Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

senelerce yemeyince basmıyo tabi kızım et de b vitaminbi var onun eksikligide unutkanlıga sebeb oluyo mercimekle telafi edile biliyodu ama etin yeri başka

biliyom canım ben seçmem herbirşeyi yerimm yaaa ondan hafızam süperdirr maşallah

gerçi biz kadınlar zekamızın büyük bölümünü kullanmıyomuşuz luzum anında o kısmı devreye sokardım

deryaaa niye yazmıyon gıı suzan gitti he midesi bulanmıştır kesin ya

bulanır tabiii ben bile ıyyy oldum birdenn bide hamileyken yemişsin ondan yanee

öptüm deryacımm güleseride öp yerimeee byyy görüşürüz yinee

ayy canım yaa kusura bakam böyle yemek falan konuşunca bulandın demii

kızlar eşim geldi eve durumumu gördü offf,beni dedim hemen anneme götür,yazık oda tamam dedi
gidiyorum

kızlar eşim geldi eve durumumu gördü offf,beni dedim hemen anneme götür,yazık oda tamam dedi
gidiyorum

git tabi canım annen varken orda başkasına söylenmez yaa kal biraz kendine gelene kadarr arkadaşımm

kızlar bende kaçtım eşim gelecek birazdaan biraz bahçeye inecem sıkıldım evdeee öptüm hepinizii byyyy

idillcim canımm naber canımm
ii anım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bakalım bulantılar kötü ya
benim ilkde hiç yasamadım ama arkadaslarımın cok bulantılı geçmişti ,
kısa zamanda gecer canım inşallah
kızlar bende kaçtım eşim gelecek birazdaan biraz bahçeye inecem sıkıldım evdeee öptüm hepinizii byyyy

oh in kız serin serin evler hamam gibi bende giderim birazdan bahceme sebzelerimi toplamayaaaa:teytey:

git tabi canım annen varken orda başkasına söylenmez yaa kal biraz kendine gelene kadarr arkadaşımm

kayınvalidemin baği bahçesi var onlarla uğraşıyo,söylsem ilgilenir ama oda çokk meşgül hiç gitmek istemiyorum oraya,annem bana çiçek gibi bakarr

ooohhh ne güzel sebzelerindemi var canımm taze tazecokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…