peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

Biz bosanmis bayanlar erkeklerin gozunde nasilsa gelir benimle yatar bununla herturlu sohbet ederim direk akillarina bu geliyor biz duluz namus yok bizde nasilsa igrenc seyler

Üzüntüsü zde ve tribinizde sonuna kadar haklısınız. Dışardan bakıldığında öğretmenlik kutsal bir meslek insan bir kötülük konduramiyor nerden bilsin kadın. Ne yazık ki toplumumuzda boşanmış kadınlara çanta da keklik gibi bakılıyor,yazık! !

instagram kullanmıyorumnasıl olduğunu bilmiyorum ama yapılan konuşmanın ekran görüntüsünü alıp onun sayfasına gönderin ya da kendiniz yayınlayın ben olsam onun utanmadığı şeyi ben yaparım. bu arada kpss ye hazırlanıp atanmış biri olarak tavsiye sosyal medyadan uzak durun motive etmez vaktinizi alır....

Estağfurullah oyle birsey demek istedim hakliyim ya da haksizsiniz gibi sadece merak etmistim.sohbet oraya nasil geldi diye yani hani bosanmis olduğunuzu nasil anladigi mevzusuna.cok uzgunum cirkin bir soze maruz kaldiginiz icin...anneler olarak duzgun bireyler yetistirmemiz gerekir sonuc olarak caninizi sikmayin lutfen adamin capsizligi insallah dersini almıştır edepsiz...

Ilkokuldaki fen ogretmenimin sinif arkadasimi taciz ettigini yillar sonra anladim. O zamanlar goruyordum ama anlamiyodum arkadasim agliyodu. O ogretmen hala o okulda ders veriyor o zamanlarda evliydi simdide. Ogretmen olmus diye taciz edemez bu adam diye dusunmeyin hic olmazsa ucuz atlatmissiniz

Çok güzel belirtmişsin bir annesin ve çocuk yetiştiriyorsun her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmen gerekir çünkü sen bir annesin yazdığın gibi kelimelerde vurguladığın gibi sen bir annesin peki anne sen bilmezmisin öğretmende olsa doktorda olsa etiketi var o meslek sahibi zarar gelmez düşüncesi içinde yazmışsın sakın yok öyle değil diye savunmaya geçme kendini sizde belirtmişsiniz binlerce takipçisi olan diye o sıradan ve yabancı bir erkek siz çok ince düşünerek hareket etmelisiniz siz bir annesiniz yazınızda belirterek yazmışsınız sizin dediğiniz gibi bende vurgulayarak yazdım

Binlerce de olur milyonlarca da. Sonucta tanimiyosun. O yuzden karsina hersey cikabilir. Sonra anayim ben ana tribine girmene gerek yok

Sana cevap vermeden edemiycem.Kadının kurdu kadındır diye boşa dememişler.
Bir insan tanımadığı biriyle sohbet edemez mi yani?
Edince azgın ve taciz edilmeye müsait mi olduğu anlamına geliyor?
Siz hayatınızdaki herkesle anadan doğma tanışıksınız heralde bunu dediğinize göre?
Sizin gibi kendi cinsine bu tür olaylarda imalı yoldan "haketmişsin, hafif kadınlık yapmışsın" demeye getiren insanlardan midem bulanıyor..
Ve maalesef sizin gibi erkek kafalı milyonlarca kadın var hala.
Sonra erkeklerden saygı görmeyi bekliyoruz dibimizde bizi erkeklerden önce linç etmeye hazır hemcinslerimiz varken.Ayıp be ayıp, değiştirin şu kafalarınızı.

Bu tarz konuların sonu hep aynı yere gidiyor
Ben hic anlamam sıfatı ne olursa olsun karşı cinsle yapılan gereksiz muhabbetleri

Binlerce de olur milyonlarca da. Sonucta tanimiyosun. O yuzden karsina hersey cikabilir. Sonra anayim ben ana tribine girmene gerek yok

Sen ne demek istiyorsun? Kıza sen aranıyorsun mu diyorsun? Lafa bak.

Kız instagram da defter kitap fotosu paylaşıyor. İnstagramı kpss amacıyla kullanıyor. Orada bu işle ilgili insanlarla iletisime geçmeyi amaçlıyor.

Sonra evli biri buradan kıza yürüyor. Kız mi suçlu oldu simdi?

canım sana özel mesaj yollayamadım nedenki..bu alıcıya özel msj yollayamazsınız yazdı

Adam instagram dan kendine birilerini aramış. İfşa et diyene çok şaşırdım. Sanki yaşı küçük çocukla böyle konuştu.

Sizinle sex için ilgilendiğini belirtmiş. Evet buradaki yaklaşımı çirkin ve rahatsız edici. Ama ısrar etmedikçe taciz değil bence. Sizde olmaz demişsiniz. Bitmiş gitmiş.

En fazla yazışmaları eşine gönderebilirsiniz.

boşanmış kadınlara hep bu soru mu soruyor?
ilk defa duydum.
bence herkese sorulmuyor. sormaya fırsat verenlere soruluyor olabilir

Sormaya fırsat vermemek için sosyal hayat olmaması gerekiyor. Fırsat vermemek için eve kapanmak gerekiyor canim. Senin durumun ne bilmiyorum ama henüz sana sorulması sorulmayacagi anlamına gelmez

boşanmış kadınlara hep bu soru mu soruyor?
ilk defa duydum.
bence herkese sorulmuyor. sormaya fırsat verenlere soruluyor olabilir

Sen hormon muhabbeti için yazmışsın. Ben adamın boşanmış bir kadına sarkması olarak yorumlayıp ona göre az once yazdim. Evet hormon sorusu çok saçma.

Sormaya fırsat vermemek için sosyal hayat olmaması gerekiyor. Fırsat vermemek için eve kapanmak gerekiyor canim. Senin durumun ne bilmiyorum ama henüz sana sorulması sorulmayacagi anlamına gelmez

Sen hormon muhabbeti için yazmışsın. Ben adamın boşanmış bir kadına sarkması olarak yorumlayıp ona göre az once yazdim. Evet hormon sorusu çok saçma.

evet aynen onun için yazmıştım. dün başka mesajım da vardı. diğerleri de sizin gibi anlamış olabilir başta ama son yazdığınız gibi olayherkese teşekkürler.günaydınlar

siz de annesiniz yada gelecekte olacaksınız umarım kınadığınız bu şeyi yaşamazsınız...

bu zamana kadar yaşamamış olmanız bundan sonra başınıza gelmeyeceği anlamını taşımıyor..

yargılamaya bakarmısınız ya sanki anneliğime namusuma evladıma zarar getirecek birşey yaptım..

siz anne olunca aman yanlış birşey yapmayın oldumu.. çok sinirlendim.. bu yazım üslubunuz çok yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…