Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

buarada tatlım sohbet güzeldi hiç bi iş yapmadım elektirik gidince farkettim ne yemegim var makina durmuş çamaşırım var ortalık dandini kız dagıttı her yeri biraz kalkıp işleneyim bugun ondölüm bostan yan gel osman oldum valla elektirik gitmese saattende haberim yok akşam olmuş nerdeyse benim işler duruyo

bunu açık bırakcam gelir gider bakarım size buarada ben onu çok yapıyom face msn açık oluyo ama ben başında olamaya biliyorum yanlış anlama yazarsın cvb gelmez açma kapama olmasın diye açık duruyo

al bendede o kadar ama yemeğim var allahtan ortalık ardanın oyuncaklarıyla doluu kürt çalıyo cingen oynuyooo ortalık valla

bunu açık bırakcam gelir gider bakarım size buarada ben onu çok yapıyom face msn açık oluyo ama ben başında olamaya biliyorum yanlış anlama yazarsın cvb gelmez açma kapama olmasın diye açık duruyo

tamam kuzum bak sen işinee görüşürüz yinee

:uhm:kızlarr size bişey sormak istiyorumm
şimdi ben eğer hamileysem 2 ağustos gibi test yaparım ama 5 ağustos benim eşimin doğum günü sizce test yapmak için 5 agustosumu bekleyeyim yoksa 2 ağustostamı yapayım
eğer 5 ağustosta olursa eşime doğum günü hediyem olacak hemde çok önemli bir günde öğrenmiş olacazz
sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi yazarsaız sevinirim kızlar ben biraz sabırsızım 31 temmuzda bile test yapmayı düşünüyorumm fikirlerinize ihtiyacım varr kızlarŞenizolumunekankayizsmile

kızlar bendeN hepinize bir bardak çay gelsin ben içtim can sıkıntısından ama sizsiz boğazımdan geçmediiii
BUYRUNNNNN

aaaaaaa kızlar iyice boşladınız topiği yaaa suzan polyannaaaa deryaa ayşee idill nerelerdesinizz yaaa

merhaba kızla rben geliyorum bakıyoum kimseler yok gidiyorum benim adetime
4günü kaldı ve akıntım çok kasık ve bel ağrımda var işalhh gebe kalmışımdır

ayyy ayşe benimde öyle halsizlikte var ayrıca kafam hiç kalmıyoo

ya elif bide ben çok merk ediyorum adete yakın rahim ağzı açılıyormu kapanıyormu bide gebe kalnların rahim ağzı açıkmı kapalımı

kizlar hepinizin berat kandili mübarek olsun
allahim hepimize saglik mutluluk huzur versin,esimizle cocuklarimizla sonsuz mutluluk icinde yasamayi nasib etsin.isteyen herkese allahim bebek nasib etsin insallah amiiiiiiinzemuszemus

kandilinizi kutluyorum kızlar hayırlara vesile olur inşallah hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…