Pekmez olayı

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Arkadaşlar ev sahibim kaç aydır sürekli organik pekmezle istiyordu memleketten, hatta bende olanı ben hep onlara vermiştim yaşlı çift canı çekmesin. yesinler diye, Yılbaşında memleketteydim aradılar pekmezini unutma diye gerçekten sürekli istiyorlardı . Yılbaşında memleketteydim, bizim akrabalardan bi kadın satıyordu pekmezi, maddi durumu çok kötü çocuklarına harçlık ediyordu ve gerçekten pekmezi çok güzeldi çok isteyen oluyordu.

Benden 4 kilo istediler, zor şartlarda otobüslerde getirdim pekmezi 10 saatlik yoldan, dün akşamda verdim hatta yanında bulgurda istediler , aksam pekmezle bulguru götürdüm, Ne kadar dedi bende fiyatını söyledim ,bulguru da annem gönderdi hediye dedim ( hepsi organik)

Sabah sınavdan geldim bi baktım , kapının önünde pekmezle bulgur duruyor ama pekmezin bası eksik ,şok oldum sinirlerim tavan yaptı, beni aradılar bayagı zaman sonra" pekmez açınca tastıda ev bark kalmadı her yere döküldü bu yüzden getirdiklerini söylediler önce ben sasırınca geri tadı hoşuma gitmedi felan dediler, bende bende yediğinizin aynısı pekmezin aynısı nasıl tadı farklı olur dedim, yaslı insanlar diye sesimi çıkarmadım sorun değil dedim, peki bulgur hediye geldi size onu niye bıraktınız diyince sustular, tepki gösterdiğimi anlayınca Aksam müsait misin sana gelelim bi dediler daha bana neyin açıklamasını yapacaklarsa , bende değilim k.bakmayın dedim kapattım.

Kaç gündür burnumdan pekmez diye getirdiler şimdi böyle yaptılar ,özellikle annemin hediyesi dediğim bulguru da görünce çok sinirlendim üzüldüm, ve bu insanlar çok zenginler gerçekten pekmezde çok uygundu çünkü kadın sırf satılsın diye kim ne verirse ona uygun satıyordu, Akşam cebimden gönderdim parasını kadına ve ben aldım yemiycem pekmezi, ben bu insanları gerçekten seviyordum ama şuan o kadar kırıldımki com ayıp ettiler resmen dalga geçer gibi iş yaptılar neden böyle yaptılar acaba aklım almıyor size yapılsa bu olay napardınız

(Bastan fiyatını herseyini biliyordu)

Son düzenleme:
Ayip etmisler
Gorusmeyin elbette bir daha. Resmen ic etmisler
İnanın çok zpruma gitti, hiç mi hatrım yoktu, bir iğneleri olsa yardıma ihtiyaçları olsa koşa koşa giderdim, onca yolu onlarla çektirip hiç bi açıklama yapmadan kapıya koymaları çok kırıldm

Back
X