- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
bizde seni seviyoruz arkadasim cok iyi yapmissiniz valla.
vay suzi vay gelir belki bugün biz yoksak okuyup cikiyordur brlki yazmiyordurbilmiyorumkismile
selam kızlar
hepinizi çokkkkk öpüyorum
evime geldim,artıkk bol bol muhabbet ederiz.
3 4 gündür mide bulantısından ölüyorum.allahım dedim herhalde bu defa bulanmıcak ama malesef
çokk halsizim ve acaip midem bulanıyooooo
.aşkk olsun datlumm küsermiyim heçç
o gün konu dikkatimi çekti yazdım ve elektirik kesildi.
sonrada eşim geldi bizi almaya,denize falan gittik, sonrada rahatsızlandım işte offfffff napcam ben yaaaaaaaaaaaa
ske Allah saglıcakla yavruna kavuşmayı nasip etsin cnm.bende dün aşılama oldum 15 gün sonra bende insaallah Allah ın izniyle buradan gebeyim deemyi çok istiyorum
kizlar firkir verin bana.
bebegime yatak odasi alcaz sizce beyaz yatak odasi takimimi olsa yoksa su krem kahvelerdenmi olsa karar veremedim bi türlü:uhm:
ske Allah saglıcakla yavruna kavuşmayı nasip etsin cnm.bende dün aşılama oldum 15 gün sonra bende insaallah Allah ın izniyle buradan gebeyim deemyi çok istiyorum
suzan aşk olsun ya kaç gün habersiz bıraktın bizii bidaha olmasın heee:))) ahha ahh o mide bulantıları yokmu bende en çok ondan korkuyorum valla doğumdn bile korkmuyorum o kadar
canım benim tekrar hoşgeldin aramıza bol bol sohbet ederiz bi anda geçiveriri bulantıların merak etme
bebegime yatak odasi alcaz sizce beyaz yatak odasi takimimi olsa yoksa su krem kahvelerdenmi olsa karar veremedim bi türlü:uhm:
selamm canımm
hoşgeldin,olmazmı hiçç hemde V.I.P BÖLÜMÜNDEN
boshayallersmile
canım ben şahsi fikrimi söyleyeyim beyaz diyorum :lepi:
bence beyaz
çokk çabuk kirlenir ama
işin ne yıkarsın sendedelikafaduldennaniknanik
bende sadece karyolasini alsam diye düsündüm ama vazgectim sonra tam yatak odasi yapcam ilk bebegim diyorum herseyi yapmak istiyorum ona daha erken ama tam ona ait renkli bi odasi olsun istiyorum ay ne bileyim ya karar veremiyorumbilmiyorumkismilecnm ben olsam krem rengini alirdim. ben simdi oglusuma oda takimi almicam yanimda yatacak sadace karyolasini alacam onuda kerem renk alirim die dusunuyorum. bu arada herkese selam kizlarr
canım arkadaşlarım çokk özledim valla sizi gelinde görüşük edek gacılarr
eliff derya ile tanışmışsınız koçişler kanka olmuşş ooooooooo maşallah ne güzel yaa
benim oğlumunda kahve krem rengi zaten çok hoşuma gidiyor beyaz çok kirlenir bakımı zor am yinede esen bilirisn sağlıklı bişekilde kucağına alırsın işalhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?