instagram kullanmıyorumnasıl olduğunu bilmiyorum ama yapılan konuşmanın ekran görüntüsünü alıp onun sayfasına gönderin ya da kendiniz yayınlayın ben olsam onun utanmadığı şeyi ben yaparım. bu arada kpss ye hazırlanıp atanmış biri olarak tavsiye sosyal medyadan uzak durun motive etmez vaktinizi alır....kızlar kpss ile ilgili bir sayfa açtım instagramda resim falan koymuyorum.sadece motivasyon amaçlı defter kitap fotoğrafları ve ders notu paylaşımı oluyor. ama giriş sayfamda motivasyon amaçlı bir blog olduğu için '29 yaşında iki çocuk annesi tek başına ayakları üzerinde durma mücadelesi hedef 90 hadi bismillah' yazıyor..
takip ettiğim kişiler arasında tesadüfen bulduğum 'teog sınavına öğrenci yetiştiren bir matematik öğretmenide var' takip ettim çünkü matematiği anlamayanları gaza getirmek için bir sürü paylaşım yapıyor..
,neyse bu özelden yazmış bana.. maşallah takdir ettim azminizi diye..
adam sonuçta öğretmen ve bana bir yol gösterir diye cevap yazdım teşekkür ederim dedim.
işiniz zor matematiğinizde zayıfmış acaba nasıl yardımcı olabilirim size diye düşündüm yazmış
bende teşekkür ettim çalışma yöntemimi ve netlerimin kötü çıkmasından bahsettim..
konu geldi malum yere..29 yaşında bekar bir annesiniz azminiz çok iyi ama işiniz zor dedi..
gençmişinizde evlilik düşünmüyormusunuz diye sordu..
sorunuzun kpss ile alakası nedir anlamadım hocam yazdım..
hormonlar diye bir gerçek var yazmış..
evlisiniz ve öğretmensiniz size hiç yakışmadı yazdım ve engelledim..
adam yerine koydum birşeyler öğrenirim diye sohbet ettim ne çıktı karşıma.. evli bir adamın elalemin hormonlarıyla ne işi var acaba? eşi görse ne düşünür..
evet hormonlar diye bir gerçek var da sanane be adam...
boşanmış olunca potansiyel olarakmı görülüyor acaba? nasıl olsa kızlık zarı muhabbetide yok ohh bunla +18 sohbette edilir birde güzel yatılır diye mi bakılıyor ... ortalık bu kadar kötümü
ve en önemlisi teog grubuna dfers veren binleri geçmiş takipçisi olan bir matematik öğretmeni.. inanamıyorum ..
evet dul kadınlarında hormonları var ama hormonlarım çalışıyor diye mart kedileri gibi sokağa atılacak değiliz değil mi ama?
anneyim ben ya anne.. kadınlağıma saygı duymuyorsan anneliğime bari saygı duy!!
çok sinirlendim içimi dökeyim dedim.
Estağfurullah oyle birsey demek istedim hakliyim ya da haksizsiniz gibi sadece merak etmistim.sohbet oraya nasil geldi diye yani hani bosanmis olduğunuzu nasil anladigi mevzusuna.cok uzgunum cirkin bir soze maruz kaldiginiz icin...anneler olarak duzgun bireyler yetistirmemiz gerekir sonuc olarak caninizi sikmayin lutfen adamin capsizligi insallah dersini almıştır edepsiz...profil yazımda tek başına hayat mücadelesi iki çocuk annesi şeklinde birşey yazıyordu.. bu tamamen bekarlara ders çalışmaktan başka derdi olmayanlar için motivasyon amaçlıydı azim etsinler diye .. sadece ben değil herkes yazıyor.. mesela atanamayan anne.. kpss mağduresi.. bu son şansım... ama yanlış yapmışım sonucun bu şekilde anlaşılacağını bilemedim. sonuç olarak haklısınız
Çok güzel belirtmişsin bir annesin ve çocuk yetiştiriyorsun her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmen gerekir çünkü sen bir annesin yazdığın gibi kelimelerde vurguladığın gibi sen bir annesin peki anne sen bilmezmisin öğretmende olsa doktorda olsa etiketi var o meslek sahibi zarar gelmez düşüncesi içinde yazmışsın sakın yok öyle değil diye savunmaya geçme kendini sizde belirtmişsiniz binlerce takipçisi olan diye o sıradan ve yabancı bir erkek siz çok ince düşünerek hareket etmelisiniz siz bir annesiniz yazınızda belirterek yazmışsınız sizin dediğiniz gibi bende vurgulayarak yazdımkızlar kpss ile ilgili bir sayfa açtım instagramda resim falan koymuyorum.sadece motivasyon amaçlı defter kitap fotoğrafları ve ders notu paylaşımı oluyor. ama giriş sayfamda motivasyon amaçlı bir blog olduğu için '29 yaşında iki çocuk annesi tek başına ayakları üzerinde durma mücadelesi hedef 90 hadi bismillah' yazıyor..
takip ettiğim kişiler arasında tesadüfen bulduğum 'teog sınavına öğrenci yetiştiren bir matematik öğretmenide var' takip ettim çünkü matematiği anlamayanları gaza getirmek için bir sürü paylaşım yapıyor..
,neyse bu özelden yazmış bana.. maşallah takdir ettim azminizi diye..
adam sonuçta öğretmen ve bana bir yol gösterir diye cevap yazdım teşekkür ederim dedim.
işiniz zor matematiğinizde zayıfmış acaba nasıl yardımcı olabilirim size diye düşündüm yazmış
bende teşekkür ettim çalışma yöntemimi ve netlerimin kötü çıkmasından bahsettim..
konu geldi malum yere..29 yaşında bekar bir annesiniz azminiz çok iyi ama işiniz zor dedi..
gençmişinizde evlilik düşünmüyormusunuz diye sordu..
sorunuzun kpss ile alakası nedir anlamadım hocam yazdım..
hormonlar diye bir gerçek var yazmış..
evlisiniz ve öğretmensiniz size hiç yakışmadı yazdım ve engelledim..
adam yerine koydum birşeyler öğrenirim diye sohbet ettim ne çıktı karşıma.. evli bir adamın elalemin hormonlarıyla ne işi var acaba? eşi görse ne düşünür..
evet hormonlar diye bir gerçek var da sanane be adam...
boşanmış olunca potansiyel olarakmı görülüyor acaba? nasıl olsa kızlık zarı muhabbetide yok ohh bunla +18 sohbette edilir birde güzel yatılır diye mi bakılıyor ... ortalık bu kadar kötümü
ve en önemlisi teog grubuna dfers veren binleri geçmiş takipçisi olan bir matematik öğretmeni.. inanamıyorum ..
evet dul kadınlarında hormonları var ama hormonlarım çalışıyor diye mart kedileri gibi sokağa atılacak değiliz değil mi ama?
anneyim ben ya anne.. kadınlağıma saygı duymuyorsan anneliğime bari saygı duy!!
çok sinirlendim içimi dökeyim dedim.
Binlerce de olur milyonlarca da. Sonucta tanimiyosun. O yuzden karsina hersey cikabilir. Sonra anayim ben ana tribine girmene gerek yok
Binlerce de olur milyonlarca da. Sonucta tanimiyosun. O yuzden karsina hersey cikabilir. Sonra anayim ben ana tribine girmene gerek yok
canım sana özel mesaj yollayamadım nedenki..bu alıcıya özel msj yollayamazsınız yazdı
boşanmış kadınlara hep bu soru mu soruyor?
ilk defa duydum.
bence herkese sorulmuyor. sormaya fırsat verenlere soruluyor olabilir
boşanmış kadınlara hep bu soru mu soruyor?
ilk defa duydum.
bence herkese sorulmuyor. sormaya fırsat verenlere soruluyor olabilir
sanki boşanmış tüm genç bayanlara bu soru soruluyor gibi yazmış arkadaş neden diye.
ben de ilk defa böyle bir şey duyduğumu belirttim.
sonraki sözüm de kimseye bu derece fırsat vermemek gerek anlamında.
yani türkiye de yaşıyoruz ve oraya dan dan boşandım tek başımayım diye yazmak,
karşıdakine kendinde yorum yapma hakkı vermiş gibi algılanmış herhalde ki o insan müsvettesi de bundan cesaret almış kanımca.
ayıp bir şey değil saklansın demem ama günümüz bu bakış açısıyla yaşamak zorunda bırakmış kadınları burda
şimdi sen niye yorumlara atlıyorsun anlamadım.
2 dir aynı şeyi yapıyorsun,sanki senden başka herkes burda milletin namusunu yargılayacak, sen savunacaksın gibi davranıyorsun.
normalde yorumlarını beğenirim ama böyle konularda direk dalıyorsun.
ben elin adamıyla konuştun hakettin mi yazmışım?
böyle bir şeyi ilk defa duyduğumu yazdım, zira arkadaş cevap verince daha önce bayan arkadaşlarından da duymuş bu hormon şeysini.
benim bakış açıma üzülmene hiç gerek yok,
kadınlarımız yaşadıklarının arkasında durabiliyorsa, sonra gelip zır zır ağlamıyor pişmanım demiyorsa her istediğini yapar, gerisine de bir halt düşmezdir düşüncem.
aksine gurur duyuyorum kendimle.
Sormaya fırsat vermemek için sosyal hayat olmaması gerekiyor. Fırsat vermemek için eve kapanmak gerekiyor canim. Senin durumun ne bilmiyorum ama henüz sana sorulması sorulmayacagi anlamına gelmez
Sen hormon muhabbeti için yazmışsın. Ben adamın boşanmış bir kadına sarkması olarak yorumlayıp ona göre az once yazdim. Evet hormon sorusu çok saçma.
Çok güzel belirtmişsin bir annesin ve çocuk yetiştiriyorsun her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmen gerekir çünkü sen bir annesin yazdığın gibi kelimelerde vurguladığın gibi sen bir annesin peki anne sen bilmezmisin öğretmende olsa doktorda olsa etiketi var o meslek sahibi zarar gelmez düşüncesi içinde yazmışsın sakın yok öyle değil diye savunmaya geçme kendini sizde belirtmişsiniz binlerce takipçisi olan diye o sıradan ve yabancı bir erkek siz çok ince düşünerek hareket etmelisiniz siz bir annesiniz yazınızda belirterek yazmışsınız sizin dediğiniz gibi bende vurgulayarak yazdım
Çok güzel belirtmişsin bir annesin ve çocuk yetiştiriyorsun her şeyi ince ayrıntısına kadar düşünmen gerekir çünkü sen bir annesin yazdığın gibi kelimelerde vurguladığın gibi sen bir annesin peki anne sen bilmezmisin öğretmende olsa doktorda olsa etiketi var o meslek sahibi zarar gelmez düşüncesi içinde yazmışsın sakın yok öyle değil diye savunmaya geçme kendini sizde belirtmişsiniz binlerce takipçisi olan diye o sıradan ve yabancı bir erkek siz çok ince düşünerek hareket etmelisiniz siz bir annesiniz yazınızda belirterek yazmışsınız sizin dediğiniz gibi bende vurgulayarak yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?