peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

BİRDE PROFİLİNİZDE PSİKOLOG YAZIYOR.. SİZE O DİPLOMAYI HANGİ ÜNİVERSİTE VERDİ ACABA?

SİZ GERÇEK OLAMAZSINIZ!!!

yanlış anlamayın sizi eleştirmek vs amaçlı sölemiorum ama sadece ders notu vs bulmak amaçlı açtığınız bi sayfada bu sözler çok gereksiz olmuş
29 yaşında iki çocuk annesi tek başına ayakları üzerinde durma mücadelesi

bu sadece zor durumlarda bile insanların fırsat bulup ders çalışabildiklerini vurgulamak amaçlıydı daha önce ki sayfalarda da yazdım ve gereksiz olduğunuda farkettim önlemimi aldım çok teşekkür ederim.

Mune açmış olduğum konuya yazılan bazı yorumlar fazlasıyla rencide edici olmaya başladı.

meyil vermişsin ,kuyruk sallamışsın, aranmışsın gibi imalarda bulunanlar yada boşanmış kadınları zan altında bırakacak genellemeler yapan üyeler oldu.

şunu anladımki tecavüze uğrayan tacize uğrayan kadınlarımız içine kapanıyor ve bir çoğu suç duyurusunda bile bulunamıyor..çünkü bırakın erkekleri kendi hemcisleri bile çirkin imalarda bulunabilir..

inanın buraya allah hepimizi korusun ama tecavüze uğradım diye bir konu açsaydım 80 kişi çok üzgün olduğunu idamın geri gelmesi gerektiğini yazardı geri kalan 20 kişi ise.. mini mi giyinmiştin.. gece vaktimi dışarı çıkmıştın..kimlerle takılmıştın.. namusunu nasıl koruyamadın... gibi çirkin cümleler kuracaktı.. buna adım gibi emin oldum..

rica etsem konumu kapatabilirmisin?

Son düzenleme:
bence herkes çok abartmış,ne var yanı adam sormuş,bır tuhaflık göremedım,ayrıca hiç tanımadığımız ınsnalarla sohber ederız,otobüs,market ,mağaza,cafe gibi yerlerde,uçak filan,ayrıca çok yakın tanıdığın bırıde böle soru sorarbilir,sana hiç tanımadığınla nıye konuşuyorsun dıyenlerde hatalı,sende abartmışın,abartacak bişey değil,adam sormuş,senın işine gelmemış,engellemışın,bence başka bişi var

Genellemek hata ama boşanmış kadınların çoğu günü birlik vs takıldığı için zarf atmış şansını denemiş
Allah aşkına kaç tane gördünüz ya? Bu ne demektir ya.
O boşanmıs kadınlardan biri olabileceğiniz ihtimalini düşündünüz mü hiç?
O zaman bu genellemeye siz de katılmış oluyorsunuz. Ne hoş değil mi?

Valla daha yeni evli olduğumu bildiği halde açık seçik asılan, iş yerime çiçek gönderecek kadar deliren bir müdür yüzünden işimden oldum.
Herkesten her şey beklenir.
Pembe gözlüklerle dünyaya bakamayacağımız çok şey yaşadık diye düşünüyorum.

bu sadece zor durumlarda bile insanların fırsat bulup ders çalışabildiklerini vurgulamak amaçlıydı daha önce ki sayfalarda da yazdım ve gereksiz olduğunuda farkettim önlemimi aldım çok teşekkür ederim.
sizi kırmak niyetiyle söylemediğimi tekrar belirtmek isterim, kolay gelsin umarım sınavınızda başarılı olur gönlünüze göre bi puan alırsınız

Ben erkeklerden değil kadınlardan iğreniyorum. İĞRENİYORUM.
Bir insan bir insana bu denli kötü yaklaşamaz. Kadın kadının bu kadar düşmanı olamaz ya.
Erkeklerde suç buluyoruz ya hep. Şu konuya sadece erkekler yorum yapıyo olsaydı eminim bu kadar kadını suçlayıcı iğrenç yorumlar gelmezdi.
Yazıklar olsun

sizi kırmak niyetiyle söylemediğimi tekrar belirtmek isterim, kolay gelsin umarım sınavınızda başarılı olur gönlünüze göre bi puan alırsınız

sizin için yazmamıştım zaten 35 sayfada baya rencide edici yorumlar oldu onlar için yazdım.

yorumunuz için teşekkür ederim..

bence başka birşey var yazmışsınız onu anlayamadım?

allah kahretsin böyle mide bulantılarını, benim hormonlarım senin başını yesin deseydin. ayrıc ne konuşuyorsun elin herifiyle normal adam instagramdan matematik öğretmez senin de yaşın bunu anlayacak kadar var!!

yorumunuz için teşekkür ederim..

bence başka birşey var yazmışsınız onu anlayamadım?
nıye takdın onu anlamadım,ben bekarım ama neler soruyorlar,kafa bıle yormuyom,neden hiç evlenemedın,hiç miii evlenmedım,nasıl olurrr,çocuğun varmı,bende kafa geçiyorum,sanırsın vatana ihanet ettım,evlenmedım ya,cinsel tercıhımı bıle sorgulayan oldu yanı,boşver,hormonlar var tabi,yokmu,??senın dul olduğun i.in değil,ınan bana bekarım ne sorular duyuyorum

Kendini namuslu gosterecek ya, '' ayy erkeklerle mi konuştunn.'' o konuşmaz çünkü, o çok namuslu.
Öyle başı yerde gezer evlenilecek kadın ya çünkü.
Eline erkek eli de değmemiştir.
Nasıl değsin ki namuslu bir kadın çünkü o.
Yolda bi erkekle göz göze gelse gider abdestini tazeler.
Namus bu ya boru mu?
Bizde namus yok, bi terbiyeli namuslu sizsiniz arkadaşım.
Kanıtladınız kendinizi bak hiçbirimizin bir şüphesi yok artık.
Oldu mu?

aaa haddini bıl,onlar sütten çıkmış ak kaşık,hiç elin adamları ile konuşmazlar,hep böle densızler bızı bulur,hayatlarındakı erkekle nerden tanışıyorlar acep,hiç tanışmıyorlardı nıye konuştular,doğuştan demekki bunların tanışmaları,ayrıca adam da bır tuhaflık göremedım ben

evet mıllet süper iyi adamlar gelir,bize hep sapıklar,yahu kımler neler yapıyor bılıyoz hep,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…