peki sizin sevgiliniz?

Ne münasebet canım.. Eski sevgilisiyle dost olarak görüşücek
o dostluguda onlarıda yerim:mymeka: Cözüm bulunulacak bir yanı yok görüşmücek o kadar. Eğer görüşürse hayatındaki beni siler o zaman

Ayıdan post eski sevgiliden dost olmaz:1closedeyes:

evet malesef...
daha doğrusu ilk üniversiteye başladıgı zaman 4 gün süren bi sevgililik olmuş daha tanıma evresi sevgili denemez ama bunlar arkadas olmak daha iyi sanki demişler ve 3 yıldır da kanka boyutunda arkadaşlar şuan kızın ciddi bir beraberliği var nadir görüşüyorlar kızda beni tanıyor kasmıyorum kendimi sevgili denemez onlara relax
aklına sokmak istemiyorum

benım sevgılımın yapısı relax
onlara gelınce duygum yok arkadaslık boyutunda dusundugum ınsanlar dıyor
ama senle ayrılsaydım asla gorusmezdım dayanamazdım dıyor :bbo:
olur mu öyle saçma şey. o zaman sizde eski sevgilinizle görüşün. ne olacak canım,arkadaş boyutlarında görüşüyorum deyin. bakalım ne diyecek...

canım gorusuyorum dıyemıcek kadar kotu ayrıldık
bu yuzden bu numero tutmaza.s
ancak kıyamet o eskıden seven kişi ıle gorusuyorum dersem kopar
konustuk bıraz umarım kalıcı cozume gıder durum

bende aklına sokmak ıstemıyorumda
2,5 senelık bı ılıskısı olmus
bu yuzden ıster ıstemez rahatsız oluyorum
senınkı zaten sorun edılecek bırsey deıl bence
dedıgın gıbı aklına sokma
ama benımkı dırek sorun sayılabılecek bısey
fevrı davranmadan cozume gıtmek ıstıyorum cunku ona karsı duygularım yogun

hayırr görüşmez ne haddine?eski sevgili falan...bunu bende kabul edemezdim zaten
eğer görüşüp bide bana arkadaşlık boyutu falan deseydi de bi güzel oturturdum yerine..
ne demek eski sevgiliklava:

canım evı aradı felan desem benım eskı sevgılıme yuz vermeyecegımden o akdar emın kı

benım eşim eskı sevgilileriyle gorusmeyi bırakın konusu bile açtırmıyor (belkıde yanımda öyle,bi kaç defa kaynanam konusu acmak istemıstıde)

ben su yorumu yaparım egerkı kız ayrıldıysa ,erkek arkadasınız bunu kendıne yedıremıyor olabılır ve kızla gorusme nedenide bence her fırsatta laf sokmaktır die dusunuyorum..

hah.işte o eskiden seven kişi aradı. arkadaşça görüşelim dedi. seninki gibi... bende dostça görüşebiliriz dedim de. bakalım ne olacak...

Bız cıkarken eskı sevgılısı msnde eklıydı.Bırsey yapamıyordum.O benım arkadasım kalacak dıyordu.Ben de actım sevgılımın msn ını kızı kendıme ekledım arkadas oldum tum yasanmıslıklarını tatlı dılımle ogrendım,sevgılıme de konustugumuzu soyledım.Sımdı sevgılım esım oldu.Kız bende eklı ama esımde degıl.

hah.işte o eskiden seven kişi aradı. arkadaşça görüşelim dedi. seninki gibi... bende dostça görüşebiliriz dedim de. bakalım ne olacak...

o şüpheye dayanamaz sanırım
arkadasken o eskı seven cocugu anlatmıstım benım ıcın yaptıklarını felan o donem bıle vay be cocuga felan dıyordu benden hoslanmazken
cıkmaya baslayınca ne zamandı o olay felan dıye bıkac soru sordu

yanı kızla ılgılı pek gorusmek ıstedıgımı soyleyemem
sen süper bı yol ızlemıssın ama
zaten kız bıraz sorunlu
yanı kımbılır bana neler yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…