Peki ya sonra ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ama cikartiyolar. Yani kısaca aldatmadim.

Mezhep konusuna gelince yazmasam daha iyiydi evet

neden açığa alındı..bu sıyası olaylardan dolayı ıse ebedı bıllah kurtulamaz o yuzden dedım

Abla inan ki ben bile ağzım açık dinledim iftiralarini. Her lafı balyoz gibi tepeme indi. Ay ben mi yapmışım bunları dedim.

Manyak psikopat ruh hastası bu ya.

Bizler okurken öyle olduk,senin halini tahmşn etmemek mümkünmü yani..
Çok dikkat et derim,yanlız başınıza kalmayın sakın,birde görevden açığa alınmış,adam hırs yapmasın sakın..

Kahve kocanın son çırpınışları bunlar,baktıki sen boşanma olayındasın adam ne iftira atarımda biter mantığında..
Yinede dikkatli ol derim,bunun sağı solu belli değil..

Bir de bana şunu diyor. Gittiğin yerde sırf sen rahat et diye x erkeklerden hoşlanıyor bu yüzden bitirdim de diyor. Ailene bende söylerim evet erkeklerden hoşlanıyorum derim diyor.

bu yapida bir adam rahata alistiktan sonra annesiyle yasayamaz veevlenir bu bir ikincisi cocuk bakmak kolay degil bunu da biliyor. ANNESI d kendinden asagi kalir olmadigi icin cocugu almak onlara zor gelir.
sevecek sevilecek tekrar yuva kuracaksin o adam da avcunu yalayacak.

Bir de bana şunu diyor. Gittiğin yerde sırf sen rahat et diye x erkeklerden hoşlanıyor bu yüzden bitirdim de diyor. Ailene bende söylerim evet erkeklerden hoşlanıyorum derim diyor.
kafayı yemiş resmen.
bu ne deli saçması bişey.
aldattı niye diyemiyormuşsun ki?
sen ailenle misin yalnız mı yaşıyorsun?

Ohaaaa yani,en ince detaya kadar düşünüyor senide,böyle birşeyde nerden aklına geliyor bunun..
Ruh hali hiç iyi değil bunun,saçma sapan fikirleri varbaksana..

Içinde kendisine duyduğu öfkeyi sana odetiyor. Aslında kendisine kızıyor ama suçlu seni gösteriyor çünkü bu adam hasta.
Kendisini aşırı önemseyen bencil karakterli bir insan.

Onun için ondan daha önemli hiçbir şey yok. Sen ve oğlun da buna dahil.

Annesinin adının geçmesi içindeki şefkat eksikliğinden kaynaklı. Suçlu olduğu için sığınarak liman arıyor. Yoksa sanane ister anasinda kalır ister sokakta. Neden bahsetsin bundan. Bu ihtiyaci farkında olmadan böyle yansıtıyor.

Sana attığı iftira senaryosunda kendisini mağdur ve sabırlı göstermeye çalışıyor, çünkü seninde mağdur olduğunu biliyor ve sabır göstermeni istiyor. Bunun altında yatan sebepte gayet açık. Evliliğin bitmesini istemiyor.

Başkasıyla olmanı hazmedemiyor seni korkutuyor.

He şu da işin ayrı kısmı, onun isteyip istememesinin bir önemi yok yaptıklarının cezasını çeksin.
Sen sanma ki onun umrunda değil . Onu demek istiyorum.

Ohaaaa yani,en ince detaya kadar düşünüyor senide,böyle birşeyde nerden aklına geliyor bunun..
Ruh hali hiç iyi değil bunun,saçma sapan fikirleri varbaksana..

Genelde böyle olurmuş boşanan erkekler böyle dermis. Kadını korumak adına

Zaten davayı ben açtım . Ona kalsa daha acilmazdi

İftira için dava açın diye çok dedik. Hala da açabilirsiniz. Ondan dolayı suçlu bulunursa ileride çocuğu alma ihtimali de azalır. Zaten aldattığı için de çocuğu alma ihtimali azalıyordur sanırım. Bir de desek ki eli koli uzun güçlü bir adam, o da değil. Güçlü, arkası sağlam biri olsa işyerinde açığa alınmayı (haksızlık yaparak) engellerdi. Zaten agresif davranıp açığa alınmış olması da ileride çocuğu almasını zorlaştırabilir. Ama bir de şu hakaret davasını açıp kazansanız, ilerisi için eliniz çok güçlendir. Hakim çocuğunun annesine namusuyla ilgili iftira atmaktan suçlu bulunmuş bir adama çocuğu teslim etmez sanırım.

Çerkes kadar başına taş düşssün Çerkes kadar asil olamadığı için aşağılık kompleksi oluşmuş kendisinde bundan sonra avukat dışında kendisiyle muhatap olmayın sakın onun gibi bir ezikle muhatap olmak çerkes ırkından birine yakışmaz

tum sayfaları okudum kesınlıkle eşin arıza...ımzamı atarım altına .hıc normal muhabbetler degıl bu

adam her kelimesi beni dehşet içinde bırakıyor kaç senelik evliydiniz siz ya? bu hep böyle psikopat mıydı boşanma, işten atılma falan psikolojisi mi bozuldu?

Biten evlilik ya da iliski fark etmez erkeklerin izledigi yol şaşmaz.
1. İnkar
2. Aman neyse ne kadına unutturmaya çalışayım bari.
3. Aha gidiyor galiba bu sefer suçlayıp asagiliyim ki psikolojisi bozulsun geri dönsün.
4. Asagilamama ragmen gelmedi kesin gidiyor bir yalvariyim olmazsa tehdit ederim.
5. Yalvarislarima da bakmadı onumuzdeki maclara bakalım.
6. Vur patlasin cal oynasin iyiki bitmis.
7. Hicbir kadin onun gibi degil ne yaptim ben?! Neden yaptim?! Pismanim keske geri donse.
8. Icten yalvarmalar, sen gel baska bir sey gormez gozum, affetler havada uçuşur.
9. Geri donmeyecek demekki anneme soyleyim bir kız bulsun da evleniyim bari.

Genelde tehditler havada uçuşur,erkek sinek bile görsen korkarsın, aşık olur da yeniden evlenirim ,benden çocuğumu alır diye;sonra bir bakarsın çocuğun adını bile unutmuş.....

Belki o senden once evlenir canim.simdi direk buna odaklanip daha fazla uzme kendini.seni hic haketmemis baksana.insan medenice ayrilabilirdi iftiralarla mezhebini assagilayarak falan kendi pisliklerini ortpas etmeye calismis.hem kendisi cok iyiymis madem aldatildigini dusunurken nasil susup oturmus.bumuyumus namus kavrami onda.bi kadina allahin emanetine cocugunun amnesine boyle cirkin sozler sarfedilirmi ya.hic dagilma kendini topla kendine deger ver degmez dagilmana .rabbim insallah degerini bilen tum bunlari unutturacak birini karsina cikarir bu sinavinin sonrasinda

Bunların hepsini mahkemeye sunsanız ya. Adam ya iftiracı ya da paranoyak, şizofren veya bunun gibi bir hastalığa sahip. İkisi de hem boşanma hem de çocuğu almasını engelleme için yeterli sebep. Bence çocuğu arada bir bile olsa görecekse bu uzman gözetiminde olmalı. Çocuğa saçma sapan şeyler söylemesi engellenmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…