- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
evet misafirleri 1 eve bıraktım güzel geçti yemekli oldu ben oğlumu geçen sene ana sınıfına gönderdim çok memmnun oldum bu senede gönderecem işalh çok değişti artık dişleini kendi fırçalıyor elini yüzünü yıkıyor kendi yemeğini yiyiyor çok güzel oldu şimdi soruyor okul ne zamna açacak
yok anam yok yaşanmaz oralarda ben ilk geldiğimde ağlamıştım saçlarım sarıydı o zamann herkes öcü gibi bakıyoodu yani bana bi tuhaf geldi ama artık alıştım erzuruma
benim kızda çok istiyo herkeze benim ikiz kardeşim olcak bi kız bi erkeke diyo eşimde 6 aydır falan artık yapalım diyo ama benim kızımdan önce çok düşügüm var yine olursa diye endişeleniyom bide benim hep yatmam gerekiyo kızım neolcak ozaman belki bu öyle olmaz ama olursada benim için çok zor olur güleserde sadfece tuvalet için kalktım annemlerde hep yattım orda dogum yaptı eşim hiç olmadı yanımda bukez öyle olsun istemiyorum
iyi yapmışsın canım senin oğlan kaç yaşında tam olarak kaç doğumlu
5 yaşındaysaa kendi yapar zaten benim oğlumda yapıyo onalrı amaa benim ve deryanın sorunu okul bize uzak nasıl gönderecez bide kışı ağır buraların servislerde olmazz
benim oğlum 2006 doğumlu önceleri babasıyla bırakık sonra servise verdik
erzurum pasinlerin yanında cennet bacım sen bide oraları gör ister inan ister inanma dört sene oturdum bir defa eşim olmadan markete çarşıya çıkmadı eşim 1v ay göreve gitti bir ay dışarı çıkmadım yani hapis evde öle biyer anlatamam burası mikemmel ben yaşasın özgürlük diyorum sen orayı düşün artık
benim oğlum 2006 doğumlu önceleri babasıyla bırakık sonra servise verdik
tamam çok zor zamanlar geçirmişsin ama tatlım şimdii belki 2.cide olmayacak o sorunlar
ayrıca şimdi daha küçük kızın okula ister gder iste gitmez ama ilk okula başlarsa hem bu çocuk okula gidecek hem dersleriyle ilgilenecen hem kendinlee çok zor olur ilk okuldada okula göndermiyim durumu olmayacak gidip memeleketede kalamazsın uzun süre sorun olr diye düşündüm birden amaa sen bilirsinn
bakk hamiş kalsaydın birlikte doğum yapardık:))))) ,
benikide birsenedir kendi yemegini yiyo dişlerini fırcalıyo şimdi çişte altınıda kendine sildiriyom alışsın diye okulda gerekli olucak dün kakasını bile kendisi silmiş ben gidene kadar da okullar işte sorun
ama şimdi bide ilaç kullanmam gerekiyo nasıl olcak yani heryerden engellendim şimdi biay bi geçsin ilacım bitsin bakalım neolcak ona göre bakarız hem dogumlarda başımızda kim durcak azıcık aramız olsun birbirimize bakalım demi ama
aynenn hepsini yapıyo ama bi kaka sorunumuzz kaldı ondan korktuğunu söylüyoo napacaz bilmiyom
dedigin gibi fazla üstüne gitme psikolojisini bilmem ama inatlaşır onun için yapmayan arkadaşlarını örnek ver ailelerinin onun için ona ödül aldıgını falan söyle bide kaka yapan biçocuk varmış annesi onunu için çok üzülüyomuş falan de aslında çocuk söyleyebilir ama söylemiyomuş anneside hep aglıyomuş falande kendisine dair konuşma başka çocuklardan bahset bende kızımı ayıramıyodum odasına yatıramıyodum o şekilde çözdüm bagırmakla aglatmakla olmuyto gece gene geliyodu sabaha kadar biz yatagına koyuyoduk o geri geliyodu bu şekilde çözdüm dene belki işe yarar
kız valla yakın olsak ne iyi olurduı hee gider gelirdik birbirimizee bizim lojmada arkadaşların tayini çıktı çoğu gitti samimi bir tane arkadaşım var gerisi paso dedikoduuu valla onun için görüşmüyom fazlaa slm verip geçiyom samimi arkadaşımda tatildee yok burda
en azından senin samimi bitane arkadaşın kalmış bende hiç kalmadı hepsi gitti yenilerde gelmedi gelserde çok uzak dumlu buradan bulmak istiyorum yeni arkadaşlarımı ama dedigin gibi bende biraz zor bi kadınım keyfime çok düşkünüm bide hayatta şunu ögrendim ben hep insana insan olarak bakıyodum kriter aramıyodum ama artık öyle düşünmüyorum yaşadıgım deneyimler sonrası artık seçiciyim oyüzdende şimdilik bakıyorum görüşmek isteyen bikaç arkadaş var ama önce bi bakmak istiyorum sıkı fıkı olmadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?