- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
hiç kafana takma dedigin gibi kendi haline bırak elbet bigün yapıcak ard arasındada evet hem ezilmesinler bitaraftanda onlarla aşık atıp sınıf atlayabilirler ama kısmet hepsi birde evet çok isterdim sana yakın olmayı evet işte bu dedigim nadir insanlardansın eminim iyi anlaşırdık frekenslar tutuyo aynı şeyleri düşünüyoruz çok iyi olurdu
canım ordamısın
ayyy canım bende aynen çok seçiciyim arkadaş konusunda herkesle arkadaş olamam ama gerçekten samimiysede hissederim hislerime çok güvenirim insanlar birbirlerinin neyini çekemez anlamadım yaa bi çekememezlik var arkadan dedikodu dersen alası var bende çpo dobrayım insanların yüzüne kırmadan söyleyebilirim herkesde öyle olsun istiyorum ama kırmadan çokta hassas bi yapım var
bende keyfime çok düşkünüm ayyyy sormaa :))))
kesinlikle bende öyle buraya 5 sene önce uçaktan indim bi arkadaş davet etmiş gözyaşlarıyla busene gönderdim ogun bugundür birkere birbirizi kırmadık 2 sene sonrada bi arkadaşımız geldi onunlada öle çok insan tanıdım ama yüze gülüp arkadan konuşanla yapamıyorum balık burcuytum çok kırılganım ki çokta kırıldım bende yapamıyorum ikiyüzlü insanlarla insanı çok güzel taşırım ama dedgin gibi önce samimiyet olucak sonra dürüslük yoksa hiçbirimiz dört dörtlük deiliz elbet birbirimizle uyuşmayan ters düşen şeyler olucak kardeş kardeşe benzemiyo önemli olan ona saygı duyup o şek
lde kabul etmek ama bu devirde inan çok zor
seçincede ukala diyolar kendini begenmiş nası olcak anlamadım
evet yaaa aynen benim manisada öyle bi arkadaşım vardı 2 sene önce onlar diyarbakıra gitti biz erzuruma geldik ayrılıken gel bize sorr nasıl ayrıldık ağlaya ağlayaa feryat figan çok severim onu bakk çok duygulandım ağlıcam şimdiözledim arkadaşımı yaa
bende çooook insanlar gördüm ama hiç kimse dört dörtlük değil elbet ama saygı yok ağzına gelirse söyleyen tipler bana göre değil önce insan ağzından çıkana dikkat edecek kırılırmı üzülürmü diye düşüncek inan bak geçen sene yenişehirdeki evden taşınırken komşularım ağladı arkamdan lojmana geldim bi çekememezlik giydiğine taktığına kadar dedikodu yapıyolarr gözlüğün bile lafını etmişler yok çok pahalıymış falan sizene dimi yaa takarımda giyerimde hepsi kilolu burdaki kadınların bende zayıfım neymiş beni görünce sinir oluyolarmış zayıfım diye bende oysaki onlar kilo yüzünden dert yanarlarken yok ya çok kilolu değilsiniz falan diye teselli ediyomm baktım çok yüz buldular anında kestim ilişkiii
hee bide benim oğlum çok kibar bi çocuktur kimseye vurmaz kırmazz sakindir alt komşuda bana diyoki ayy bu kadar sakin yetiştirme sonra dışarda ezilir biraz vurmayı kırmayı bilsin diyolar kendi çocuklarıda haydut gibii ardanın elinden oyuncaklarına kadar alıyolardı bende şimdi öğrettim sana biri vurdummu sende vur kendini ezdirmem ama asla başlatan sen olma oğlum diyorumaynende yapıyo ohh olsunnn sinir oluyom yaa
aynı sorunlar ya halbuki bizlerde onlarla aynı maaşı alıyoz demi herkezin öncelikleri başka millet kat kat ev dikiyo ben yiyip içip geziyom yoksa benimde milyonlarım yok ama aynen herşey laf oluyo sana ne ben senin katlarına laf ediyommu ama giydigin laf sürdügün laf heryerden vuruyolar nasıl rezil etsek diye bakıyolar birinde neoldu biliyonmu inanılmaz kıskanç ve kilolu bi arkadaşım vardı o bigün üç aile erzuruma gelcez hep birlikte oturuyoz eşime dediki kolsuz badi giymiştim onun eşi var diger arkadaşın eşi var fevzi abi dedi sen deryayı böyle nası gezdiriyon istediki beni rezil etsin ama allah razı olsuneşimde dediki yenge ben deryayı dün tanımadım o benim beş senelik eşim hiç biryerdede beni giyimiyle rencide etmedi o nerde ne giyecegini bilir ben hiç sakınca görmedim kıpkırmızı oldu onay bekliyodu tabi mors
bizde geçen sene aynı dersi karı koca verdik günde beş posta dayak yiyodu bize kızım sende böyle vur sende böyle itekle sana vurana vurmadan gelme diyom ama benim kızım dişlidir dedigin gibi vurması falan yok ama asla oyuncak falan kaptırmaz kızçocuguya çazgır biraz akıllıda alem edip kallem edip işini hallediyo ama vurması yok
bende kıskancım çok ama hiç renk vermem bide asla aynı şeyleri giyemem çokta sevsem arkadaşımda varsa giymem ne öyle kızılay kamyonundan düşmüş gibi en çokta ona tav oluyom gidip aynısını alıyolar anında rafa kaldırırım ve asla giymem oyüzden hersene tarzı yeniliyom memleketye gidip gelip tarz degiştiriyom üç aya kalmıyo herkezde aynı şeyler böyle dedim mi eşim kızıyo ama kendime bayılıyorum herkeze öncülük etmek çok hoşuma gidiyo
yok benim 6 tı bitiyo o lafı geçen sene söylemişti aynen yazdım bende
benim eşimde saolsun anlayışlı hele batıda askılı ile gez ses etmez ama benim eşim çok kıskanç herşey serbest deil ama dedigim gibi biz sorunu çözdük sınırları belirledik yerine göre mesela birhafta sonra dügünümüz var arkadaşım buraya gelin geliyo kısmetse bulabilirsem straptez dizlerde siyah elbise düşünüyorum eşim ok dedi gerci daha gezmedim ama buna bile izin verdi ama heryerde herşeyi giyemiyorum yerine göre çarşıda pazarda çok dikkat çekmek yok ama bayramlar yemekler istedigini giyersin güvenilir arkadaşlarıma giderken herşeyi giyebilirim gibi
benimde öylede bazı yeniler taklitçiler var anında saçıma bir yemekte ne yaptıysam öbür yemekte herkezde aynı saç ama ben degiştirmiş oluyom ama görmen lazım aynı fabrika çıkışı gibi okadar komik oluyolarki bi tık arkadan geliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?