Yazık...söyliyecek söz bulamıyorum kanımı dondurdu bu olay...
hem hamile hemde karnı çıkmadan adetin son gününe denk getirmiş ?. hamileyken, karnı şişmeden adet mi görüyomuş ? anlamadım..
Ben aldatmayı sırf cinsellik olarakta görmüyorumm ,,başkasına karşı duyulan ilgi,beğeni ne bilimm başka biriyle kurulan her şey bana aldatma gibi geliyo yanlış mı düşünüyorum ?
Erkeklerin günahını mı aldık şimdi bu zamana kadar
Evet kadınların gerçeten bir çoğunun, özellikle böyle genç deli çağda olan kızların hiç çekinmesi yok. Erkeklerin günahını almıyoruz tabi çünkü dünden razılar, birileri onları beğensin numara versin, gönüllü olarak yanaşsınlar falan. Bir havaya giriyorlar ki sormayın gitsin. Kadın gelip yanaştı diye "ayıp olur geri çevirmeyeyim" mantığı mı var allah aşkına!!! Ahlaksızlık diz boyu bu dünyada hanımlar ne yapacağız bilmiyorum.
Ben de hayattan sogudum :) daha neler neler gorecegim
Benim aklıma da şu düşüyor bu yaplanlar adına insanın içinde olması lazım sonuçta yapabilmek için ve genel tek gecelik ilişkilere sevgilileri ile aynı evi paylaşmayı normal görenler jgenel hayatımı yaşarım diyenler evlenince monotonlukdan sıkılıp eski günlerini arıyor ve yapsam ne olacak ki diyerek tecrübesi ile eyleme girişiyor. Siz ne düşünürsünüz bu fikrim hakkında ?
Mantıklı geldi bana söylediklerin, o zamanki heyacanı yaşama arayışına giriyor olabilirler dediğin gibi
Teşekkürler cevabınız için insanın ruh halini neden yaptığını iyi irdelemek lazım konu açıldığından yana aklıma getirdiklerim de en mantıklısı bu geliyor ki genel bu tür insanlar zaten ya kandırmaca ile yalan dolan ile evlilik kuruyorlar belki de evlenmiş olmak için evleniyorlar eşlerine belli sevgileri yok ki saygısı da olmaz o insanın.
Birde yapılan şöyle eylem var buradan bir kişi yazmıştı kendi arkadaşının ne yaptığını oda şu ; Adamı kandırıp evleniyor üç ay kadar sonra boşanma davası açıyor ve boşanıyor hayatını yaşamaya devam ediyor çünki artık evlenmiş boşanmış diyecekler ona ki benim dul arkadaşım da anlatmıştım daha önce daha resmi boşanmadan aynı mantıkla yatak arkadaşı ayarlıyordu kendine.
Teşekkürler cevabınız için insanın ruh halini neden yaptığını iyi irdelemek lazım konu açıldığından yana aklıma getirdiklerim de en mantıklısı bu geliyor ki genel bu tür insanlar zaten ya kandırmaca ile yalan dolan ile evlilik kuruyorlar belki de evlenmiş olmak için evleniyorlar eşlerine belli sevgileri yok ki saygısı da olmaz o insanın. Evet şuda var evlenip gözü açılanlar da oluyor heyecan katmak isteyenlerde var yok değildir.
Birde yapılan şöyle eylem var buradan bir kişi yazmıştı kendi arkadaşının ne yaptığını oda şu ; Adamı kandırıp evleniyor üç ay kadar sonra boşanma davası açıyor ve boşanıyor hayatını yaşamaya devam ediyor çünki artık evlenmiş boşanmış diyecekler ona ki benim dul arkadaşım da anlatmıştım daha önce daha resmi boşanmadan aynı mantıkla yatak arkadaşı ayarlıyordu kendine.
Nihali senin nasıl bi çevren olmuş valla niye böyle insanları hayatına dahil ettin ki ...
Rica ederim :) yatak arkadaşı midesizlik ben ankarada okurken bir arkadaşım anlatmıştı sevgilisinin arkadaşlarından birinin sadece cinsel olarak sevgilisini aldattığını,garip gelmişti bana o zamanlar o psikolojiyi anlamak çok güç
Bazı kadınlar sırf yanında sevgilisi/eşi olanlara odaklanıyor. Rekabet duygusu mudur, nasıl bir hırstır bilemem. Mesela benim eşim görünüşü halim selim bir insan, karşıdaki full bakımlı sosyetik bir tip, normalde o kadınlar böyle kendi halinde olana bakmaz belki değil mi?Ama nasıl bir gövde gösterisidir bilmem, sırf kendilerine bakılsın diye adamın gözlerinin içine bakan, bu şekilde dikkat çekmeye çalışanlar var. Kendini nesneleştirmekte bu kadar gayret gösteren kadınları cidden anlamıyorum, nasıl bir zavallılıktır bu? Sırf egon iki dakika tatmin olsun, her erkek sana baksın diye adamın gözünün içine bakarak dikkat çekmeye çalışmak neyin kafasıdır?
bence aldatmanın her türlüsü midesizlik ... ya ne biçim bi kafa neyin kafasındalar ki bunlar ben anlayamadm cidden ya cinsel olarak aldatma başka kadınla birlikte olcak ama adı cinsel aldatma yok anam çok large bi toplum olmuşuz da valla benm haberim yokmş...
Üniversitede her haltı yiyip elden ele gezen kızlar var bunlarıda kullanan bekar erkekler oluyo sözüm yok kendi terchleri midesizlikleri ama bunu sevgilisi olupta yapanları kabul edemiyorum ben cinsellik falan böyle bi saçmalık böyle bi aptal düşünce olamaz böyle düşünen erkekten hayır beklememek lazım bunlar kendi görüşüm...
Erkeklerin geç olgunlaşmasından ya da her hangi bir tecrübe elde etmeyişinden kaynaklanıyor kızların onlara bakmasından hoşlanma durumları, erkek ben değilde yanındaki sevgilisi eşi herneyse artık onunla biz olduğunu bütünleştiğini kabullendiği zaman bu durum ortadan kalkıyor,şahsen 9 senelik bir ilişkim var 22 yaşındayım ve bunu tecrübe etmiş biri olarak böyle bir sonuca vardım,şöyle de bir gerçek varki aslında her şey bizim elimizde akıllı bir kadın isterse erkeğine istediği herşeyi yaptırabilir gözünü bir daha dışarıya bakmasını geçtim dişi sinek bile görse umursamaz hale getirebilir:)
Onlar için çok normal böyle şeyler düşün sağda solda anlatılıp konuşabilecek kadar rahat oluyorlar,ben duyuyorum şaşırıyorum,annem hep söyler elini tuttuğun kişiye dikkat et seni yarı yolda bırakırsa ileride kocanın yüzüne bakamazsın diye kadın gerçekten haklıymış
Bazı kadınlar sırf yanında sevgilisi/eşi olanlara odaklanıyor. Rekabet duygusu mudur, nasıl bir hırstır bilemem. Mesela benim eşim görünüşü halim selim bir insan, karşıdaki full bakımlı sosyetik bir tip, normalde o kadınlar böyle kendi halinde olana bakmaz belki değil mi?Ama nasıl bir gövde gösterisidir bilmem, sırf kendilerine bakılsın diye adamın gözlerinin içine bakan, bu şekilde dikkat çekmeye çalışanlar var. Kendini nesneleştirmekte bu kadar gayret gösteren kadınları cidden anlamıyorum, nasıl bir zavallılıktır bu? Sırf egon iki dakika tatmin olsun, her erkek sana baksın diye adamın gözünün içine bakarak dikkat çekmeye çalışmak neyin kafasıdır? Neyi elde edeceksin? Adam beni/eşini/sevgilisini bırakıp sana mı koşacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?