Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

hazalcım merhaba canımm naber nasılsın bebiş nasıll

slm herkese iyiyim cnm bebisimde iyi tekme yiyip duruyorum
ayy cnm ya seni ii anliyorum mide bulantisi berbat bide cikarmak poff ya sen yine iisin annenin yanina gitme imkanin var ben burda yalniz yalniz cektim 5 ay cok kotuydu benim icin iyi sen annenin yanina git ohh ne guzel benimde burda kayinvalidem falan var ama hic yardimi dokunmaz bana

merhaba kızlar bugün kan verdim 1 saat sonra çıkacak ayy çok heyecanlıyım birazda tedirginim ya negatifse diye off beklemek çok kötü

merhaba kizlar
ferhatcim insallah hamilesindir canim benimhakkina hayirlisi

malesef kılza rsonuç yine hayal kırıklığı negatif ve adette yok off offff

hayırlısı olsun canım bak adet olmamışsın bi kaç gün sonra bi daha denersin belki seninde dedğin gibi hemen çıkmıyodur kimisninki 1 gün geçikmeyle çıkıyo kimisinki 10 gün beklemeylee belki seninkide öyledir üzülmeee

oğlakcım slm canım nasılsın bugün manisada yaşıyosun demek merkezdemisin bizde manisadaydık erzuruma tayin olduk manisayı çok severim ayrı bir yeri var bende ismin ne çalışıyomusun tanışalım seninle bu topikte birbirimizin isimlerini biliriz :))

büşracım napıyon gııı minişim nasıl bakıyım bugün :))

iyim canim iyidir oda oynayip duruyor.
benim gibi kivrak olacak heraldekaydirigubbakcemile3
sen napiyon canim bugün yine parktamiydin ardacimla.
hic girmedinde

oooo kıvrak olacak heee hadi bakalım:)))
bende evdeydim canım hava biraz esiyodu babamızda akşam işe gidecektii yemek falan derken akşam oldu inmedik parka ..... kk girdim bi ara kimse yoktuu suzan kayınvalidesine gitii dün akşam orada kalcak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…