- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Gerçekten çalışmayı çok seven bir insan işten bıkmaz yapar disiplinli birisi ama Cidde'n ağır çalışma şartları dayanamıyor artıkevlilik arifesinde işsiz kalmayı göze alıyorsa,bi dursun düşünsün kuzenin
öyle parasız sevgi olur falan filan geçin bunları
bi ekmek bile alamadığımız günlerimiz var bizim
o nasıl koyar insana!aile içi şiddete kadar gider bu olay!evleneceğine pişman olup boşanmasın yok yere!
insan para biriktirir en azından!!elde bi hatun var aman zaten bekler deyip de kafasına göre takılıyorsa o adamdan hayır gelmez.
Canim zeki ise eger tekrardan sinava girsin daha rahat bir kurma gecjs yapsin yada kurum ici yukselme sinavlarina filan girsin ama devletten sirtini cekkk bosluga at kendini bu zeki adamin yapacagi is deil su zamanda macerapest arkadas benceBen o bahsedilen kuzen cevap veriyorum sevgilim zeki evet KPSS den 90 almıştı atandığında yine kendine güveniyor bu konu da ama ben bilemiyorum şuan ki şartlarla on yıl önceki şartlar bir değl
2 dil biliyorumAbbowwww olme yavrucugum yaz gelecek adamlarin 2 dili oluyor 3. Yu istiyorlar bulur tabi ozelde is fabrikada sanayide filan bulur .... Allah askkna ben mi baska ulkede yasiyorum yoksa o mu ... fikirlere gelll...
çalışmayı sevmesine lafım yokGerçekten çalışmayı çok seven bir insan işten bıkmaz yapar disiplinli birisi ama Cidde'n ağır çalışma şartları dayanamıyor artık
10 yıldır aynı kurumda on yaş yaşlandığını söylüyor hak veriyorum düşüncesineBence çok da güzel bşr karar vermiş, kendine güvenmese böyle bir plan yapmaz zaten. O yaşına kadar birikim de yapabildiyse ona güvemiyordur elbette.
25 yaşında mesleğe başlasa 8 yıldır aynı kurumda ise sıkılmıştır olamaz mı?
Dünyaya ne için geliyoruz, sevmediğimiz işlerde ömür tüketmek için mi, risk almak istiyor demek, bence gayet güzel.
Evlilik arefesinde kuzeninizin kaygı duyması da gayet normal, ama bu sayede duygularını daha iyi anlayabilir, gerçekten seviyor güveniyor mu yoksa sosyal statüsüne bağlı bir mantıksal ilişki içerisinde mi.
Ben o bahsedilen kuzen cevap veriyorum sevgilim zeki evet KPSS den 90 almıştı atandığında yine kendine güveniyor bu konu da ama ben bilemiyorum şuan ki şartlarla on yıl önceki şartlar bir değl
Benim fikrimi aldı kabul ettim ama eminde değilim kendininde ilerde pişman olmasından korkuyorumçalışmayı sevmesine lafım yok
sonuç olarak tanımıyorum
demek istediğim ülkenin şartları ve sınırları ve hatta kapasitesi ortada
çok iyi düşünüp karar vermesi lazım
en azından senin görüşünü alması lazım demek istiyorum
Nerden biliyorsun Allah askina bunlar fakir avuntusu zenginler mutsuz zenginlerin huzuru yok azicik asim agrisiz basim su devirde fakirinde zengininde huzuru yok... sParasi olanlarin hic huzuru yok ama.. daha dogrusu paraya tapanlarin.. az olsun oz olsun huzur mutluluk olsun..
Eğitim durumu üst seviyede memur dediysem yönetici konumunda işleri o yüzden de biraz yoğun ve işini hiç sevmiyor birikmiş biraz varMeslek ne?
Ben mühendisin mesela, bana herkrs kamu için uğraş diyordu, memur olmayı hiç düşünmedim, mesleki olarak beni tüketecek çünkü.
Yine de uzun yıllar bir kamu kurumunda sözleşmeli çalıştım, yakın zamanda istifa edeceğim, eşimle başka bir hayalin peşinden gidiyoruz, kısmetse olacak, kısmet değilse biraz zorlaşacak hayat.
Ama yıllar yıllar sonra denemedim demek istemiyoruz ikimiz de.
Çocuklar olduğu için elbette maddiyat çok önemli, bir evimiz ve az birikmişimiz var, ona güveniyoruz.
Arkadaşınızın güvendiği bir birikimi ve mesleki eğitimi vardır diye düşünüyorum, eğer öyle değilse alınan risk büyük, ama öyleyse ben olsam desteklerim
Yok be bu düşünceler banada ters para olunca herşey oluyor Allah'ın İzniyleNerden biliyorsun Allah askina bunlar fakir avuntusu zenginler mutsuz zenginlerin huzuru yok azicik asim agrisiz basim su devirde fakirinde zengininde huzuru yok... s
Rahat batmasi onun adi ... bir gun ciksin insaatta calisanlari izlesin yada kaynakcilari yada gitsin 2 3 gun bi isletmeciyle takilsin dertlere baksin ...ozel sektor kolay mi Allah askina ...ne tur calisirsan calis devlete uyar mi ...10 yıldır aynı kurumda on yaş yaşlandığını söylüyor hak veriyorum düşüncesine
Destekçisiyim ama bir yandan da kafamda deli sorularValla her şey bir yana da olmazsa tekrar sınava çalışıp kamuda çalışırım kafasını geçsin acilen. Artık kamuya girmek öyle kolay değil ve özellikle bundan sonra daha da zorlaşacak.
Diğer konuya gelince de eğer tutabilecek bir işse ve yeterli sermayesi varsa neden olmasın? Birlikte karar alarak hareket ettilerse eğer kuzeninize bu konuda nişanlısına destek olmak düşüyor.
Kendimde devlette olduğum için kesinlikte kamu diyorum. Ama elimden birşey gelmiyorRahat batmasi onun adi ... bir gun ciksin insaatta calisanlari izlesin yada kaynakcilari yada gitsin 2 3 gun bi isletmeciyle takilsin dertlere baksin ...ozel sektor kolay mi Allah askina ...ne tur calisirsan calis devlete uyar mi ...
Eğitim durumu üst seviyede memur dediysem yönetici konumunda işleri o yüzden de biraz yoğun ve işini hiç sevmiyor birikmiş biraz var
Bak canim insanlar taseron olarak devlet kurumlarina cayci olarak girebilmek icin bile kimlerin elini opuyor kimleri araya koyuyor ki aldiklari asgari ucret .... bence sevgilinle konus bol dunyayi dar yasamak icin can atmasin cok zekiyse memurken sinava girsin once kendini bi denesin kurum degistirsin yapabiliyorsa ...Kendimde devlette olduğum için kesinlikte kamu diyorum. Ama elimden birşey gelmiyor
Kendi işini kuranların bir çoğu emin olun aynı tereddüt ve korkularla çıkmışlardır yola. Özellikle de işinden ve bulunduğu yerden memnun değilse bir ömür çekilmez. Bu arada ben de kamuda mühendisim ama beni tatmin etmediği için başka alanlara yönelmek veya kendi işimi kurmak istiyorum. Evet sonunda işlerin yolunda gitmeme ihtimali de var ama ileride denemedim demeyiz en azından.Destekçisiyim ama bir yandan da kafamda deli sorular
Bir yandan da sevindim bu duruma çünkü aşırı strest halindeydi bu hali benim de onun ki kadar Can'ımı sıkıyordu üzerinden büyük bir yük kalkacak rahatlayacak ama benim tek düşüncem ilerde pişman olur mu maddi olark sıkıntı çektiğimizde üzülürse diyeE o zaman neden güvenmiyorsunuz anlamadım. Yani bu ülkedrki memur nüfus sayısı belli, kalanlar ölüyor mu anlamadım ki, özelde de gayet güzel fırsatlar var, mutsuz olunan bir yerde eşinizin çalışmasını ister misiniz gerçekten?
Tuzum kuru da değil, eşim düğüne bir iki ay kala istifa etti, daha sonra da 2. Çocuğu beklediğimiz zamanlarda istifa etti, iki istifasında da onu gazlayan ben oldum, çünkü çok mutsuzdu. Elbette gözü kara değilimdir, işimi sağlama alırım, bir kaç ay bizi geçindirecek paramız olmadan hadi git istifa et demem.
Kurum değiştirme şansı yok düzenli giriyor sınavlara hepsinde de çok iyi puan durumuBak canim insanlar taseron olarak devlet kurumlarina cayci olarak girebilmek icin bile kimlerin elini opuyor kimleri araya koyuyor ki aldiklari asgari ucret .... bence sevgilinle konus bol dunyayi dar yasamak icin can atmasin cok zekiyse memurken sinava girsin once kendini bi denesin kurum degistirsin yapabiliyorsa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?