Genellemek hata ama boşanmış kadınların çoğu günü birlik vs takıldığı için zarf atmış şansını denemiş
boşanmış kadınlara hep bu soru mu soruyor?
ilk defa duydum.
bence herkese sorulmuyor. sormaya fırsat verenlere soruluyor olabilir
Şimdi neler neler yazarlar sana, aldırış etme. Belliki iyi niyetle konuşmuşsun adamla, benimde böyle bir konum vardı ve ben bu hocayı tanıyordum dersime giriyordu dersanede, beni kk da o.. ilan etmişlerdi. Yazanda olur, boş konuşanda olur. İnstagramını özelden yazar mısın bende takip edeyim, malum bende kpss ye giricem motivasyon şart:).kızlar kpss ile ilgili bir sayfa açtım instagramda resim falan koymuyorum.sadece motivasyon amaçlı defter kitap fotoğrafları ve ders notu paylaşımı oluyor. ama giriş sayfamda motivasyon amaçlı bir blog olduğu için '29 yaşında iki çocuk annesi tek başına ayakları üzerinde durma mücadelesi hedef 90 hadi bismillah' yazıyor..
takip ettiğim kişiler arasında tesadüfen bulduğum 'teog sınavına öğrenci yetiştiren bir matematik öğretmenide var' takip ettim çünkü matematiği anlamayanları gaza getirmek için bir sürü paylaşım yapıyor..
,neyse bu özelden yazmış bana.. maşallah takdir ettim azminizi diye..
adam sonuçta öğretmen ve bana bir yol gösterir diye cevap yazdım teşekkür ederim dedim.
işiniz zor matematiğinizde zayıfmış acaba nasıl yardımcı olabilirim size diye düşündüm yazmış
bende teşekkür ettim çalışma yöntemimi ve netlerimin kötü çıkmasından bahsettim..
konu geldi malum yere..29 yaşında bekar bir annesiniz azminiz çok iyi ama işiniz zor dedi..
gençmişinizde evlilik düşünmüyormusunuz diye sordu..
sorunuzun kpss ile alakası nedir anlamadım hocam yazdım..
hormonlar diye bir gerçek var yazmış..
evlisiniz ve öğretmensiniz size hiç yakışmadı yazdım ve engelledim..
adam yerine koydum birşeyler öğrenirim diye sohbet ettim ne çıktı karşıma.. evli bir adamın elalemin hormonlarıyla ne işi var acaba? eşi görse ne düşünür..
evet hormonlar diye bir gerçek var da sanane be adam...
boşanmış olunca potansiyel olarakmı görülüyor acaba? nasıl olsa kızlık zarı muhabbetide yok ohh bunla +18 sohbette edilir birde güzel yatılır diye mi bakılıyor ... ortalık bu kadar kötümü
ve en önemlisi teog grubuna dfers veren binleri geçmiş takipçisi olan bir matematik öğretmeni.. inanamıyorum ..
evet dul kadınlarında hormonları var ama hormonlarım çalışıyor diye mart kedileri gibi sokağa atılacak değiliz değil mi ama?
anneyim ben ya anne.. kadınlağıma saygı duymuyorsan anneliğime bari saygı duy!!
çok sinirlendim içimi dökeyim dedim.
Ay sen burda niye konu açtın ki? derdine dert katmak için mi? bide burdaki şuursuzlarla uğraşmak zorunda kaldın sinirlerin çelikten galiba :)
Böyle düşünce yapısına çok üzülüyorum
Ama böyle düşünce yapısına sahip olanın KADIN olmasına daha da çok üzülüyorum
Boşanmış kadınların çoğu demek. Demek genelleme yapabilecek kadar çok boşanmış kadın tanıdınız.
Ortaçağ zihniyetinden çıkmayı hiç düşündünüz mü?
Iletişim dediginizde konu sahibi evinden çıkmamışken cinsel maruzata kalmış bide o matamatik öğretmeninin yanında olsaydı neler olucaktı sen ister katıl bana istersede hiç katılma umurumda değilsin Renkleriniçinde nikli ! Boşuna dememiş Peygamberimiz 1kadın 1 erkek yalnız olursa 3 arkadaşları şeytandır diye .
Şeytan damarlarımızda dolaşıyor bunu ben demiyorum hadis i şerifde yazılı elbbetteki şeytan kadını erkeğe erkeği kadına meyillendiriyor ben atmıyorum hadisde Peygamberim ne söylemişse onu yazıyorum sen kendine kafana göre yazıyorsun yazdıkça batıyorsun bence bu konuyu uzatmayalım konu sahibi senide tebrik ediyorum herkese boşanmış bayanların kolay lokma olmadığını göstermişsin sözüm ona okumuş adama...Elbette, kadının erkeğin özgür iradesi yok. Erkek tacize tecavüze yeltensin, suçu şeytana atsın, şeytana uydum desin mesela???
Taciz ettiği için bu adamı da suçlayamayız mesela şeytana uymuş zavallıcık !!!!
Ne alakası var ders paylaşımı amaçlı konuşması kadar normal bişey yok anormal olan adamın iğrenç tavrı ve sizin konu sahibini suçlu görmeniz. Hayret bişeysiniz ya oldu olacak sokağa da çıkmasın tanımadığı insanlar var karşısına herşey çıkabilir.
Konu sahibi 'tribe girmekte' sonuna kadar haklı. Ortalıkta böyle adamlar dolu ne yazık ki ve tacize uğrayan kadını haksız gören hemcinsleri.
Gerçekler ile yüzleşmen gerekiyor o zaman tek taraflı hiç bir olaya eyleme de bakma yada feminizm adı altında toplum erkek de sorgula irdele. Olaya karakter olarak bak cinsiyet olarak değil...
İlla ki vardır da genelleme yapılmaz,evliyken yapan da var evli kadınlar genelde günübirlik mi yaşıyo dicez
Olaya karakter olarak bakıyorsak?
Sen niye genelliyorsun?
Karakter olarak bakmıyorsun?
Bana tavsiye vermeden önce, kendi tavsiyeni kendine uygula da gel
Genelleme hastalığına yakalanmış olan sensin
Tabi ki var olmaz olur mu karakter işte şimdi kimse bana gelip boşanmış bayanlar evliliğe kadar bekliyor demesin bir çevrenize bakın ya
Asıl at gözlüğü takan birisi çevresinde gördüğü bazı örneklerden yola çıkarak genelleme yapan önyargının dibine vuran insandır. Bu da sizsiniz sanırım="RazEy, post: 44827605, member: 468442"]OrtaçağSize bir şey ifade edemem bayağı at gözlüklüsünüz...
Bu tipler, bosanmis kadınlara potansiyel gönül eğlencesi olarak bakanların kadın versiyonu bence. Bu kadınlar da bosanmis bir kadın görünce "yolludur bu kesin" diyen, cahil kalmayi kendi seçmiş, vicdansizlar. Kişi kendinden bilir işi durumu biraz da....Boşanmış kadınlar günübirlik takılıyo ne demek yahu, bu nasıl genelleme, kaç tane boşanmış kadın tanıdınız ve nerden biliyorsunuz günübirlik takıldığını,yani nasıl bilinir ki bu
OrtaçağSize bir şey ifade edemem bayağı at gözlüklüsünüz...
Aman canım yok ya. Ben bunun boşanmış olmakla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Dışarıda kot pantolon giyen kadına aranıyor gözüyle bakan insanlar var.ben boyle seyleri duydukca cok uzuluyorum.bende bosanmis kadinim.erkek ve ya kadinlarin boyle bakis acilari cok aci verici .
İşte bu yüzden geneli diyorum ya önce okuduğunuzu anlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?