amin gerçekten dini ne olursa olsun kendine saygısı ve güzel ahlak sahibi olan insanlarla karşılaşalım oğlumuz kızımız var. hayvandan bir farkımız olmalı..Dünyanın çivisi çıkmış başka bi açıklma yok valla kadınlarda kimileri gayet rahat dile getiriyolar ya da yapıyolar ...Bende duyunca bi şoka girdim üstüne topikte okuduklarım yok artık dedim ya ama işte varmış...Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştrsn ...
Evet bende de böyle birşey olmuş olabilir. Evlenince saldım kendimi. Öyle ki onun kız kardeşi çok bakımlıdır mesela küçük yaşına rağmen, makyajsız aşağı komşudan şeker istemeye bile gitmez diyeyim o derece. Hamileydi yeni doğum yaptı ama hemen diyete bile başladı/spora kilo bir ay için bile onda korku oluşturuyor.
E şimdi kardeşi böyle, kendisi de öyle aynı karşısını seviyor bukadar beğenilme arzusu olan bir aile. Benim sade oluşuma hiçbirşey söylemezler ama dediğiniz gibi eşim belki de içten içe şıklık seviyordur.
Nasıl yemek yemeğe aşık bir insansam da 15 yıldır kilo veremedim hayatımda. Çok çabalamadım desek daha doğru. Çünkü hep boğaz galip geldi. Şimdi şu 2.5 aydır aşırılıktan uzak, düzgün beslenerek, akşamları hafif yiyerek ve yiyecekleri abartmadan bir yaşantı sürüyorum anca 3 kilo verebildim. Fakat bu böyle oldu diye de bırakmayacağım tabi, ne kadar zaman sonra gidiyorsa da gitsin.
Ancak kilo verdiğimde o güzel giysiler bana yakışacak çünkü. Bu bedene topuklu pabucu bile yakıştıramıyorum.
amin gerçekten dini ne olursa olsun kendine saygısı ve güzel ahlak sahibi olan insanlarla karşılaşalım oğlumuz kızımız var. hayvandan bir farkımız olmalı..
Hep erkeklere yüklenirler, aldatıyo,bakıyo,kızı kesiyo diye ama bide işin öbür tarafı var kadınlar ...Kadının en büyük düşmanı diye boşuna kadın dememişlerdir heralde güzelsen çekemez,başarılı olsan çekemez bide mutlu ilişkisi olup evlenenleri asla çekemeyen fitne fesat sokmaya çalışan tipte kadınlarda mevcut...
Ben evli değilim ama en çok katlanamadığım durum erkek arkadaşımla yürürken ya da otururken bi başka bayanın erkek arkadaşıma bakması evet o benimm ama ben sindiremiyorum nasıl bi basitlik bu anlayamıyorum...
Kendini çok aşan tipler var bide aleni numarasını falan bırakıyolar arasın beni diye bunu erkek yapınca katlanamıyoruz ama ben bu kadınlara da katlanamıyorum insanı dinden imandan çıkarıyolar...
Çok yakından tanıdığım bir arkadaşımda yeni evli olmasına rağmen iş yerinde tanıştığı birinin ona olan ilgisini çok rahat dile getirmekte,üst düzey yönetici asistanı olmasının altında iş seyahatine çıkıcaz adı altında ne yapcakları meçhul...ben utandım ama o utanmadan da anlatabiliyo ...Dedim başını yakma evin var kocan var falan nerden duycak ki dedi eşimde yurtdışında dedi derdin ne senin dedim eğlence dedi ...ve benim bu son konuşmam oldu sanırım...İlerde ben de yuva kurucam böylesine aptal düşünceleri olan bir insanla daha fazla görüşmek istemedim...
Diceğim o ki artık Bazı diyerek altını çiziyorum kadınlar da yoldan çıkmış ... biz eşlerimize ,nişanlımıza güveniyoruz ama ben kadınlara güvenemiyorum
aynen bugün sözlümle konuştuğumuz konuya basmışın arkadaşım.sonuna kadar hak veriyrum bende bugün bu konusmayı savundum ona. ççooooooooooookkk haklısın.sana dibine kadar hak veriyorum.
ben artık bu düşünceleri kimselere aktaraadığım için aktardığımda fesat diye nitelendirldiğim için sustum dinliyorum insanları.ama benim gibi düşünenlerin olduğunu gördükçe DEMEKKİ haklıymışım diorum.
Erkeklere güvenebilirdim şu kadınların içindeki f.... ruh olmasa.
Biraz kaba oldu ama bu bi gerçek.
Tamam böyle şeyler kişilikle alakalı ama artık aldatmalarda kadınların rolü çok ama çok büyük.Bu yüzden ben erkeklerden çok kadınların karaktersiz olduğunu düşünüyorum.Bi kadının yapamayacağı şey yoktur.Artık erkeklerden değil kadınlardan korkun.
Allah bizi böyle insanlardan uzak tutsun gerçekten ...
toplum yıllarca aldatmada erkeğe hoşgörülü davrandı erkektir yapar dedi kadın yan gözle baksa o.. dendi şimdi kadınlar özgürleşip özgüven kazanıncamı dert oldu birilerine biraz da kadınlara hoşgörülü yaklaşsınlar bakalım... erkekler kendilerine hak görüyor aldatmayı erkeğim yaparım nasıl olsa affedilirim bir şekilde diye düşünüyorlar ama kadına gelince orada duuur...
yok ya.
aldatmalarda kadınlar pay sahibi falan diye saçmalayanlar olmuş kimsenin pay sahibi olduğu yok erkeklerin gözleri durmuyor sürekli bir çapkınlık hevesi vs.. o zaman ne oluyor kadınlarmı suçlu senin beğendiğin herifi başka kadın da beğenebilir ne olmuş adam sadakat sözü vermişse arkasında duracak bekar kadının sorumluluğu yok ayartır da isterse kocanı zira erkeklerin en ufak gülüşe tav olacağını hepimiz biliyoruz o zaman kadın suçlu deyip kocişleri korumak ne demek?
toplum yıllarca aldatmada erkeğe hoşgörülü davrandı erkektir yapar dedi kadın yan gözle baksa o.. dendi şimdi kadınlar özgürleşip özgüven kazanıncamı dert oldu birilerine biraz da kadınlara hoşgörülü yaklaşsınlar bakalım... erkekler kendilerine hak görüyor aldatmayı erkeğim yaparım nasıl olsa affedilirim bir şekilde diye düşünüyorlar ama kadına gelince orada duuur...
yok ya.
aldatmalarda kadınlar pay sahibi falan diye saçmalayanlar olmuş kimsenin pay sahibi olduğu yok erkeklerin gözleri durmuyor sürekli bir çapkınlık hevesi vs.. o zaman ne oluyor kadınlarmı suçlu senin beğendiğin herifi başka kadın da beğenebilir ne olmuş adam sadakat sözü vermişse arkasında duracak bekar kadının sorumluluğu yok ayartır da isterse kocanı zira erkeklerin en ufak gülüşe tav olacağını hepimiz biliyoruz o zaman kadın suçlu deyip kocişleri korumak ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?