peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

adi ser.fsiz pislik !!!
Cok sinirlendim yahu!!
O sayfalarda kpss ygs maratonunda herkes birbiri ile ders,not,soru paylasimi yapiyor..
Ogrenmek tek amacimiz !!
Insanlik ne olmus yahu !!
pislik adammmm !!#

Diyorum ya,tek mesele zar ise,onu halletmek zor degil gunumuzde,tasvip ettigimden degil,bu zihniyete yonelik soyluyorum bunu.. Simdi olayi saptirip ortami alevlendirenler cikar diye uzun uzun aciklayarak yaziyorum..
Zihinler oyle karanlik hale gelmis ki, beyinlerinde ne ahlak ne namus ne inanc ne baska bi sey kavrami kalmis(yine soyleyim, kimseyi ahlaksiz diye tanimlamiyorum).. Bu yuzden cinsellige yakin veya uzak olmanin tek sebebini 'zar'a bagliyorlar.. Allah islah etsin ne denir..

Erkeklere kızıyoruz da, bakın burda bile onlarla aynı kafada olan hemcinslerimiz var maalesef. Üstelik hala söylediğinde ısrarcı, gittikçe de çirkinleşiyor.

Kesinlikle

Erkekler cinsel açlığından böyleler

Bu kadınlar ne ara, erkeklerden beter etiketleme yapar oldu? Başkasının namusuna dil uzatır oldu?

Kesinlikle

Erkekler cinsel açlığından böyleler

Bu kadınlar ne ara, erkeklerden beter etiketleme yapar oldu? Başkasının namusuna dil uzatır oldu?
Zaten bu tiplerin en çok sevdiği şey başkasının namusuyla uğraşmak değil mi. Otur kendi yaşantına bak. Sanane başkasından. Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. Böyle insanlar hakkında başka bişey düşünemiyorum ben. Eski mesajlarını konularını okumadım ama bu konuda yazdıklarını okuyunca iki tip canlandı kafamda. Ya dediğim gibi kendi içinde olanları dışa vuruyor. Ya da o kadar kapalı ve baskı altında bi hayat yaşıyor ki kendi dışında herkes namussuz!

Instagramda tanimadiginla niye konusuyosun ki?
bir kere bu tavır çok gereksiz.
konu sahibi buraya konu açmış ve içini dökmüş.
hiçbirimizi tanımıyor, cinsiyetimiz belli değil kk olsa da.
şimdi birimiz ona özelden yazsak, biz mi suçlu oluruz konu sahibi mi?
elbette sarkan suçludur.
ne yapalım, herkese kesin erkektir, sapıktır diye önyargıyla yaklaşıp paranoyak mı olalım?
konu sahibinin hiçbir suçu yok.

bir de nette tanımadıklarınızla yazışmayın diyorsunuz da liseden bu yana yaklaşık 20 yıldır tanıdığım herif sözlü tacizde bulunmuştu. anında engeli bastım, hesabı çalındı diye düşündüm çünkü beraber okula gittik geldik, aileler yakın, evlerimizin arasında iki sokak vardı sadece.
şimdi ne yapalım, komple kapatalım kendimizi dünyaya. hatta erkek gibi giyinelim, konuşalım, yaşayalım. dünya rahat etsin.

aynen cnm kesinlikle katiliyorum. Bi de konu sahibi kpss ye calisiyor birseylere ogrenmeye calisiyor.. Tabii kii ogrenci psikolojisiyle bi ogretmene yazabilir...
Allah boyle insanlari bildigi gibi yapsin.Faydalanmaya calisiyor rezil herif..

Önce yazdıklarımı algılayın dediklerim ile alakası yok

siz cevap verilince hemen karşı tarafın algısına sataşıyorsunuz.
algılarım gayet yerinde ne dediğinizi çok da güzel anlıyorum.
gördüğüm şey, hayatı sadece kendi tecrübeleriyle anlamlandıran, özel meseleleri genele yayan, çok küçük br hayatı olmasına rağmen (ki hepimiz miniciğiz) büyük sözler eden ve ettiği sözleri açıklayamayınca başkasının algısına pislik atan bir hanım.

hepimiz dünyayı kendi bildiklerimizle algılıyoruz ama bir şey biliyoruz diye dünyanın bu doğru üzerinde döndüğünü düşünmek apaçık cehalettir. Bu kaçıncı mesajım bilmiyorum ama olaya yanlış bakıyorsunuz, her insan sizin çevrenizdekiler gibi değil. değiştirmeniz gerekiyor o çevreyi diyorum, dinlemiyorsunuz.

yapmayın etmeyin Allah aşkına ciddi anlamda kavram kargaşası yaşıyorsunuz.
özel ne demek özele indirgemek ne demek
genel ne demek genellemek ne demek
bunların anlamını öğrenmek lazım önce.

ve önyargılarınızı kırmanız lazım. namus, şeref, haysiyet, onur, gurur medeni durumla değil şahsiyetle alakalıdır diyorum
"yazdığımı algıla önce" diye emir veriyorsunuz bir de.
ne cesaret?

Yok ya boşanmış diye potansiyel car meselesi değil. Ben hiç evlenmedim bana da neler diyorlar ooo... Günümüz bir kısım kadınları da az değil ya herhalde onlar da bir umut gibi midir nedir

aynen cnm kesinlikle katiliyorum. Bi de konu sahibi kpss ye calisiyor birseylere ogrenmeye calisiyor.. Tabii kii ogrenci psikolojisiyle bi ogretmene yazabilir...
Allah boyle insanlari bildigi gibi yapsin.Faydalanmaya calisiyor rezil herif..

ilk önce o yazdı azminizi takdir ettim size nasıl yardımım dokunur diye düşündüm diye ben ondan sonra cevap yazdım.. yoksa durduk yere yazmazdım da bazen saflığım tutuyor heralde

O adamın S....i ortada tamam da burdaki kadın yorumlarına ne demeli? Sana bu etiketlemeleri yapanlar hiç kpss çalışmamış evden dışarı çıkmamış anlaşılan. Boş boş yaşayan tipler oldukları kesin de bilmedikleri konuda sana yüklenme cesaretini nerden buluyor bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bu cahil cuhela. Sinir oldum!! Kpss hazırlanırken milyon tane sayfa takip ederiz edilir. Normal bu. Iyi valla. Markete hastaneye gitme. Dışarı çıkma taksiye binme ya da otobüse. Oralarda da erkekler var konuşmak zorunda kalirsin mazallah. Ellerinden gelse ol sen yaşama diyecekler çünkü senin halkın olene dek yas tutmak kaderine ağlamak. Zihniyetini sevdiğim(!) Güruh!! Aldırma sen onlara yolun bahtin açık olsun.

O adamın S....i ortada tamam da burdaki kadın yorumlarına ne demeli? Sana bu etiketlemeleri yapanlar hiç kpss çalışmamış evden dışarı çıkmamış anlaşılan. Boş boş yaşayan tipler oldukları kesin de bilmedikleri konuda sana yüklenme cesaretini nerden buluyor bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bu cahil cuhela. Sinir oldum!! Kpss hazırlanırken milyon tane sayfa takip ederiz edilir. Normal bu. Iyi valla. Markete hastaneye gitme. Dışarı çıkma taksiye binme ya da otobüse. Oralarda da erkekler var konuşmak zorunda kalirsin mazallah. Ellerinden gelse ol sen yaşama diyecekler çünkü senin halkın olene dek yas tutmak kaderine ağlamak. Zihniyetini sevdiğim(!) Güruh!! Aldırma sen onlara yolun bahtin açık olsun.

agzina aklina eline saglik cnm

Bizimde bir geometri öğretmenimiz vardı lisede.Bir arkadaşımla ben yazın bahçede otururken yanımıza geldi.Arkadaşım tayt giyiyordu.
"Kızım bu sıcakta yanmıyor musun?" dedi elini kızın bacağına koyarak
"Yok hocam" dedi o da.
"Oran pişmiyo mu?" dedi.Ben zaten şoktan tutuldum kaldım.
"En azından bizimki sallanıyo sizinki yapışık" dedi.
Hocayı müdüre şikayet ettik fakat müdür bize "siz kuyruk sallamazsanız" diyen gözlerle baktı...

Ne yazık ki Türkiyede böyle bi gerçek var .
Boşanmış olduğunuzu yazmayın sosyal medyada .
Hatta eski bi arkadaşım çalıştığı iş yerinde bile söylemezdi kimse bilmezdi pek .
Çünkü erkeklerin aklına o aptal zar yok ya direk akıllarına farklı düşünceler geliyor .

Oha diyorum yok artik

Bu tiplerin annesi kadin degil sanki. Bu kadar saygisiz olunabilinir

İnsanlar artık Nasıl bi hale gelmişse akılları fikirleri cinsellik olmuş terbiyesiz bi de evliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…