Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

heheheh evet anlaşacağımız kesin zaten kuzumm frekanslar tutuyo dediğin gibi bu kadar ortak nokta ve tesadüfler kimde var yaa

kesinlikle bende öyle buraya 5 sene önce uçaktan indim bi arkadaş davet etmiş gözyaşlarıyla busene gönderdim ogun bugundür birkere birbirizi kırmadık 2 sene sonrada bi arkadaşımız geldi onunlada öle çok insan tanıdım ama yüze gülüp arkadan konuşanla yapamıyorum balık burcuytum çok kırılganım ki çokta kırıldım bende yapamıyorum ikiyüzlü insanlarla insanı çok güzel taşırım ama dedgin gibi önce samimiyet olucak sonra dürüslük yoksa hiçbirimiz dört dörtlük deiliz elbet birbirimizle uyuşmayan ters düşen şeyler olucak kardeş kardeşe benzemiyo önemli olan ona saygı duyup o şek
lde kabul etmek ama bu devirde inan çok zor

evet yaaa aynen benim manisada öyle bi arkadaşım vardı 2 sene önce onlar diyarbakıra gitti biz erzuruma geldik ayrılıken gel bize sorr nasıl ayrıldık ağlaya ağlayaa feryat figan çok severim onu bakk çok duygulandım ağlıcam şimdi özledim arkadaşımı yaa
bende çooook insanlar gördüm ama hiç kimse dört dörtlük değil elbet ama saygı yok ağzına gelirse söyleyen tipler bana göre değil önce insan ağzından çıkana dikkat edecek kırılırmı üzülürmü diye düşüncek inan bak geçen sene yenişehirdeki evden taşınırken komşularım ağladı arkamdan lojmana geldim bi çekememezlik giydiğine taktığına kadar dedikodu yapıyolarr gözlüğün bile lafını etmişler yok çok pahalıymış falan sizene dimi yaa takarımda giyerimde hepsi kilolu burdaki kadınların bende zayıfım neymiş beni görünce sinir oluyolarmış zayıfım diye bende oysaki onlar kilo yüzünden dert yanarlarken yok ya çok kilolu değilsiniz falan diye teselli ediyomm baktım çok yüz buldular anında kestim ilişkiiiyi

Son düzenleme:
ayyy varya biri araba kullansın diğeride başlıyoo öbürü bişey alsa gidiyo aynından oda alıyoo ayy bi insan bu kadarmı salak olur yaa
bende kimsenin yaptığını yapmamm öyle kıskanç bi yapım yoktur o bunu yapmış bende yapıyım o bunu almıaş bende alayım sadecee eşimi kıskanırım oda dozunda olurrr fazlası yoktur yani sahiplenme duygum fazladırr
akrep hatunuyum anamm sevdiklerimi sokmam ama kuyruğuma basanı fena yaparımm haa:))))))))))))))

aynı sorunlar ya halbuki bizlerde onlarla aynı maaşı alıyoz demi herkezin öncelikleri başka millet kat kat ev dikiyo ben yiyip içip geziyom yoksa benimde milyonlarım yok ama aynen herşey laf oluyo sana ne ben senin katlarına laf ediyommu ama giydigin laf sürdügün laf heryerden vuruyolar nasıl rezil etsek diye bakıyolar birinde neoldu biliyonmu inanılmaz kıskanç ve kilolu bi arkadaşım vardı o bigün üç aile erzuruma gelcez hep birlikte oturuyoz eşime dediki kolsuz badi giymiştim onun eşi var diger arkadaşın eşi var fevzi abi dedi sen deryayı böyle nası gezdiriyon istediki beni rezil etsin ama allah razı olsuneşimde dediki yenge ben deryayı dün tanımadım o benim beş senelik eşim hiç biryerdede beni giyimiyle rencide etmedi o nerde ne giyecegini bilir ben hiç sakınca görmedim kıpkırmızı oldu onay bekliyodu tabi mors

hee bide benim oğlum çok kibar bi çocuktur kimseye vurmaz kırmazz sakindir alt komşuda bana diyoki ayy bu kadar sakin yetiştirme sonra dışarda ezilir biraz vurmayı kırmayı bilsin diyolar kendi çocuklarıda haydut gibii ardanın elinden oyuncaklarına kadar alıyolardı bende şimdi öğrettim sana biri vurdummu sende vur kendini ezdirmem ama asla başlatan sen olma oğlum diyorumaynende yapıyo ohh olsunnn sinir oluyom yaa

bende kıskancım çok ama hiç renk vermem bide asla aynı şeyleri giyemem çokta sevsem arkadaşımda varsa giymem ne öyle kızılay kamyonundan düşmüş gibi en çokta ona tav oluyom gidip aynısını alıyolar anında rafa kaldırırım ve asla giymem oyüzden hersene tarzı yeniliyom memleketye gidip gelip tarz degiştiriyom üç aya kalmıyo herkezde aynı şeyler böyle dedim mi eşim kızıyo ama kendime bayılıyorum herkeze öncülük etmek çok hoşuma gidiyo

bizde geçen sene aynı dersi karı koca verdik günde beş posta dayak yiyodu bize kızım sende böyle vur sende böyle itekle sana vurana vurmadan gelme diyom ama benim kızım dişlidir dedigin gibi vurması falan yok ama asla oyuncak falan kaptırmaz kızçocuguya çazgır biraz akıllıda alem edip kallem edip işini hallediyo ama vurması yok

valla iyi yapmış eşinde onaneki ne giyceni bilmiyonmuu dimi yanii bak benim eşimde aynıdır hiç laf söyletmez giyimime karışmaz makyajımada öyle bitince hemen gider alır makyaj malzemelerimii bizim eşlerimiz aşmış bunları onlar kendileri düşünsün ama onlar aşamamışki eşleri napsın demiisendemi 5 yıllık evlisin bende 5 yıllık evliiym al san bir tesadüf dahaa

yook şimdi ardada kaptırmıyoo :)))) hallediyo valla

iyi yapıyon onlara ders olsunn
hehhehhe :)) bende giymem ama onlar benim giydiklerimi giyemiyolarkii:)))))))))))

benim eşimde saolsun anlayışlı hele batıda askılı ile gez ses etmez ama benim eşim çok kıskanç herşey serbest deil ama dedigim gibi biz sorunu çözdük sınırları belirledik yerine göre mesela birhafta sonra dügünümüz var arkadaşım buraya gelin geliyo kısmetse bulabilirsem straptez dizlerde siyah elbise düşünüyorum eşim ok dedi gerci daha gezmedim ama buna bile izin verdi ama heryerde herşeyi giyemiyorum yerine göre çarşıda pazarda çok dikkat çekmek yok ama bayramlar yemekler istedigini giyersin güvenilir arkadaşlarıma giderken herşeyi giyebilirim gibi

benimde öylede bazı yeniler taklitçiler var anında saçıma bir yemekte ne yaptıysam öbür yemekte herkezde aynı saç ama ben degiştirmiş oluyom ama görmen lazım aynı fabrika çıkışı gibi okadar komik oluyolarki bi tık arkadan geliyolar

canım her erkek kıskançtır benim eşimde kıskanç ama zorlama yoktur istediğimi giyerim karışmaz yani bende yerine göre giyinmeyi bilirim ama ben daha çok spor gezerim eşofmanlar tişörtler flan sıkıntı olmuyo canım bizde bitek mini etek yasak başka hiçbişeye hayır demez askılı tişört falan giyerim ama kendim huzursuz olursam giymemm
giy tabii canımm yakışırr

ayyy ne öyle aynı fabrikadan çıkmış gibi :)))))))) demekki güzel oluyonkii yapıyolar canımm sen böyle düşün rahatlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…