Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

bu doktorlar herseye normal dio zatenn yaa. valla benim bagirsaklar iflas etti galibaa kaydirigubbakcemile3 cok kotuyum yaa.artik kayisiya hucum ediorum
ben konyaliyim cnm ayy evet bi gidiim bolca gezecem oglumla..

bu doktorlar herseye normal dio zatenn yaa. valla benim bagirsaklar iflas etti galibaa kaydirigubbakcemile3 cok kotuyum yaa.artik kayisiya hucum ediorum
ben konyaliyim cnm ayy evet bi gidiim bolca gezecem oglumla..

katiliyorum sana hersey normal
valla su kabizlik cok kötü bisey hele hamileyken daha berbat ya ilacda alinmiyor ki alipda gidesin.bol kaysi su takviyesi yap canim olumunekankayizsmile valla bende gidip gelip yiyorumolumunekankayizsmile

konya cok güzel bi yer esim ankarali ankaradan kalkar gelirdik mevlanaya hayran kaldim orda.

evet cnm konyam cok guzel bi sehir cok øzledim valla hele etliekmegini en cok onu ozledim yemeklerden. artik seneye kadar sabredecez.

nerelerdesin senklava: hic girdigin yok giii iyiz valla sen nasilsin napiyonolumunekankayizsmile

canımsın ya hakkettim sopayı dimi valla kaç gündür akşam 10 a kadar bahçede takılıyoruz arkadaşlarla semaver falan yakıyoruz çocuklar parkta eşlerde hepsi bi arada yorgun oluyorum bende kk giriyorum ama kimse olmuyo çıkıyorum bi kaç gün önce deryalara gittik oturmaya arkadaşımlaa uzun uzun sohbet ettik sanki 40 yıldır tanıyoruz birbirimizi
sen napıyon bkaıyım sıcaklar bunaltıyoo dimi valla erzurumun havası doğal klimaa ben şimdi bi kaç sene daha kalmayı düşünüyorum yaa millet bayılıyo sıcaklardan severim sıcağı aslında ama 60 ın üzerinde artık sıcaklarr
bu arada dr gittim troid nodüllerim için troidim iyileşmiş tahlil sonuçlarımda çok iyi çıktı

evet cnm konyam cok guzel bi sehir cok øzledim valla hele etliekmegini en cok onu ozledim yemeklerden. artik seneye kadar sabredecez.

valla dün ben yazcaktim etliekmege ama canin ceker diye yazmadim.
ay bu gavur memleketinde cogu türk yemeklerini bulamiyoruzki halbuki olsacokacimcoook
yapmaya calisiyorum evde ama bazi seyler yapilmiyor üfff.

oooh valla ne güzel bende özledim semaveri valla cay onda bi baska oluyor. sopayi hakedermisin sen arkadasim gez dolas valla.güzel dostluk kurmussunuz iyi oldu ya alla bir arkadasin daha oldu erzurumda.kiz valla bizim burasida serin eski sicak kalmadi havalar iyi gidiyor erzurumun yazida güzel kisida

valla cok sevindimtahlil sonuclarinin iyi olmasina aman kendine dikkat et.

kiz eliiif canim nasil kocun,gel görün cag kebabini cekiyor varya göndersene banakaydirigubbakcemile3
burda yoook az kaldi gelmeme azzzopuyorumnanaktan

valla dün ben yazcaktim etliekmege ama canin ceker diye yazmadim.
ay bu gavur memleketinde cogu türk yemeklerini bulamiyoruzki halbuki olsacokacimcoook
yapmaya calisiyorum evde ama bazi seyler yapilmiyor üfff.

ayy canim hep aklimda zaten etliekmek canimiz cekio ama ne yapalim avucumuzu yalicaz artik. ayy bu arada kasik agrim hafifledi kuru kayisi iyi geldi galibaa kaydirigubbakcemile3

herkese selam kizlar ama topic cok bos yaa nerdeler millet yada denk gelmiyoruz

ye ye kuru kaysiyi cok etkili valla arkadasimolumunekankayizsmile

ayy kıyamam yaaa canınmı çekiyoo kız hemen göndereyim ben sana oraya gelene kadar kokar ama :)) ne zaman gelecen bakıyım bu taraflaraa gelince haberimiz olsun bi buluşma yaparız arkadaşım yaa çağ kebabını gel-gör ve emirganda yedim aslında güzel ama çok yağlı oluyor off ne zor dimi yurt dışında olmak benim görümcemde almanyada türk yemekleri zor bulunuyo diyo yazık valla yaa

kuru kayısıı iyi gelir hamileyken bağarsakları düzene sokuyo valla bende yiyodum hamileyken

slm kizlar fazla ugrayan yik zaten topige hafta sonda iice bos kalmiss bende kaciyim berii

cag kebeb yagli olur zaten giii.
20 agustosda ankaradayim 26 sinda kendi memleketimizde insallah.
kiz ramazana geliyo ya erzuruma gelmem biraz zor gelirsem haber veririm insallah.

kiz bize yakin baska bi sehirde varmis cag kebab yeri ay saolsun dün kocamla atladik arabamiza gittik yedik geldik allah razi olsun.ordanda sirke gittik ay cok güzeldi ya iyi bi pazardi her acidanopuyorumnanaktan

dogru valla türk yemekleri zor bulunuyo aslinda sehirlere görede degisiyo amaaan her acian burda yasam zor bizim türk milleti gibisi yok valla.bu millet programlanmis robot sanki.

yaz ya kimse ugramiyo kizlar bi kis gelsin görürüm sizisositososito

merhablar
herkesnasıl bakalım
biz kızımla evdeyiz klimamızı açtık oturuyoruz sıcaktan başımızı dışarı çıkaramıyoruz
tatil hazırlıkları yapıyoruz çeşmeye gidicez inşallah

oooh insallah gidersiniz ramazana tatil yani alkisalkisalkis
darisi basima bende gidiceemsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…