- 1 Aralık 2012
- 1.213
- 1.361
- 333
Diyorum ya,tek mesele zar ise,onu halletmek zor degil gunumuzde,tasvip ettigimden degil,bu zihniyete yonelik soyluyorum bunu.. Simdi olayi saptirip ortami alevlendirenler cikar diye uzun uzun aciklayarak yaziyorum..toplum olarak namusun kafada değil iki bacak arasında olduğunu düşündüğümüz için çoğu insan zannediyor ki cinsellik konusunda rahat davranmayanların tek derdi zarı korumak. Maalesef bu bakış açısını değiştirmek çok zor.
Erkeklere kızıyoruz da, bakın burda bile onlarla aynı kafada olan hemcinslerimiz var maalesef. Üstelik hala söylediğinde ısrarcı, gittikçe de çirkinleşiyor.
Zaten bu tiplerin en çok sevdiği şey başkasının namusuyla uğraşmak değil mi. Otur kendi yaşantına bak. Sanane başkasından. Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. Böyle insanlar hakkında başka bişey düşünemiyorum ben. Eski mesajlarını konularını okumadım ama bu konuda yazdıklarını okuyunca iki tip canlandı kafamda. Ya dediğim gibi kendi içinde olanları dışa vuruyor. Ya da o kadar kapalı ve baskı altında bi hayat yaşıyor ki kendi dışında herkes namussuz!Kesinlikle
Erkekler cinsel açlığından böyleler
Bu kadınlar ne ara, erkeklerden beter etiketleme yapar oldu? Başkasının namusuna dil uzatır oldu?
bir kere bu tavır çok gereksiz.Instagramda tanimadiginla niye konusuyosun ki?
bir de nette tanımadıklarınızla yazışmayın diyorsunuz da liseden bu yana yaklaşık 20 yıldır tanıdığım herif sözlü tacizde bulunmuştu. anında engeli bastım, hesabı çalındı diye düşündüm çünkü beraber okula gittik geldik, aileler yakın, evlerimizin arasında iki sokak vardı sadece.
şimdi ne yapalım, komple kapatalım kendimizi dünyaya. hatta erkek gibi giyinelim, konuşalım, yaşayalım. dünya rahat etsin.
Önce yazdıklarımı algılayın dediklerim ile alakası yok
aynen cnm kesinlikle katiliyorum. Bi de konu sahibi kpss ye calisiyor birseylere ogrenmeye calisiyor.. Tabii kii ogrenci psikolojisiyle bi ogretmene yazabilir...
Allah boyle insanlari bildigi gibi yapsin.Faydalanmaya calisiyor rezil herif..
O adamın S....i ortada tamam da burdaki kadın yorumlarına ne demeli? Sana bu etiketlemeleri yapanlar hiç kpss çalışmamış evden dışarı çıkmamış anlaşılan. Boş boş yaşayan tipler oldukları kesin de bilmedikleri konuda sana yüklenme cesaretini nerden buluyor bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bu cahil cuhela. Sinir oldum!! Kpss hazırlanırken milyon tane sayfa takip ederiz edilir. Normal bu. Iyi valla. Markete hastaneye gitme. Dışarı çıkma taksiye binme ya da otobüse. Oralarda da erkekler var konuşmak zorunda kalirsin mazallah. Ellerinden gelse ol sen yaşama diyecekler çünkü senin halkın olene dek yas tutmak kaderine ağlamak. Zihniyetini sevdiğim(!) Güruh!! Aldırma sen onlara yolun bahtin açık olsun.
Oha diyorum yok artikBizimde bir geometri öğretmenimiz vardı lisede.Bir arkadaşımla ben yazın bahçede otururken yanımıza geldi.Arkadaşım tayt giyiyordu.
"Kızım bu sıcakta yanmıyor musun?" dedi elini kızın bacağına koyarak
"Yok hocam" dedi o da.
"Oran pişmiyo mu?" dedi.Ben zaten şoktan tutuldum kaldım.
"En azından bizimki sallanıyo sizinki yapışık" dedi.
Hocayı müdüre şikayet ettik fakat müdür bize "siz kuyruk sallamazsanız" diyen gözlerle baktı...
Bizimde bir geometri öğretmenimiz vardı lisede.Bir arkadaşımla ben yazın bahçede otururken yanımıza geldi.Arkadaşım tayt giyiyordu.
"Kızım bu sıcakta yanmıyor musun?" dedi elini kızın bacağına koyarak
"Yok hocam" dedi o da.
"Oran pişmiyo mu?" dedi.Ben zaten şoktan tutuldum kaldım.
"En azından bizimki sallanıyo sizinki yapışık" dedi.
Hocayı müdüre şikayet ettik fakat müdür bize "siz kuyruk sallamazsanız" diyen gözlerle baktı...
İnsanlar artık Nasıl bi hale gelmişse akılları fikirleri cinsellik olmuş terbiyesiz bi de evliymişkızlar kpss ile ilgili bir sayfa açtım instagramda resim falan koymuyorum.sadece motivasyon amaçlı defter kitap fotoğrafları ve ders notu paylaşımı oluyor. ama giriş sayfamda motivasyon amaçlı bir blog olduğu için '29 yaşında iki çocuk annesi tek başına ayakları üzerinde durma mücadelesi hedef 90 hadi bismillah' yazıyor..
takip ettiğim kişiler arasında tesadüfen bulduğum 'teog sınavına öğrenci yetiştiren bir matematik öğretmenide var' takip ettim çünkü matematiği anlamayanları gaza getirmek için bir sürü paylaşım yapıyor..
,neyse bu özelden yazmış bana.. maşallah takdir ettim azminizi diye..
adam sonuçta öğretmen ve bana bir yol gösterir diye cevap yazdım teşekkür ederim dedim.
işiniz zor matematiğinizde zayıfmış acaba nasıl yardımcı olabilirim size diye düşündüm yazmış
bende teşekkür ettim çalışma yöntemimi ve netlerimin kötü çıkmasından bahsettim..
konu geldi malum yere..29 yaşında bekar bir annesiniz azminiz çok iyi ama işiniz zor dedi..
gençmişinizde evlilik düşünmüyormusunuz diye sordu..
sorunuzun kpss ile alakası nedir anlamadım hocam yazdım..
hormonlar diye bir gerçek var yazmış..
evlisiniz ve öğretmensiniz size hiç yakışmadı yazdım ve engelledim..
adam yerine koydum birşeyler öğrenirim diye sohbet ettim ne çıktı karşıma.. evli bir adamın elalemin hormonlarıyla ne işi var acaba? eşi görse ne düşünür..
evet hormonlar diye bir gerçek var da sanane be adam...
boşanmış olunca potansiyel olarakmı görülüyor acaba? nasıl olsa kızlık zarı muhabbetide yok ohh bunla +18 sohbette edilir birde güzel yatılır diye mi bakılıyor ... ortalık bu kadar kötümü
ve en önemlisi teog grubuna dfers veren binleri geçmiş takipçisi olan bir matematik öğretmeni.. inanamıyorum ..
evet dul kadınlarında hormonları var ama hormonlarım çalışıyor diye mart kedileri gibi sokağa atılacak değiliz değil mi ama?
anneyim ben ya anne.. kadınlağıma saygı duymuyorsan anneliğime bari saygı duy!!
çok sinirlendim içimi dökeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?