- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Cok tesekkur ederim detayli bilgilendirmeleriniz icin dediklerinizi dikkatle tekrar tekrar okudum umarim uygulamadada basarili olurumMerhaba. Her birimiz dünyaya gelirken bir yaşam amacıyla birlikte, öğretilerimizi tamamlamak ve erdemler kazanmak için geliyoruz. Düşüncelerimizle, sözlerimizle ( atalarımızdan getirdiğimiz inançlar, büyüdüğümüz-yaşadığımız çevre her biri bunları etkiliyor.) yaşamımızı şekillendiriyoruz. Tüm bunları yöneten de yüzyıllardır uğruna araştırmalar yapılan ''bilinçaltı'' dediğimiz zihnimiz. Bilinçaltınızda yaşadığınız her olumlu, olumsuz durum şimdiki siz olmanızı sağladı. Bugün yazdığınız post ta aslında kendinizle bir yüzleşme içine girmişsiniz ve bunu buraya yazabilecek kadar cesur davranmışsınız.
Ölüm dışında her şeyin bir çözümü vardır denir ya bu gerçekten mümkün. Bir bilinçaltı terapisti olarak yazdığınız bazı çekirdek cümleler; hayatınızda yaşadığınız ve bilinçaltınıza yerleşen bazı olumsuz inançlar sizi evlilik kurumundan uzak tuttuğunu hissettirdi.
'' (ve cocuklugundan beri muthis bi sevgi acligim var)'' Bu cümlenizde çok derin dönüştürülmeye ihtiyaç duyulan inançlar barındırıyor.
''Aklımla olmayacağını biliyorum farkındayım artık ama duygularımı ne yapacağım onlara nasıl söz gecirecegim...'' Bu cümleniz de yaşadığınız öğrenilmiş çaresizliği anlatıyor. İnandığınız şey olmayacağı yönünde ve bakın olmuyor. Aslında yine kendi inandığınızı gerçekleştiriyorsunuz.
Sorunlarınıza çözüm kendi elinizde. Bilinçaltınızda yatan travmalar çözüldüğünde ruh eşinizi hayatınıza çağırmak mümkün.
Katkı olmak dileğiyle,
Sevgiler... :)
peki bilinçdışı neMerhaba. Her birimiz dünyaya gelirken bir yaşam amacıyla birlikte, öğretilerimizi tamamlamak ve erdemler kazanmak için geliyoruz. Düşüncelerimizle, sözlerimizle ( atalarımızdan getirdiğimiz inançlar, büyüdüğümüz-yaşadığımız çevre her biri bunları etkiliyor.) yaşamımızı şekillendiriyoruz. Tüm bunları yöneten de yüzyıllardır uğruna araştırmalar yapılan ''bilinçaltı'' dediğimiz zihnimiz. Bilinçaltınızda yaşadığınız her olumlu, olumsuz durum şimdiki siz olmanızı sağladı. Bugün yazdığınız post ta aslında kendinizle bir yüzleşme içine girmişsiniz ve bunu buraya yazabilecek kadar cesur davranmışsınız.
Ölüm dışında her şeyin bir çözümü vardır denir ya bu gerçekten mümkün. Bir bilinçaltı terapisti olarak yazdığınız bazı çekirdek cümleler; hayatınızda yaşadığınız ve bilinçaltınıza yerleşen bazı olumsuz inançlar sizi evlilik kurumundan uzak tuttuğunu hissettirdi.
'' (ve cocuklugundan beri muthis bi sevgi acligim var)'' Bu cümlenizde çok derin dönüştürülmeye ihtiyaç duyulan inançlar barındırıyor.
''Aklımla olmayacağını biliyorum farkındayım artık ama duygularımı ne yapacağım onlara nasıl söz gecirecegim...'' Bu cümleniz de yaşadığınız öğrenilmiş çaresizliği anlatıyor. İnandığınız şey olmayacağı yönünde ve bakın olmuyor. Aslında yine kendi inandığınızı gerçekleştiriyorsunuz.
Sorunlarınıza çözüm kendi elinizde. Bilinçaltınızda yatan travmalar çözüldüğünde ruh eşinizi hayatınıza çağırmak mümkün.
Katkı olmak dileğiyle,
Cok dogru yazmissin evli insanlarin ortamina girince bildigin gorunmez oluyosun.gecen seneki gunlerim geldi aklima.bi isyerin calisiyodum.bi masada toplam 15 16 bayan birlikte calisirdik.işimiz de şöyleydi ni yandan elinle isini yap bi yandan lak lak yapabilirsin oyle bi isti ve o bayanlarin hepsi evliydi aralarinda tek bekar bendim.dusun halimi.aksama kadar eslerinden cocuklarindan bahsederlerdi hatta afedersin kocasina yatak odasinsa yaptigi cilveyi bile anlatirlardi ya.ve bu insanlarla 7 8 ay calistim.her gun bu muhabbetlerini dinlemek zorunda kalmistim.nasil zor tahammul ettim bilemezsin.yani artik ya ben neden evli degilim neden bekarim niye kimseyi bulamiyorum diye depresyona girmistim.hani bekarligi cok kafama takmiyo olsam bile o ortama girdigim an cok takardim kafama.simdi evdeyim mesela evet hala ara sira boyle niye evlenemiyorum üzüntusu var ama o isyerinde calisirkenki kadar takmiyorum kafama.yani canim anlayacagin cevren de sana boyle hissettiriyo bence.Konuda belirtmeyi unutmusum soyke soyleyeyim ciddi boyutta dogu bolgesindeyim herkesin genel olarak ilk atama geri yani herkesin ilk tayin seceneginde gittigi bir yer oldugu icin cevremde şöyle ayni dili konusabilecegim dusuncesj dusunceme yakin arkadaslik kuracagim ibsan sayisi bile o kadar az ki
Yasitlarim cok az var olanlarda wvli onlarin ortsmina katiljnca gorunmez gibi oluyorsunuz konustuklari seyler heo es eş ailedi xocuklar ev vs bazen sizin orda oldugunuzu onlar bile gormuyorlar sanki
AaaaaO zaman size bi umut kapısı açayım; 34 yaşında evlendim, 39 yaşında doğum yaptım :)
Konu sahibi size gelecek olursam, biraz kabuklarınızı kırmanız gerekiyor. Sosyal ortamlarda katılın, arkadaşlıklarınızda yaş kriteri aramayın. Hatta karşınıza çıkacak insanlarda da aramayın (eşim benden 4 yaş küçük). Ben 40 yaşındayım, 50 yaşında arkadaşım da var, 25 yaşında arkadaşım da var. Kafa yapısı uyması için illaki yaşdaş olmak gerekmez önce bu önyargılarınızdan bi kurtulmalısınız. Sonra kendinizi bırakmayın, giyinin kuşanın süslenin işe giderken vs. bile sanki bir buluşmaya gider gibi hazırlanın (düğüne gider gibi değil yanlış anlaşılmasın). Her daim bakımlı olun, saçınız başınız fönlü olmasa da özenerek yapılmış toplanmış vs olsun. Makyajınız olmasa da cildiniz bakımlı olsun. Spor yapın fiziğinize önem verin. Her ay bakımlarınızı yaptırın (cilt-vs). Çevrenizdeki aktiviteleri araştırın, konser, eğlence bunları takip edin, en kötü bi arkadaşınızı yanınıza katıp gidin. İlgilendiğiniz bir sivil toplum alanı varsa (hayvan-doğa) bunlarla ilgili derneklere kuruluşlara üye olun gönüllü çalışın. Yani kısacası hayatınızı ev-iş şeklinde yaşar kendinizi de bu kadar çevreye kapatırsanız zaten karşınıza biri çıkma ihtimalini yokedersiniz. Biraz hayatın tadını çıkarın, karşınıza biri çıkmasa da yaşamdan keyif almaya başlayacaksınız. Sevgiler
Bilinçaltı terapistliği ne demek ? Benim bildiğim psikiyatr, psikolog ve psikolojik danışmanlar terapist olabiliyor. Onlar da bu alanlara ayrılmıyor. Hem o kavram bilinçdışı değil miMerhaba. Her birimiz dünyaya gelirken bir yaşam amacıyla birlikte, öğretilerimizi tamamlamak ve erdemler kazanmak için geliyoruz. Düşüncelerimizle, sözlerimizle ( atalarımızdan getirdiğimiz inançlar, büyüdüğümüz-yaşadığımız çevre her biri bunları etkiliyor.) yaşamımızı şekillendiriyoruz. Tüm bunları yöneten de yüzyıllardır uğruna araştırmalar yapılan ''bilinçaltı'' dediğimiz zihnimiz. Bilinçaltınızda yaşadığınız her olumlu, olumsuz durum şimdiki siz olmanızı sağladı. Bugün yazdığınız post ta aslında kendinizle bir yüzleşme içine girmişsiniz ve bunu buraya yazabilecek kadar cesur davranmışsınız.
Katkı olmak dileğiyle,
Oldu valla çok şükürAaaaasenin bebegin oldu
Mu? Ya nasil mutlu oldum anlatamam
İngilizce öğretmeninden ne kadar terapist olursa o kadar terapist işte. Yeni nesil sertifika meslekleri.Bilinçaltı terapistliği ne demek ? Benim bildiğim psikiyatr, psikolog ve psikolojik danışmanlar terapist olabiliyor. Onlar da bu alanlara ayrılmıyor. Hem o kavram bilinçdışı değil mi
Çok üzülüyorum PDR mezunuyum ama kendime asla terapist demem, diyemem . İnsan altında ezilir o kadar çok eğitim almak gerekiyor ki. İnsanlar da işte gidip sonra fayda görmedik diyorlarİngilizce öğretmeninden ne kadar terapist olursa o kadar terapist işte. Yeni nesil sertifika meslekleri.
Gitmesinler. Her alnına terapist yazanın kapısında sıra oluyorlar. Dün akşam bikaç kişiye sordum şikayet edebiliyor muyuz terapist ünvanını kullananları diye kesin bi cevap alamadım. Siz biliyor musunuz acaba?Çok üzülüyorum PDR mezunuyum ama kendime asla terapist demem, diyemem . İnsan altında ezilir o kadar çok eğitim almak gerekiyor ki. İnsanlar da işte gidip sonra fayda görmedik diyorlar
Maalesef meslek yasamız yokGitmesinler. Her alnına terapist yazanın kapısında sıra oluyorlar. Dün akşam bikaç kişiye sordum şikayet edebiliyor muyuz terapist ünvanını kullananları diye kesin bi cevap alamadım. Siz biliyor musunuz acaba?
Merhaba. Her birimiz dünyaya gelirken bir yaşam amacıyla birlikte, öğretilerimizi tamamlamak ve erdemler kazanmak için geliyoruz. Düşüncelerimizle, sözlerimizle ( atalarımızdan getirdiğimiz inançlar, büyüdüğümüz-yaşadığımız çevre her biri bunları etkiliyor.) yaşamımızı şekillendiriyoruz. Tüm bunları yöneten de yüzyıllardır uğruna araştırmalar yapılan ''bilinçaltı'' dediğimiz zihnimiz. Bilinçaltınızda yaşadığınız her olumlu, olumsuz durum şimdiki siz olmanızı sağladı. Bugün yazdığınız post ta aslında kendinizle bir yüzleşme içine girmişsiniz ve bunu buraya yazabilecek kadar cesur davranmışsınız.
Katkı olmak dileğiyle,
Cok cok sevindim vallaOldu valla çok şükürHem de tedavisiz uğraşmasız sürpriz yaptı teyzesi
Düşünmüyoruz korunuyoruz ama tabiki yine de Allah bilir çünkü gördüm ve iyice anladım ki "Ol" dediğinde önünde hiçbirşey duramıyor.. Yine de Allah isteyenlere olmayanlara versin inşallah bizim dileğimiz bu kadardıCok cok sevindim vallacok ugrasip kabullenmistin cunku.. Rabbim ol desin yeterki
buarada tekrar dusunuyor musun bebek bilmem ama iyi korunmazsan sonrakiler cok fena supriz yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?