olabilir canım yaa bende bilmiyorumki aynı anda facedede oluyorum bizde bu arada deryayla tanıştık eşlerimiz falan tanıştı şimdi geldik dışardan
sen nasılsın
oh ne iyi yapmissiniz yaa nasil gecti tanisma fasli iyim bendekaydirigubbakcemile5
çok güzeldi bir yerlere gittik çay içtik muhabbet ettik süper bi gündü deryada çok tatlı anlaştık kafa dengi çocuklarımızda anlaştılar eşlerimizde öyle kanka oldular hatta aynı okula gidecek ikiside biz bundan sonra ailece görüşürüz kadınlar kulubu çok güzel dostluklara öncülük ediyoo seviyorum burayıı tabii sizide seviyom arkadaşım
bu aralar kimse girmiyo nedense suzan tatile gitmiştir belki ama haber vermedi bizee dün girmiş baktım msjlarına yorum yapmış hatta buraya yazmıyoo niye acabaa
çok güzeldi bir yerlere gittik çay içtik muhabbet ettik süper bi gündü deryada çok tatlı anlaştık kafa dengi çocuklarımızda anlaştılar eşlerimizde öyle kanka oldular hatta aynı okula gidecek ikiside biz bundan sonra ailece görüşürüz kadınlar kulubu çok güzel dostluklara öncülük ediyoo seviyorum burayıı tabii sizide seviyom arkadaşım
bu aralar kimse girmiyo nedense suzan tatile gitmiştir belki ama haber vermedi bizee dün girmiş baktım msjlarına yorum yapmış hatta buraya yazmıyoo niye acabaa
sende anne olunca çok daha iyi anlarsın
slm kizlar pembe cati altinda banada yer varmiki?
ütüm öyle birikmiski sabah sabah biraz ütümü yapsam yaaaaakannehir
kolayyy gessinn kuzummmmmzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?