Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

bizde seni seviyoruz arkadasim cok iyi yapmissiniz valla.

vay suzi vay gelir belki bugün biz yoksak okuyup cikiyordur brlki yazmiyordurbilmiyorumkismile

hehheh suzan geldi açıklamasınıda yaptı rahatladım canım benim :))

suzan aşk olsun ya kaç gün habersiz bıraktın bizii bidaha olmasın heee:))) ahha ahh o mide bulantıları yokmu bende en çok ondan korkuyorum valla doğumdn bile korkmuyorum o kadar
canım benim tekrar hoşgeldin aramıza bol bol sohbet ederiz bi anda geçiveriri bulantıların merak etme

ske Allah saglıcakla yavruna kavuşmayı nasip etsin cnm.bende dün aşılama oldum 15 gün sonra bende insaallah Allah ın izniyle buradan gebeyim deemyi çok istiyorum

hoşgeldin canım inşallah allahın izniyle olursa güzel habelerini bekliyoruzz

kızlar bende bugün çok yoruldum alışverişe falan gittik yarına yemeğe misafirim var ne yemek yapacam bilmiyom
bu arada bende geri sayım başladı acayip heyeceanlanmaya başladım zaman yaklaşıyoo

ske Allah saglıcakla yavruna kavuşmayı nasip etsin cnm.bende dün aşılama oldum 15 gün sonra bende insaallah Allah ın izniyle buradan gebeyim deemyi çok istiyorum

amin canım sağol.
işlh burda hep beraber halay çekerik o zaman
rabbim gönlüne göre versin:Saruboceq:

canım benimm nolur kusuruma bakmayın
o kadar halsizimki anlatamam,bu sabah kahvaltıyı koçişim hazırladı zorla 2 lokma aldım.
ölüyorum mide bulantısından allahım bana yardım et.
eve geldim aman allahım heryer batmışş,sabah 9 akşam 7 ve hala daha bitiremedim
bugün biraz daha işim var,

kizlar firkir verin bana.
bebegime yatak odasi alcaz sizce beyaz yatak odasi takimimi olsa yoksa su krem kahvelerdenmi olsa karar veremedim bi türlü:uhm:

bence beyaz
çokk çabuk kirlenir ama
işin ne yıkarsın sendedelikafaduldennaniknanik

canım arkadaşlarım çokk özledim valla sizi gelinde görüşük edek gacılarr
eliff derya ile tanışmışsınız koçişler kanka olmuşş ooooooooo maşallah ne güzel yaa

selamm canımm
hoşgeldin,olmazmı hiçç hemde V.I.P BÖLÜMÜNDEN
boshayallersmile

tesekkurler cnm hosbuldum opuyorumnanaktan

kizlar firkir verin bana.
bebegime yatak odasi alcaz sizce beyaz yatak odasi takimimi olsa yoksa su krem kahvelerdenmi olsa karar veremedim bi türlü:uhm:

cnm ben olsam krem rengini alirdim. ben simdi oglusuma oda takimi almicam yanimda yatacak sadace karyolasini alacam onuda kerem renk alirim die dusunuyorum. bu arada herkese selam kizlarr

benim oğlumunda kahve krem rengi zaten çok hoşuma gidiyor beyaz çok kirlenir bakımı zor am yinede esen bilirisn sağlıklı bişekilde kucağına alırsın işalhhhhhhh

bence beyaz
çokk çabuk kirlenir ama
işin ne yıkarsın sendedelikafaduldennaniknanik

kiz mobilyasini diyom karyolasi,dolabi bide alt degistirme masasi var icinin takimini annem yapacak gidince getirecem ama ben burdan 1 tane daha alacam oda beyaz olsun katiliyorum yaaaa tabi isim ne yikarim kocamin üstüne basina yetisemiyom valla ay ne zormus ev hanimligi yaaaaa:umursamaz:

cnm ben olsam krem rengini alirdim. ben simdi oglusuma oda takimi almicam yanimda yatacak sadace karyolasini alacam onuda kerem renk alirim die dusunuyorum. bu arada herkese selam kizlarr
bende sadece karyolasini alsam diye düsündüm ama vazgectim sonra tam yatak odasi yapcam ilk bebegim diyorum herseyi yapmak istiyorum ona daha erken ama tam ona ait renkli bi odasi olsun istiyorum ay ne bileyim ya karar veremiyorumbilmiyorumkismile

canım arkadaşlarım çokk özledim valla sizi gelinde görüşük edek gacılarr
eliff derya ile tanışmışsınız koçişler kanka olmuşş ooooooooo maşallah ne güzel yaa

evet canım deryayla tanıştık kocalar değil kız çocuklar kanka oldu kocalarda sevdiler birbirlerini hoş muhabbet ettiler güzeldii

benim oğlumunda kahve krem rengi zaten çok hoşuma gidiyor beyaz çok kirlenir bakımı zor am yinede esen bilirisn sağlıklı bişekilde kucağına alırsın işalhhhhhhh

sagol canim benim amiiiin kiz valla beyaz zor evet ama valla seviyom acik rengi ya halilarim koltuklarim bile krem beyaz.

bebeklerede beyaz rengi ayri bi yakisiyoolumunekankayizsmile

kizlar fikirleriniz icin cok tesekkür ederim valla cok yardimci oldunuz canim arkadaslarim benimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…