oğlakcım slm canım nasılsın bugün manisada yaşıyosun demek merkezdemisin bizde manisadaydık erzuruma tayin olduk manisayı çok severim ayrı bir yeri var bende ismin ne çalışıyomusun tanışalım seninle bu topikte birbirimizin isimlerini biliriz :))
gamze ben canım manisa turgutludayım ben 2 buçuk yıldır burdayız daha önce uşaktaydık bende uşakı unutamam buraya alışmaya çalışıyorum hala
kızalr dün çekildim rahim filmi. kapalı çıktı moralimçok bozuk. sabahın 8.30 undada doktor aradı. bişeyden süphelenmiş. cihaz bozuk olabilirmiş. diğer ay bidaha cekelim dedi.napcam ben ya. nedir bu şimdi. sizolsanız naparsınız
gamzecim benim adımda elif :) tanıştığıma memnun oldum canım insanın mutlaka unutumadığı yerler var dimi benim oğlum manisada doğdu için manisayı severim bizde 2 yıdır erzurumdayız manisanın turgutlu ilçesine hiç gitmedim ama eşim sık sık görve giderdi ordan biliyorum alışırsın zamanla üzülmeee buralardan iyidir hiç olmazsaa
sağol canım benim kızımda izmirde doğdu biz izmirliyiz ailelerimiz izmirde herkes ama kızımı 3 aylıkken alıp uşaka gitmiştim orda büyüdü oranın yeri ayrı bende ben bir ara manisa merkeze taşınalım dedim eşime burda herkeste bir merkez düşmanlığı var turgutlulular hiç sevmiyor manisa merkezi dağın dibinde ne var orda diyorlar yazın feci sıcak olur diyorlar
kızalr dün çekildim rahim filmi. kapalı çıktı moralimçok bozuk. sabahın 8.30 undada doktor aradı. bişeyden süphelenmiş. cihaz bozuk olabilirmiş. diğer ay bidaha cekelim dedi.napcam ben ya. nedir bu şimdi. sizolsanız naparsınız
gecmis olsun hazalcim ay valla benimde kasik agrim var özellikle sag tarafimda yürürken cok fena agiriyo.bende ev isi falan yapmiyom valla kocam yapiyor ama okadar titizimki valla yaptiginida begenmiyom.
kiz geceleri öyle bir agrilar giriyorki nerden girdiginide anlamiyom valla ay insallah gecer yakin zamanda
biz bide türkiyeye gidecez tatile insallah gider gelirim hayirlisiyla.
ayy canim yaaa senindemi oluyo bu haftalarda normal galiba zaten ben doktora gittim ve bebis buyudugu icin rahmin acilio dedi artik yavas yavas sonuna geliyoruz 7 aya girmemme 2 gun falan kaldi. kasim basinda dogum yapacam ALLAHIN izniyle. sende tuvale sorunun oluyomu seninde? valla kocam ne kadar yapsada benim yaptigim gibi olmaz ama ecbur onada katlaniyoruz.
turkiyeyemi gideceksin cnm cok sevindim yaa sen nerelisin cnm hayirlisi ile gidin gelin biz seneye yazin gidecegiz insaallah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?