1. Evine gelmesin. Gelince darmadağın olursun... Bir daha konuşacaksanız dahi dışarda görüşün....
2. Evlendiğinde çocuğu senden alıp alamayacağına o değil "hukuk" karar verir.
3. Göreve dönecek muhtemelen. Dönerse evlenecek çünkü parası var. Dönmezse parasız pulsuz hangi kadın ona bakar? Tabii ana evine gidip evlenmeyecek.
4. Kahve bu adam işyerinde senin onu aldattığını sürekli vurguluyor. Gerçeklik payı olduğunu ateş olmayan yerden duman çıkmaz mantığıyla hareketle şunu diyorum.... Geçmişinde kalmış anladığım kadarıyla... Bu konuda artık konuşma. Konuştukça birbirinizi yıprattınız.
5. Ortada bir çocuk var. Yüzyüze bakacaksınız. Saygıyı lütfen kaybetmeyin...
6.Keşke mezhep Çerkez konularını burada yazmasaydın. Gerek var mı?
Kızlar eşimle bir kaç ay içinde tamamen ayriliyoruz. Aralıkta mahkeme var.
Dün son kez aramızda bir konuşma geçti. Ama ne konuşma aman Allah im. Suçlamaların ardı arkası kesilmedi. Meğer ben ne kadar kötü bir kadınmisim
Suçlamalar söyle:
Bu evlilik en başından beri yanlismis. Bana çok iyiliği dokunmuş. Iyi bir eş (gece 4 lerde eve gelen adam) iyi bir babaymis. Kıymetini bilememisim. Beni aldatmasinin sebebi yine benmisim. Haketmisim. Sonra ben onu aldatmisim. Hatta is yerinde otoparkta basilmisim. Is yerime gidip sormuş sorduğu kişiler kafasını egmis. Gece nobetlerimi sevgilimle gecirmisim. Pastalar dolmalar onaymis vs vs. Ama nedense bütün bu inandıklarına rağmen 2 yıl susmus bir adam (adam kelimesi için özür)
Ben bu söyledikleri karşısında dumur oldum tabi bi insan bu kadar nasıl cirkinlesir. O saydirdi bende başladım baya 3 saat bildiginiz sucladik. Sus diyorum hala devam. Mezhebime kadar girdi cerkesleri zaten sevmezdim seni tanıdım nefret ettim demeler. Neler neler.
Sınırı iyice aştık tabi baş edemiyorum gittim odama yattım. Arkamdan hala soyleniyordu.
Son olarak da şunları söyledi. Çocuk için bile seninle gorusmucem yalnız çocuğu istediğim zaman bana gostereceksin. Şu an kendisi açığa alındı. Göreve donemezsem annemin yanına yerlesicem ve birdaha asla evlenmicem dedi. Eğer sen evlenirsen çocuğu senden alırım dedi.
Çok tartıştık tabi bende susmadim ama size onun laflarini söyledim.
Bi an once kurtulmak istiyorum. Konuşmadan sonra defoldu gitti. Bu arada aynı evde değiliz. Konuşmak için geldi. Gelmez olsaydı. Dağıttı beni gitti.
Boşandıktan sonra ki hayat beni daha mutlu edecek biliyorum ama aradan zaman geçip yeniden birini seversem çocuğumu benden alır korkusu şimdiden içime oturdu.
Uzun oldu kızlar okuyan herkese tesekkur ederim. .
Abla inan ki ben bile ağzım açık dinledim iftiralarini. Her lafı balyoz gibi tepeme indi. Ay ben mi yapmışım bunları dedim.
Manyak psikopat ruh hastası bu ya.
Kahve kocanın son çırpınışları bunlar,baktıki sen boşanma olayındasın adam ne iftira atarımda biter mantığında..
Yinede dikkatli ol derim,bunun sağı solu belli değil..
kafayı yemiş resmen.Bir de bana şunu diyor. Gittiğin yerde sırf sen rahat et diye x erkeklerden hoşlanıyor bu yüzden bitirdim de diyor. Ailene bende söylerim evet erkeklerden hoşlanıyorum derim diyor.
kafayı yemiş resmen.
bu ne deli saçması bişey.
aldattı niye diyemiyormuşsun ki?
sen ailenle misin yalnız mı yaşıyorsun?
Bir de bana şunu diyor. Gittiğin yerde sırf sen rahat et diye x erkeklerden hoşlanıyor bu yüzden bitirdim de diyor. Ailene bende söylerim evet erkeklerden hoşlanıyorum derim diyor.
Ohaaaa yani,en ince detaya kadar düşünüyor senide,böyle birşeyde nerden aklına geliyor bunun..
Ruh hali hiç iyi değil bunun,saçma sapan fikirleri varbaksana..
Içinde kendisine duyduğu öfkeyi sana odetiyor. Aslında kendisine kızıyor ama suçlu seni gösteriyor çünkü bu adam hasta.
Kendisini aşırı önemseyen bencil karakterli bir insan.
Onun için ondan daha önemli hiçbir şey yok. Sen ve oğlun da buna dahil.
Annesinin adının geçmesi içindeki şefkat eksikliğinden kaynaklı. Suçlu olduğu için sığınarak liman arıyor. Yoksa sanane ister anasinda kalır ister sokakta. Neden bahsetsin bundan. Bu ihtiyaci farkında olmadan böyle yansıtıyor.
Sana attığı iftira senaryosunda kendisini mağdur ve sabırlı göstermeye çalışıyor, çünkü seninde mağdur olduğunu biliyor ve sabır göstermeni istiyor. Bunun altında yatan sebepte gayet açık. Evliliğin bitmesini istemiyor.
He şu da işin ayrı kısmı ki onun isteyip istememesinin bir önemi yok yaptıklarının cezasını çeksin.
Sen sanma ki onun umrunda değil . Onu demek istiyorum.
Dün son kez aramızda bir konuşma geçti. Ama ne konuşma aman Allah im. Suçlamaların ardı arkası kesilmedi. Meğer ben ne kadar kötü bir kadınmisim
Suçlamalar söyle:
Bu evlilik en başından beri yanlismis. Bana çok iyiliği dokunmuş. Iyi bir eş (gece 4 lerde eve gelen adam) iyi bir babaymis. Kıymetini bilememisim. Beni aldatmasinin sebebi yine benmisim. Haketmisim. Sonra ben onu aldatmisim. Hatta is yerinde otoparkta basilmisim. Is yerime gidip sormuş sorduğu kişiler kafasını egmis. Gece nobetlerimi sevgilimle gecirmisim. Pastalar dolmalar onaymis vs vs. Ama nedense bütün bu inandıklarına rağmen 2 yıl susmus bir adam (adam kelimesi için özür)
Ben bu söyledikleri karşısında dumur oldum tabi bi insan bu kadar nasıl cirkinlesir. O saydirdi bende başladım baya 3 saat bildiginiz sucladik. Sus diyorum hala devam. Mezhebime kadar girdi cerkesleri zaten sevmezdim seni tanıdım nefret ettim demeler. Neler neler.
Sınırı iyice aştık tabi baş edemiyorum gittim odama yattım. Arkamdan hala soyleniyordu.
Son olarak da şunları söyledi. Çocuk için bile seninle gorusmucem yalnız çocuğu istediğim zaman bana gostereceksin. Şu an kendisi açığa alındı. Göreve donemezsem annemin yanına yerlesicem ve birdaha asla evlenmicem dedi. Eğer sen evlenirsen çocuğu senden alırım dedi.
Bi an once kurtulmak istiyorum. Konuşmadan sonra defoldu gitti. Bu arada aynı evde değiliz. Konuşmak için geldi. Gelmez olsaydı. Dağıttı beni gitti.
Boşandıktan sonra ki hayat beni daha mutlu edecek biliyorum ama aradan zaman geçip yeniden birini seversem çocuğumu benden alır korkusu şimdiden içime oturdu.
Suçlamalar söyle:
Genelde böyle olurmuş boşanan erkekler böyle dermis. Kadını korumak adına
adam her kelimesi beni dehşet içinde bırakıyorBir de bana şunu diyor. Gittiğin yerde sırf sen rahat et diye x erkeklerden hoşlanıyor bu yüzden bitirdim de diyor. Ailene bende söylerim evet erkeklerden hoşlanıyorum derim diyor.
Belki o senden once evlenir canim.simdi direk buna odaklanip daha fazla uzme kendini.seni hic haketmemis baksana.insan medenice ayrilabilirdi iftiralarla mezhebini assagilayarak falan kendi pisliklerini ortpas etmeye calismis.hem kendisi cok iyiymis madem aldatildigini dusunurken nasil susup oturmus.bumuyumus namus kavrami onda.bi kadina allahin emanetine cocugunun amnesine boyle cirkin sozler sarfedilirmi ya.hic dagilma kendini topla kendine deger ver degmez dagilmana .rabbim insallah degerini bilen tum bunlari unutturacak birini karsina cikarir bu sinavinin sonrasindaKızlar eşimle bir kaç ay içinde tamamen ayriliyoruz. Aralıkta mahkeme var.
Suçlamalar söyle:
Hayır kızlar aldatma ile suclamasinin sebebi tamamen kafada kurması. Servise bindirirken salap sulap öperdi. Kaç defa uyardim yapma hoslanmiyorum diye. Şimdi serviste sevgilim oldu. Gece nobetlerime kaç kere gelip beni çalışırken gördü. Şimdi o nobetlere sevgilim için gidiyor oldum. Grubumuzla sofra kurardik herkes evden bişey getirirdi. Bende bazen sarma yapardim. Sevgilime yaptım oldu.
Birgün otoparkta yasak aşk yaşayan birileri oldu onu anlatmistim beyefendi ye. O yakalanan ben oldum. Böyle birsürü şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?