor?
Fazla mesai mi yaptırıyorlar?
Mesleği ne?
Pardon da bu konu sizi mi kuzeninizin mi?Bu Zamana kadar tek kuruşumu almışlığı yoktur açıkça fikrini söyledi kabul edersen bu şekilde bir yapacağım. Diye bende farklı yorumları görmek istedim
Kuzeniyim ben cevaplıyorum yolunmalar ne demek ya bu ne biçim bir cümlePardon da bu konu sizi mi kuzeninizin mi?
Neyse siz zaten kararinizi vermissiniz bizim yorumlarimizi bosverin hadi iyi yolunmalar. Iyi aksamlar.
Çok stresli bir iş bir sürü insanın. Sorumluluğu onda mesai fazlası da cabası
Çektiği sıkıntıyı stresi ben bilirim o yüzden kendine bıraktım her Türlü yanındayımBir sürü insanın sorumluluğu onda nasıl bir şey anlamadım.
Bu iş bırakmak için bir neden gibi gelmedi.
Fazla mesai de öyle.
Çektiği sıkıntıyı stresi ben bilirim o yüzden kendine bıraktım her Türlü yanındayım
Kesinlikle o karekter de bir insan değil işi severek yapmak var birde istemeyerek yapmak var şuan hayalinde ki işi yapmıyor kimse hayalindeki işi yapmıyor ama şartlar onu bu noktaya getirmiş kim ister ki şuan düzenli bir maaşı olan işi bırakmayı Ada'm ya tımarhaneye gidecek ya da bu işi bırakacak Can'ından önemli değil ya sonuçta işi olmayan da açlıktan ölmüyor değil miIsin maddi kismi bir yana onemli olan acaba bu adam calismaktan kacan, sorumluluk alamayan biri mi? Cunku bu zamanda garanti isi birakip maceraya atilmak sacma. Kendince, kendi isimi kurup kimseye hesap vermem rahat ederim diye dusunuyor olabilir. Rahatlik pesinde insandan kimseye hayir gelmez.
Ne alakası var yeni tanımıyoruz birbirimizi herhalde dört yıllık bir geçmiş var bu saate kadar işini bıraksa bırakırdı bu yıla kadar istifa kelimesini ağzından duymadım iki yıldır evlilik diyordu bu saate kadar da ben evlilik istemedim yıpranıyor daha fazla yıpranmasının ne anlamı varBütün yorumları okudum dayanamadım.adam memur kızı bulmuş hayatını yaşayacak.bnim isimde çok çok zor ama istifa kelimesini düşünemiyorum bile çocuklu bir bayan olarak. Üstelik düğün zamanı.masraflari yıkacak yer ariyor sanki. Ayrıca kpss90almanin zekilikle hiç ilgisi yok. 33yasnda memur gelin adayı bulunca istifa edecem ben diye mağduru oynamanın zekilikle ilgisi var
Aynen oyle kendimizi parcaliyoruz atanalim diye ne kadar basit geliyor insanlara biz gerizekalimiyiz acaba diye bir dusundumAllah askina o kadar atanamayan insan var kpss yi kazanamayan yillarini vermis insan var ben mi yanlis dusunuyorum ne kadar kolaymis hop istifa et hooppp sinava gir kazan valla ben cok aptalim galiba giriyorum giriyorum atanamiyorum ne kadar zeki cocukmus.... kuzenine gelince yasamadan hicbirseyi bilemiyor insan ama cocugun dusuncesi bana yas geldi cok sacma zaten ulkenin durumu ohal bu hal is nasil kuracakmis ...
Ee siz kararinizi zaten vermissiniz anlasilan. Adama yerden goge kadar hakli diyorsunuz. O zaman konusacak hi sey yok. Bize sormanizin anlami da yok.Kesinlikle o karekter de bir insan değil işi severek yapmak var birde istemeyerek yapmak var şuan hayalinde ki işi yapmıyor kimse hayalindeki işi yapmıyor ama şartlar onu bu noktaya getirmiş kim ister ki şuan düzenli bir maaşı olan işi bırakmayı Ada'm ya tımarhaneye gidecek ya da bu işi bırakacak Can'ından önemli değil ya sonuçta işi olmayan da açlıktan ölmüyor değil mi
Valla anlamadim kusura bakma ... fakirler esmiyorum ama sen surekli zenginleri yeriyorsun bende bunu anlamadim bu kadar fakirligi azla yetinmeyi kendine cekme her soz biz istektir olumlamadir hayatina fakirligi cekme benden sana tavsiye ve evet fakir olup cok cok cok mutlu olan gormedim ben cunku yil 2016 anlatabiliyor muyum evet zenginler mutauz zenginler huzursuz demek fakir avuntusudur ...Ornekleri cok fazla etrafimda.. fakir avuntusu ne demek.. sanki fakirleri ezer gibi bir cumle kurmussunuz.. fazla para azdirir bazilarini demek istiyorum.. bilmem anlatabildimmi.. sevgi para uzerine kuruluyorsa, burada sorun var demektir.. sevgi parayla satin alinmaz diyorum.. umarim anlamissinizdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?