Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

gamze ben canım manisa turgutludayım ben 2 buçuk yıldır burdayız daha önce uşaktaydık bende uşakı unutamam buraya alışmaya çalışıyorum hala

gamze ben canım manisa turgutludayım ben 2 buçuk yıldır burdayız daha önce uşaktaydık bende uşakı unutamam buraya alışmaya çalışıyorum hala

gamzecim benim adımda elif :) tanıştığıma memnun oldum canım insanın mutlaka unutumadığı yerler var dimi benim oğlum manisada doğdu için manisayı severim bizde 2 yıdır erzurumdayız manisanın turgutlu ilçesine hiç gitmedim ama eşim sık sık görve giderdi ordan biliyorum alışırsın zamanla üzülmeee buralardan iyidir hiç olmazsaa

kızalr dün çekildim rahim filmi. kapalı çıktı moralimçok bozuk. sabahın 8.30 undada doktor aradı. bişeyden süphelenmiş. cihaz bozuk olabilirmiş. diğer ay bidaha cekelim dedi.napcam ben ya. nedir bu şimdi. sizolsanız naparsınız

bu ne şimdi gerçekten kim doktorun canım senin nerde çektirdin filmi böçyle şeymi olurmuş cihaz bozuk olabilirmiş madem öyle orda çektirme bir daha çektirmek insanahem psikolojik hem fiziksel eziyet resmen

sağol canım benim kızımda izmirde doğdu biz izmirliyiz ailelerimiz izmirde herkes ama kızımı 3 aylıkken alıp uşaka gitmiştim orda büyüdü oranın yeri ayrı bende ben bir ara manisa merkeze taşınalım dedim eşime burda herkeste bir merkez düşmanlığı var turgutlulular hiç sevmiyor manisa merkezi dağın dibinde ne var orda diyorlar yazın feci sıcak olur diyorlar

valla canım manisanın merkezi çok güzel kim diyo dağın dibi diyee heryerde var dağ :))
o düşmalıkları şeyden olabilir manisanın merkezinde yerlileri çok yok açıkcası çok göç almış ondan sevmiyor olabilirler amaa ben çok seviyorum sıcağında bilee hasret kaldım yaa :)))

ahh canım yaa ne eziyet bu yaa bence başka dr git ve çektir ne demek öyle cihaz boozuk falan öyle şeymi olurr hiiç üzme kendini başka dr git canım sen

bu nasil doktor anlamadim cihaz bozuk olabiirmisde ne demek yaaaakannehir

oooo kimsenin girip ciktigi yok valla nerdesiniz kizlar şakkıdı

selam kizlar nasilsiniz kac gundur giremiyorum. iki gundur kasik agrisi cekiyorum yaaa tuvalete falan cikamiyorum agridan. hamilelikle ilgili tum sikayetlri yasiyorum galiba el uyusmasi kasik agrisi uykusuzluk kabizlik off kac gundur evimin islerini bile yapamiyorum yaaa cok sinirim bozuluyo evim daginik yapacak halim yok hem bu agrilar hem uykusuzluk.. mafoldumben ayyy cok sikayet ettim demi ama valla cekilcek gibi deil 3 ay bi gecseydi hayirlisiylaa hersey oglum icin katalnirim yeterki saglikla dunyaya gelsin.. ee siz nasilsiniz ben kendimden cok bahsettim kimsecikler ugramiyo galiba yaa nerdesiniz kizlarrrr...

gecmis olsun hazalcim ay valla benimde kasik agrim var özellikle sag tarafimda yürürken cok fena agiriyo.bende ev isi falan yapmiyom valla kocam yapiyor ama okadar titizimki valla yaptiginida begenmiyom.
kiz geceleri öyle bir agrilar giriyorki nerden girdiginide anlamiyom valla ay insallah gecer yakin zamanda

biz bide türkiyeye gidecez tatile insallah gider gelirim hayirlisiyla.

ayy canim yaaa senindemi oluyo bu haftalarda normal galiba zaten ben doktora gittim ve bebis buyudugu icin rahmin acilio dedi artik yavas yavas sonuna geliyoruz 7 aya girmemme 2 gun falan kaldi. kasim basinda dogum yapacam ALLAHIN izniyle. sende tuvale sorunun oluyomu seninde? valla kocam ne kadar yapsada benim yaptigim gibi olmaz ama ecbur onada katlaniyoruz.
turkiyeyemi gideceksin cnm cok sevindim yaa sen nerelisin cnm hayirlisi ile gidin gelin biz seneye yazin gidecegiz insaallah :Saruboceq:

benim doktorumda normal dedi.ay valla az kaldi doguma ya ben cok heyecanlaniyorum yaa.su tuvalet sorunu ben hamile kalmadan öncede vardi cani hamilelikte biraz düzene girdim ama bu aralar var bu sorun yine bol kayisi ye canim kavun ve suuuu hemen calisir bagirsaklar hemen.

ay valla kac aydir gitmedik cok özledim yaa.ben aslen karsliyim karsin ici deil ama bir ilcesi.oh valla oglusunla gidecen yani bol gezer tozarsin insallah.sennin memleket nresi canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…