peki ya hormonlar?boşanan genç kadınlara neden bu soruluyor?

Genellemek hata ama boşanmış kadınların çoğu günü birlik vs takıldığı için zarf atmış şansını denemiş

Boşanmış kadınların çoğu demek. Demek genelleme yapabilecek kadar çok boşanmış kadın tanıdınız.

Ortaçağ zihniyetinden çıkmayı hiç düşündünüz mü?

boşanmış kadınlara hep bu soru mu soruyor?
ilk defa duydum.
bence herkese sorulmuyor. sormaya fırsat verenlere soruluyor olabilir

eh sizin düşünce yapınıza göre tecavüze uğrayan kadın da aranmış oluyor
tacize uğrayan kadın da öyle
sanırım "kancık yalanmasın, köpek dolanmasın" mantığındasınız.
yazık.

Şimdi neler neler yazarlar sana, aldırış etme. Belliki iyi niyetle konuşmuşsun adamla, benimde böyle bir konum vardı ve ben bu hocayı tanıyordum dersime giriyordu dersanede, beni kk da o.. ilan etmişlerdi. Yazanda olur, boş konuşanda olur. İnstagramını özelden yazar mısın bende takip edeyim, malum bende kpss ye giricem motivasyon şart:).

Böyle düşünce yapısına çok üzülüyorum

Ama böyle düşünce yapısına sahip olanın KADIN olmasına daha da çok üzülüyorum

Gerçekler ile yüzleşmen gerekiyor o zaman tek taraflı hiç bir olaya eyleme de bakma yada feminizm adı altında toplum erkek de sorgula irdele. Olaya karakter olarak bak cinsiyet olarak değil...

Konu sahibi, boşver üzme kendini

Sen şurda derdini paylaşıyorsun, o sapık öğretmenden daha beter düşüncelere sahip olanlar gelip burda zırvalıyor. Cidden daha beter ya, hadi bazı erkeklere alıştık da, bir kadının böyle yapması, empati yapamaması ne kadar kötü.. Hemen namussuz genellemeleri, rahat genellemeleri, senin başka amacın varmış gibi konuşmaları.. Kadın suçsuzken, kendileri de kadın olmalarına rağmen, hemen kadını suçlamaları..

Kadının düşmanı kadınmış gerçekten.. Bu sitede öğrendiğim şeylerden biri de bu oldu.

Artık nasıl güvenmiyorlarsa eşlerine-babalarına-sevgililerine
Bekar nişanlı boşanmış evli... Tüüüm kadınları potansiyel tehlike olarak görüyorlar.. Yazık

Boşanmış kadınların çoğu demek. Demek genelleme yapabilecek kadar çok boşanmış kadın tanıdınız.

Ortaçağ zihniyetinden çıkmayı hiç düşündünüz mü?

Ortaçağ Size bir şey ifade edemem bayağı at gözlüklüsünüz...

Biraz daha zorlasalar konu sahibini haksız çıkaracaklar var. Bu nedir? Ben seni anlıyorum konu sahibi kpss öyle bir illet ki insan hem kendi gibi birilerin arıyor hem de birbirine yardımı olacak kişileri. Zamanında hazırlanırken bir forumda arkadaşlarım vardı. Soru cevap yapardık tiyatro yapardık eğlenmek için arada o gün yaptıklarımızk paylaşıp birbirimizi gaza getirirdik. Ve bir kişi bile sarkmadı. Nette insanlar kötü olacak diye bir şey yok. Sırf kesin kötüdür diye konuşmamak saçma yardımcı olacağını düşündüğün biriyle. Baktın değişik biri engeller gidersin. İnsan kendini bildikten sonra

cinsel maruzat ne demek anlamadım açar mısınız?
ayrıca Hz. Peygamberin sözünün içeriği geniş ve farklıdır.
sizin bahsettiğiniz gibi olsa bakkala girip ekmek bile alamamanız icap ederdi.

Şeytan damarlarımızda dolaşıyor bunu ben demiyorum hadis i şerifde yazılı elbbetteki şeytan kadını erkeğe erkeği kadına meyillendiriyor ben atmıyorum hadisde Peygamberim ne söylemişse onu yazıyorum sen kendine kafana göre yazıyorsun yazdıkça batıyorsun bence bu konuyu uzatmayalım konu sahibi senide tebrik ediyorum herkese boşanmış bayanların kolay lokma olmadığını göstermişsin sözüm ona okumuş adama...

kadını haksız görmek zorunda
haksız görecek ki o sevgili kocişini ya da aşkitosunu aklayabilsin.

Gerçekler ile yüzleşmen gerekiyor o zaman tek taraflı hiç bir olaya eyleme de bakma yada feminizm adı altında toplum erkek de sorgula irdele. Olaya karakter olarak bak cinsiyet olarak değil...

Olaya karakter olarak bakıyorsak?
Sen niye genelliyorsun?
Karakter olarak bakmıyorsun?

Bana tavsiye vermeden önce, kendi tavsiyeni kendine uygula da gel

Genelleme hastalığına yakalanmış olan sensin

İlla ki vardır da genelleme yapılmaz,evliyken yapan da var evli kadınlar genelde günübirlik mi yaşıyo dicez

Tabi ki var olmaz olur mu karakter işte şimdi kimse bana gelip boşanmış bayanlar evliliğe kadar bekliyor demesin bir çevrenize bakın ya

Olaya karakter olarak bakıyorsak?
Sen niye genelliyorsun?
Karakter olarak bakmıyorsun?

Bana tavsiye vermeden önce, kendi tavsiyeni kendine uygula da gel

Genelleme hastalığına yakalanmış olan sensin

İşte bu yüzden geneli diyorum ya önce okuduğunuzu anlayın

Bu tipler, bosanmis kadınlara potansiyel gönül eğlencesi olarak bakanların kadın versiyonu bence. Bu kadınlar da bosanmis bir kadın görünce "yolludur bu kesin" diyen, cahil kalmayi kendi seçmiş, vicdansizlar. Kişi kendinden bilir işi durumu biraz da....

Ortaçağ Size bir şey ifade edemem bayağı at gözlüklüsünüz...

Madem genelleme yapıyoruz, ben de yapıyorum.

Arkadaşlık yaptığınız biri otellerde sevgilisini aldatmıştı ya hani. Bir atasözü var bana arkadaşını göster sana kim olduğunu söyliyim. Demek ki siz de öyle birisiniz. Bu haldeyken boşanmış kadınlara nasıl laf söyleyebiliyorsunuz? Dinime küfreden müslüman olsa değil mi? Önce kendinizi düzeltin.

ben boyle seyleri duydukca cok uzuluyorum.bende bosanmis kadinim.erkek ve ya kadinlarin boyle bakis acilari cok aci verici .
Aman canım yok ya. Ben bunun boşanmış olmakla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Dışarıda kot pantolon giyen kadına aranıyor gözüyle bakan insanlar var.

Yani kadınsan bir şekilde bulaşmaya çalışan insanlar oluyor. Allah kötü niyetli insanlardan korusun.

İşte bu yüzden geneli diyorum ya önce okuduğunuzu anlayın

Ne dediğin belli değil

Ay canım anladım ben seni
Kadınları potansiyel tehlike olarak görmeye devam et

Çok korkuyorsun dimi
O namussuz dediğin boşanmış kadınlara eşim-babam bakarsa diye?
O yüzden onlara namussuz diyorsun ya..
Kendini rahatlatmak için
Yakının erkeklerin suçlarını azaltmak için, onları affetmek için

Yazık sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…