peki ya aldatan kadınsa ,hep erkeklere deriz ama yok mu hiç aldatan bayan ?

Evet erkekler her ne kadar her halinle seviyorum da deseler kontrolü bırakmamak hep bakımlı olmak lazım hem insana kendini iyi d hissettiriyor bu tür şeyler kendine güven duygusunu da arttırıyor çok doğru bir tespit yaptın:)

Aslında çok bakımsız değilimdir ama çok da makyajını eksik etmeyenler ve şık giyinenler gibi değilim sanırım.
Hep düz ayakkabı spor giysi. Değiştiremedim o rahatlığımı.

Belki de elbise topuklu pabuçlarla falan gezsem dediğin gibi daha farklı olur ya. Alışmamışım :)

İki buçuk aydır falan zayıflamaya çalışıyorum. Bir zayıflayabilsem, giydiğimi yakıştıracağım kendime...

Evlendiniz diye kendinize bakmamayı tercih etmeyin nasılsa o adam benim mantığıyla bekarım ama valla böyle düşünüyorum çünkü dışarda öyle kadınlar var ki şam şeytanı gibi atmaca gibi bekliyolar...

Bi kadın çok güzel olmayabilir ama bakımlı olmak zorunda ...

O zaman artık spor ayakabıları bir kenara at yerine topuklular gelsin :) doğru elbiseleri de seçersen çok hoş görünürsün makyajı da unutmayalım tabi:)

kendimi psikolog gibi hissettim =)

Davranışlarım hep ilgilidir ama kendime bakım konusunda sınıfta kaldım sanırım. Biraz da hep oturdum kilo aldım kaybım çoğaldı.

Çabalıyorum ki şuan biraz kilo vereyim de fiziğim düzelsin diye. Kilolu halimle ne bakım yapmayı kendime yakıştırıyorum ne de elbisler güzel duruyor.

TAbi bir de şu var, tamam kendime baktım diyelim, kilo da verdim güzel giyiyorum mesela.

adamın çocuksuluğu düzelecek mi acaba? başka ilgi istemeye devam edecek mi? ilgilisz davranışları bitecek mi?... bekleyip göreceğim.

Canım hatta abla diyebilirim 5 yaş büyüksün benden ben evlide değilim ama ne yazıkki çevremde gördüğüm kuzenlerimde gördüğüm falan böyle ne biliyim her zaman da öyle olamazsın tabi ama düşünsene temzlk yaparken falan ama eşinin gelmesine yakın kendine biraz özen itina saçların hep toplumu açık yap mesela,ne biliyim sevdiği parfümden sür ilgiyi kendine çek bence...Bu şekilde eşini kendine çekerek yuvasını kurtaran insanlar var ve de bu senin en doğal hakkın nikahlı kocan ona gösteriş yapmıcan da kime yapcan ileri gittiysem ksura bakmayın...Zayıflarsın zamanla kilo sorunu hepmzde var zyflamayla başlarsn işte snki kilolu insanların giydiği elbiseler etekler şortlar yok mu allah aşkına bence kendine güven eşin senin eşinnn kendine de bakmayı seviyo ...hatta bence maske falan al eşine teklif et yüzümüze yapalım falan cildi güzelleştiriyomş de belkide hoşuna gider =) Sen ona çaktrmadan ufaktan kendinde değişiklikler yap hep pijama hep rahat eşofmanlar olmuo demekki =)

o çocukluk benim babamda da var bazen ben bile diyorum ya baba çocuk gibisin ama ruhunda var ne güzel içleri genç hala belkide bunun faydasını ilerde görürsün ...Sen kendine bakarsan biraz ilgisizliğini ilgiye dönüştürürsün ...

Denemeden bilemeyiz:) Sen bu söylediklerini yap vazgeçme bence değişimlerin başladığı gün o da değişmeye başlayacaktır diye düşünüyorum çünkü mutlaka farkedecektir sendeki bunca değişikliği

ya o kadar genişledik ki bazı konularda ağzım açık kalıyor.

benim gördüğüm aldatan kadınlar kocaları aldatınca ortalığı birbirine katıyor.

ee sen de yapmıtşın. ne oldu şimdi?

ya o kadar genişledik ki bazı konularda ağzım açık kalıyor.

benim gördüğüm aldatan kadınlar kocaları aldatınca ortalığı birbirine katıyor.

ee sen de yapmıtşın. ne oldu şimdi?

Dünyanın çivisi çıkmış başka bi açıklma yok valla kadınlarda kimileri gayet rahat dile getiriyolar ya da yapıyolar ...Bende duyunca bi şoka girdim üstüne topikte okuduklarım yok artık dedim ya ama işte varmış...Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştrsn ...

Evet bende de böyle birşey olmuş olabilir. Evlenince saldım kendimi. Öyle ki onun kız kardeşi çok bakımlıdır mesela küçük yaşına rağmen, makyajsız aşağı komşudan şeker istemeye bile gitmez diyeyim o derece. Hamileydi yeni doğum yaptı ama hemen diyete bile başladı/spora kilo bir ay için bile onda korku oluşturuyor.

E şimdi kardeşi böyle, kendisi de öyle aynı karşısını seviyor bukadar beğenilme arzusu olan bir aile. Benim sade oluşuma hiçbirşey söylemezler ama dediğiniz gibi eşim belki de içten içe şıklık seviyordur.

Nasıl yemek yemeğe aşık bir insansam da 15 yıldır kilo veremedim hayatımda. Çok çabalamadım desek daha doğru. Çünkü hep boğaz galip geldi. Şimdi şu 2.5 aydır aşırılıktan uzak, düzgün beslenerek, akşamları hafif yiyerek ve yiyecekleri abartmadan bir yaşantı sürüyorum anca 3 kilo verebildim. Fakat bu böyle oldu diye de bırakmayacağım tabi, ne kadar zaman sonra gidiyorsa da gitsin.

Ancak kilo verdiğimde o güzel giysiler bana yakışacak çünkü. Bu bedene topuklu pabucu bile yakıştıramıyorum.

artık sınırı zorlamaya başladık.
sürekli aşıyoruz kendimizi.
bir de bencilleştik. ''ben yapayım ama sen nasıl yaparsın ?'' mantığındayız.
üzücü insan kimseye güvenemiyor.

mahallemizde çok güzel bir kız var 23 yaşında 2 çocuk annesi eşini eski sevgilisi ile aldatmış 2 sene önce

eşi süpheleniyo birgün takip ediyo eşi ile eski sevgilisi otele girdiklerinde kızın abisini arıyo gel böyle böyle gözünle gör

abisi geliyo ikisi giriyo odayı basıyolar abisi kızı dövüyo orda sonra kız eve gidiyo eşyalarını ve çocuğunu alıyo (o zaman ikinci çocuk yok daha) en yakın arkadaşına gidiyo

10 gün falan kalıyo arkadaşında sonra eşi arıyo bunu dışarda buluşalım konuşalım

buluşuyolar çocuk ağlıyo böyle bi hata yapmana ben sebep oldum seni çok seviyorum herşeyi unutup yeniden deneyebiliriz

kız kabul ediyo birlikte çocugu alıp evlerine gidiyolar

olay kapanıyo şimdide ikinci çocukları var işte....

kimisi böyle kıymetli oluyo bende sevgilimin annesinin kandilini kutlamadım diye 3 gün trip çekiyorum hayat çok garip gerçekten

Kızlar forumda geziniyordum tam bizim konuyla alakalı bir yazı gördüm şaşırdım açıkcası yasak aşk yaşayan kocasını aldatan bir bayanın yazısını gördüm ne denir ki buna yani konunun üzerine cuk oturdu

Bir kadın vardı, evli. Çalıştığı iş yerinden bekar biriyle tanışıyor, bir müddet sonra cinsellik yaşamaya başlıyorlar. Yaşadıkları cinselliği de kameraya alıyorlar. Kadın ilişkiye ilk başladıklarında sanırım hamile aynı zamanda. Yaklaşık 3 yıl birlikte oluyorlar. Daha sonrasında kadın, eşini bırakmak istemediğini söyleyince işin rengi değişiyor. Tehditler, şantajlar vs. Eşi öğreniyor, kadınla kavga ediyorlar, sonra benim sana yaşattığım ilgisizlikten ötürü oldu diyerek eşi, kadına sahip çıkıyor. İşin en kötüsü, kadın tehdit davasının duruşmasına çocuğuyla beraber gelmiş. Çocuk, hastaneye geldiklerini sanıyor, aklı ermiyor. Neler var, neler. Allah güzel ahlâklı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

bu kadınlar bu erkeklere ne yapıyorlar da bu hale getiriyorlar ?
anlayamıyorum.
var mıdır bir formülü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…