Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

iyi yapmışsın canım senin oğlan kaç yaşında tam olarak kaç doğumlu
5 yaşındaysaa kendi yapar zaten benim oğlumda yapıyo onalrı amaa benim ve deryanın sorunu okul bize uzak nasıl gönderecez bide kışı ağır buraların servislerde olmazz

yok anam yok yaşanmaz oralarda ben ilk geldiğimde ağlamıştım saçlarım sarıydı o zamann herkes öcü gibi bakıyoodu yani bana bi tuhaf geldi ama artık alıştım erzuruma

erzurum pasinlerin yanında cennet bacım sen bide oraları gör ister inan ister inanma dört sene oturdum bir defa eşim olmadan markete çarşıya çıkmadı eşim 1v ay göreve gitti bir ay dışarı çıkmadım yani hapis evde öle biyer anlatamam burası mikemmel ben yaşasın özgürlük diyorum sen orayı düşün artık

tamam çok zor zamanlar geçirmişsin ama tatlım şimdii belki 2.cide olmayacak o sorunlar
ayrıca şimdi daha küçük kızın okula ister gder iste gitmez ama ilk okula başlarsa hem bu çocuk okula gidecek hem dersleriyle ilgilenecen hem kendinlee çok zor olur ilk okuldada okula göndermiyim durumu olmayacak gidip memeleketede kalamazsın uzun süre sorun olr diye düşündüm birden amaa sen bilirsinn
bakk hamiş kalsaydın birlikte doğum yapardık:))))) ,

benim oğlum 2006 doğumlu önceleri babasıyla bırakık sonra servise verdik

benikide birsenedir kendi yemegini yiyo dişlerini fırcalıyo şimdi çişte altınıda kendine sildiriyom alışsın diye okulda gerekli olucak dün kakasını bile kendisi silmiş ben gidene kadar da okullar işte sorun

tabiii canım orası tartışılmaz bilee ben 1 hafta evde durayım kafayı yerim sıkılırımm ama burdada yine eşim olmadan asla dışarı çıkammm eşimde izinli olduğu zamnalar muhakkak dışarı çıkarız bi kaç günüdür yağmur yağıyo çıkamadık hava güzel olsa durmam evdee bencede yaşasın özgürlükk he imkan var burda canım doğununda parisiii ayrıca ben sevioyrum erzurumuu alıştık bizz

ama şimdi bide ilaç kullanmam gerekiyo nasıl olcak yani heryerden engellendim şimdi biay bi geçsin ilacım bitsin bakalım neolcak ona göre bakarız hem dogumlarda başımızda kim durcak azıcık aramız olsun birbirimize bakalım demi ama

aynenn hepsini yapıyo ama bi kaka sorunumuzz kaldı ondan korktuğunu söylüyoo napacaz bilmiyom

evet yaaa azıcık yakın olaydık iyi olurdu sen şimdi ilacını kullan sonra düşünürsün artıkk

aynenn hepsini yapıyo ama bi kaka sorunumuzz kaldı ondan korktuğunu söylüyoo napacaz bilmiyom

dedigin gibi fazla üstüne gitme psikolojisini bilmem ama inatlaşır onun için yapmayan arkadaşlarını örnek ver ailelerinin onun için ona ödül aldıgını falan söyle bide kaka yapan biçocuk varmış annesi onunu için çok üzülüyomuş falan de aslında çocuk söyleyebilir ama söylemiyomuş anneside hep aglıyomuş falande kendisine dair konuşma başka çocuklardan bahset bende kızımı ayıramıyodum odasına yatıramıyodum o şekilde çözdüm bagırmakla aglatmakla olmuyto gece gene geliyodu sabaha kadar biz yatagına koyuyoduk o geri geliyodu bu şekilde çözdüm dene belki işe yarar

kız valla yakın olsak ne iyi olurduı hee gider gelirdik birbirimizee bizim lojmada arkadaşların tayini çıktı çoğu gitti samimi bir tane arkadaşım var gerisi paso dedikoduuu valla onun için görüşmüyom fazlaa slm verip geçiyom samimi arkadaşımda tatildee yok burda

oooo nele neler söyledi ikna olmuyoo dr götürdüm dr benim bildiklerimi bana söylüyo benim yapmadığım şey kalmadı oturuyo ama yapmıyoo dr rahat bırakın üstüne falan gitmeyin diyo ben bi ara baktım olmayacak babası ve ben zorlamaya başladık onrada geri tepti çişini bile tutuyodu yapmıyo korkudan o sonra düzeldi ama gördümki azıcık baskı yaptımmı düzelmiyo ve sorununu ikiye katlamış oluyoruz şimdi dokunmuyorum fazla sadece okulda sorun yaşar diye endişeleniyorum ama orada belki arkadaşlarından görerek yapar öğrenir en çokta onun için istiyorum ama öğrensin derkende ezilmesin dimii yani

en azından senin samimi bitane arkadaşın kalmış bende hiç kalmadı hepsi gitti yenilerde gelmedi gelserde çok uzak dumlu buradan bulmak istiyorum yeni arkadaşlarımı ama dedigin gibi bende biraz zor bi kadınım keyfime çok düşkünüm bide hayatta şunu ögrendim ben hep insana insan olarak bakıyodum kriter aramıyodum ama artık öyle düşünmüyorum yaşadıgım deneyimler sonrası artık seçiciyim oyüzdende şimdilik bakıyorum görüşmek isteyen bikaç arkadaş var ama önce bi bakmak istiyorum sıkı fıkı olmadan önce

hiç kafana takma dedigin gibi kendi haline bırak elbet bigün yapıcak ard arasındada evet hem ezilmesinler bitaraftanda onlarla aşık atıp sınıf atlayabilirler ama kısmet hepsi birde evet çok isterdim sana yakın olmayı evet işte bu dedigim nadir insanlardansın eminim iyi anlaşırdık frekenslar tutuyo aynı şeyleri düşünüyoruz çok iyi olurdu

ayyy canım bende aynen çok seçiciyim arkadaş konusunda herkesle arkadaş olamam ama gerçekten samimiysede hissederim hislerime çok güvenirim insanlar birbirlerinin neyini çekemez anlamadım yaa bi çekememezlik var arkadan dedikodu dersen alası var bende çpo dobrayım insanların yüzüne kırmadan söyleyebilirim herkesde öyle olsun istiyorum ama kırmadan çokta hassas bi yapım var
bende keyfime çok düşkünüm ayyyy sormaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…