peki sizin sevgiliniz?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
kızlar sizin sevgiliniz eski sevgilileri ile görüyüyor mu?
arkadaslık boyutunda gorustuklerını soyluyor mu?
bu konuya nasıl bır cozum buldunuz?

Son düzenleme:
benim sevgilim görüşmez zaten görüşemezde yani kendiside böyle bişey yapmaz.... ama zaten sevgilisi görüşenlerde varsa genellemek istemiyorum ama arkadaş boyutunda olduğunu söyler belkide öyledr ama bizim ilşkimizde böyle bişey mümkün değill canımcmm..

o da ne demek,benim kitabımda yazmaz öle bişi klava: kabullenemeyeceğim bişi bu ayrılığa kadar gidebilir ayy düşüncesi bile korkunç

öyle bişey olmasıını istemem eger gerçekten de arkadas olarak kaldılarsa bile ben de tanıyorsam en azından bana anşatmasın öyle bişey i..

nasılki benim görüşmemi arkadaş kalmamı istemiyorsaa aynen bende istemem bunu.. ilişkimizin başında konularak hallettik bu konuyu ve ilk zamanlar birbirimiz eski msn şifrelerini verdik biribirimize ve sonrasında kapatık o adresleri yeni adres aldı.. ve hatlarımız türkceldi değiştirip cep aileye geçtik yani yeni bir hayata başladık 5 yıldır..

bu konuda nasıl cozume gıdebılırım?
kendısı tabıatı rahat
duygum bıttıyse sorun olmaz benım ıcın dıye dusunuyor
halbukı ben eskı sevgılımle gorusmuyorum
mantıgı su sekılde " benım gerı donmemı ıstedıgı ıma ettıgı bır durum yok , senle ne kadar mutluyum anlatıyorum " ne gıbı bır zararı olabılır kı dıye dusunuyor

ozaman sende eski sevgilinle görüştüğünü nebilim yolda gördüğünü evi aradığını falan söylee tepkisine bakk... nasılsa tabiatı genişşmiş bakalım bunuda aynı genişlikle karşılicakmı?

bnmde erkek arkadşm eski sewgilisiyle görüşmezdi.bnm bu konuda uyarı yapmama gerek kalmamıştı ama bi gün kız bunu aramış we banada sölemişti bnde rahatsız olduumu bi daha tekrarlanmaması gerektiini sölemiştim erkek arkadaşıma o da tamam diip kıza bi daha aramamasını sölemişti çnkü o da bnm eski sewilmle görüşmemi istemiodu.konuda uzamadan kapanmıştı.
ama dwm etseydi gerçktn rahatsız olurdum çnkü eski sewgiliyle arkadaş kalmak die bi durum olamaz bnce.

benım eskı sevgılım gercekten de yenı sevgılımle cıkmaya basladıgımı ogrendıgınde sureklı ulasmaya calıstı
" o senı gerı kazanmaya calısmıs ama zaten sen onu ınsan olarak bıle sevmıyorsun bunu bılıyorum ıcım rahat" dıyor.
zaten tek kıskandıgı kısı benı zamanında gercekten seven bır kısı onun harıcınde kımseyı kıskanmıyor
benım zaten ılıskıye baslarken eskıye daır kımse ıle gorusmedıgımı bılıyordu

benim ilk çıktığım kişi şuan ki aşkım.....
onunda ilk çıktığı benm.......
yaniiiii eski muabbeti bizde olmuyoo canm ama eğer olsaydı asla knuşmalarına izin vermzdmmm

benımkının en yakın zamandakı eskılerını bılıyorum onlarla gorusmedıgını bılıyorum, daha uzak tarıhlı eskılerıyle de kankı olmadıgını bılıyorum sanıyorum kı gorusmuyor. eskılerle gorusmeye karsı bırı zaten.

abowwww böyle bişeyi asssssslllaaa ve assslaaaaa kabul etmem. görüşceksen git onlarla görüş benimle görüşme derim valla. tahammülüm olmaz böyle şeylere.

benimesimin eski sevgilisi ayni masada bile oturduk ama deliye dondum eltimin kiz kardesiyle cikmis onceden baya ciddilermis esim ayrilmis bazi sebeblerde nikah gunu beraber yemeye gittik eltim felan yemekten sonra tlfon geldi eltimin kiz kardesinden biz carsidadiyiz hadi bulusalim tabi ben o an allayamadim cok yagmuryagiyordu ve kafateryaya gittik karsimda okiz oda evlenmi ama kersmen kasar yani belli ayni masada oturduk ama okdar rahatsiz oldumki anlatamam sonusta birseyler yasamislar ama tamam onunda gocasi var ama kasar sonusta hatta esim kasar olmasindan dolayi birakmis onu birde nikahmiz oldugu gun

kızlar sizin sevgiliniz eski sevgilileri ile görüyüyor mu?
arkadaslık boyutunda gorustuklerını soyluyor mu?
bu konuya nasıl bır cozum buldunuz?

olur mu öyle saçma şey. o zaman sizde eski sevgilinizle görüşün. ne olacak canım,arkadaş boyutlarında görüşüyorum deyin. bakalım ne diyecek...

bu yazınızı şimdi gördüm. sizden emin ,görüşmeyeceğinizi biliyorda ondan kıskanmam diyor. bu arayan eski sevgiliyle arkadaşça görüşmeye başlıyorum deyin bir ,bakalım neler olacak...kalıbımı basarım,olay çıkarmazsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…