Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

olabilir canım yaa bende bilmiyorumki aynı anda facedede oluyorum bizde bu arada deryayla tanıştık eşlerimiz falan tanıştı şimdi geldik dışardan
sen nasılsın

oh ne iyi yapmissiniz yaa nasil gecti tanisma fasli iyim bendekaydirigubbakcemile5

oh ne iyi yapmissiniz yaa nasil gecti tanisma fasli iyim bendekaydirigubbakcemile5

çok güzeldi bir yerlere gittik çay içtik muhabbet ettik süper bi gündü deryada çok tatlı anlaştık kafa dengi çocuklarımızda anlaştılar eşlerimizde öyle kanka oldular hatta aynı okula gidecek ikiside biz bundan sonra ailece görüşürüz kadınlar kulubu çok güzel dostluklara öncülük ediyoo seviyorum burayıı tabii sizide seviyom arkadaşım
bu aralar kimse girmiyo nedense suzan tatile gitmiştir belki ama haber vermedi bizee dün girmiş baktım msjlarına yorum yapmış hatta buraya yazmıyoo niye acabaa

suzannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesin kuzum yaa başka topiklere yorum yapıyon ama buraya yazmıyon bizemii küstün kızz

opuyorumnanaktan
güzel dilekler karşılıklı bencede bu kulup süper hiç bukadar işe yarayacagını düşünmemiştim bana güzel bi arkadaş kazandırdı ben işlerden bu saate kaldım kimse yok hepinize iyi geceler

bizde seni seviyoruz arkadasim cok iyi yapmissiniz valla.

vay suzi vay gelir belki bugün biz yoksak okuyup cikiyordur brlki yazmiyordurbilmiyorumkismile

günaydın büşre sen ve ben varız galiba diğerleri uykuda aslında oğlumun diş ağrııs vardı zaten çürük sabaha kadra uyutmadı ne beni nede babasını çok ağrııs vardı dokotra götürdük ne zormuş ya nnan olmak şimdi annemin değerini çok daha iyi biliyorum biiz nasıl büyütmüş çok zor

günaydin canim
elif vardi ama ben girdim o cikti tam.
ayyy gecmis olsun kiz valla dis agrisi cok zor ya o kücücük yavru nasil ceksin
benimde kardesimin öyle olurdu ay oturur bende aglardim cok uzulurdum.
annelerimiz cok fedakar demi

ütüm öyle birikmiski sabah sabah biraz ütümü yapsam yaaaaakannehir

selam kızlar
hepinizi çokkkkk öpüyorum
evime geldim,artıkk bol bol muhabbet ederiz.
3 4 gündür mide bulantısından ölüyorum.allahım dedim herhalde bu defa bulanmıcak ama malesef
çokk halsizim ve acaip midem bulanıyooooo
.aşkk olsun datlumm küsermiyim heçç
o gün konu dikkatimi çekti yazdım ve elektirik kesildi.
sonrada eşim geldi bizi almaya,denize falan gittik, sonrada rahatsızlandım işte offfffff napcam ben yaaaaaaaaaaaa

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nardesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bennn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba suzan ben buradyım nasılsın canım gebelik nasıl gidiyor benimde son 1 günüm kaldı kız anlatsana bana adeten önceki belirtilewrini

kolayyy gessinn kuzummmmmzemuszemus

kiz özlettin kendini yaaa yapma bida böle meraklaniyoz valla hosgeldin evinee

valla bütün isimi bitirdim cok sükür oturdum pcnin basina.ay allah yardimcin olsun caniim.biliyom o mide bulantilarini valla disardeyken bulanmazdi benim eve gelince bulanmaya baslardi 4 kilo vermistim ama aldim hepsini simdi.sen tecrübelisin ilk oglusundan opuyorumnanaktan

ske Allah saglıcakla yavruna kavuşmayı nasip etsin cnm.bende dün aşılama oldum 15 gün sonra bende insaallah Allah ın izniyle buradan gebeyim deemyi çok istiyorum

kizlar firkir verin bana.
bebegime yatak odasi alcaz sizce beyaz yatak odasi takimimi olsa yoksa su krem kahvelerdenmi olsa karar veremedim bi türlü:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…