Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

kizlar hepinizin berat kandili mübarek olsun
allahim hepimize saglik mutluluk huzur versin,esimizle cocuklarimizla sonsuz mutluluk icinde yasamayi nasib etsin.isteyen herkese allahim bebek nasib etsin insallah amiiiiiiinzemuszemus

canım seninde kandilin mubarek olsun ..aminnnnn inşallah bebek içinde inşallahh allahım isteyen herkese nasip etsin
senin bebişininde sağlıklı sıhatli doğmasını nasip eylesin inşallahh

valla niye biliyim canım terkedilmişler topiği olduu burası suzannnnn naerdesin gıı polimm senn napıyon giriyonuz kk buraya bakadan çıkıyonuzmuu aşkolsun

selaaam canim nasilsin kiz valla teyzem gildeydim ben onlar bize 4 5 saat uzaklikta onlara gidip geldik kocacimla ordan girdim bi kackere sohbete zaman olmadi valla napiyonuz görüsmeyeli.

kiz elif burdasin ama yoksuuuunkaydirigubbakcemile3

slm kizlar pembe cati altinda banada yer varmiki?

hos geldin hazalciiim ay nedemek tabiki yer vaaar gel sohbetimize katil cok memnun oluruz
kizlarla bu aralar pek takilamiyoz yaz galiba ondan.
kendini biraz tanitirmisin vereliniortak
yasadigin yer yurtdisi yaziyo nerdesin gurbetcisin sende benim gibi.

Son düzenleme:
selaaam canim nasilsin kiz valla teyzem gildeydim ben onlar bize 4 5 saat uzaklikta onlara gidip geldik kocacimla ordan girdim bi kackere sohbete zaman olmadi valla napiyonuz görüsmeyeli.

oooooo büşra hoşgeldin tatlım ee hiç girmiyonuz terkedildi burasıı suzanda yokk kaçgündür
hımm anladım canım iyi yapmışsın gezcen tabiii ama özletme gel arada bii

tesekkurler cnm herkes tatilde galiba.. ben norvecteyim cnm 2 senedir burdayim evlendigimden beri. sen nerdesin?

slm canım ne demek yer varmıı tabiki herzaman gel sohbete sende katıl aramıza

tesekkureler cnm insaallah SIK girerim sohbetinize bende katilirim..

günaydın büşra nasılsın bi sen gelsmişsin topiğe kimsele gelmiyor artık galiba suzan tatilde

bende almanyadayim 1 senedir.aynen senin gibi evlendim geldim.mafoldumben

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan polyanan sende benim gibi gurbet gelinisin cok zor dimi?? ama sende hamilesin galiba kasimdami dogum yapacaksin?? kasim anneleri toigi var oraya ugra istersen ordada cok hos sohbetlerimiz var.

günaydiiiiin arkadasim

o mesaji attigimda cevrim iciydin ama pcnon basinda degildin herelde

olabilir canım yaa bende bilmiyorumki aynı anda facedede oluyorum bizde bu arada deryayla tanıştık eşlerimiz falan tanıştı şimdi geldik dışardan
sen nasılsın

günaydın büşra nasılsın bi sen gelsmişsin topiğe kimsele gelmiyor artık galiba suzan tatilde

kiz valla daha yeni geldim gördüm uyumusum pc acik bi sekilde kalmis iyim canim sen nasilsin kimseyle karsilasamiyoz anam dagildik hep
dogru bak unutmustum ben suzan galiba tatile gitti ama niye bize haber vermedi bilmiyorumkismile

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan polyanan sende benim gibi gurbet gelinisin cok zor dimi?? ama sende hamilesin galiba kasimdami dogum yapacaksin?? kasim anneleri toigi var oraya ugra istersen ordada cok hos sohbetlerimiz var.

zor ne demek patladim kiz burda ay ilk defa bu kadar zaman ailemden ayriyim mafoldumben
evet canim bende hamileyim nasibse kasimda dogum yapacam bende aramizda 2 gün varaklinialirimsmile sen 2 gün öndesinkaydirigubbakcemile3biliyorum o topigi takilirim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…