Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

büşra canım bende beyaz al derim tertemiz içinede pembe çarşaflar takımlar çok hoş olur ben olsam öyle ypardım

büşra canım bende beyaz al derim tertemiz içinede pembe çarşaflar takımlar çok hoş olur ben olsam öyle ypardım

demi ya en güzeli.büyük ihtimal öyle yapacam evet.
anam kiz cocuklarina öyle cok seyler varki insan karar veremiyo en rahat erkek cocuklarina heralde belli herseyi.

ne kusuru hayatım bunun kusurumu olur bulantın olduğunu bilmiyordukki ondan öyle dedik merak ettik sen bak keyfine :))))canım benim ama özletmee gel

demi ya en güzeli.büyük ihtimal öyle yapacam evet.
anam kiz cocuklarina öyle cok seyler varki insan karar veremiyo en rahat erkek cocuklarina heralde belli herseyi.

bencede öyle yap canım tertemiz olur daha hoş görünür.. bende oğlana krem kahve karyolasını almıştım hiç memnun kalmadım gittim oyun park yatakları var duydunmu hiç açıyosun yatak oluyo kapatıyosun bi çantası var onun içine kaldırıyosun ben ondan aldım kırmızılı lacivertli çok memnundum ama artık oğlum sığmadı için çileğin arabalı yatağından aldık kırmızı oda aslında erkeklerede hoş takımlar var ama fazla çeşit yok

büşracım kuuzm benim akşama misafilreim gelcek biraz yoruldum oğlanda uyurken biraz uyuyayım görüşürüz yine tatlım kalkıca yemek faslına girmem lazım öptüm seni byy

evet evet biliyom o yataklari bizim burdada adi reisebetten deniliyo onlarda cok güzel seyahattede cok iyi oluyor onuda düsünüyom malum türkiye tatilinde iyi olur
ay o cilegin takimlarida cok güzeeel ama burda cilek yokkk türkiyedeki yataklar karyolalar cok güzel kiz özen göstermisler bizimkiler ama su almanlarinki cok sade klasik attigim resimdeki gibi hepsi onun kremi kahvesi mavisi pembesi hep öyle

büşracım kuuzm benim akşama misafilreim gelcek biraz yoruldum oğlanda uyurken biraz uyuyayım görüşürüz yine tatlım kalkıca yemek faslına girmem lazım öptüm seni byy

allah kolaylik versin bacim tabi git dinlen valla görüsürüz yine cok öptüm seni

polimmm naber canım ne var ne yokk görüşmeyeli bacımmmm

ne olsun canım yaa işte bildiğin şeyler
geberiyorum mide bulantısından,ne yapıcam benbilmiyorumkismile
en çokk bundan korkuyordum o da başıma geldi
seninde olmuşmuydu büşracım yaaa,bulantı ilacı kullandınmı

polim yemekmi yapıyosun canımm yazmıyosun
eğer yemek yapıyosan 1 tabak isterim heee
yemek bile yapamıyorum çokkkkkkkkkkkkk kötüyümmmmmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…