cag kebeb yagli olur zaten giii.
20 agustosda ankaradayim 26 sinda kendi memleketimizde insallah.
kiz ramazana geliyo ya erzuruma gelmem biraz zor gelirsem haber veririm insallah.
kiz bize yakin baska bi sehirde varmis cag kebab yeri ay saolsun dün kocamla atladik arabamiza gittik yedik geldik allah razi olsun.ordanda sirke gittik ay cok güzeldi ya iyi bi pazardi her acidanopuyorumnanaktan
dogru valla türk yemekleri zor bulunuyo aslinda sehirlere görede degisiyo amaaan her acian burda yasam zor bizim türk milleti gibisi yok valla.bu millet programlanmis robot sanki.
elif hadi neediyon kızzzzhihoyyyt
kız napayım temin topikte kimse yoktu bende başka topikleri gezdim geldim
dünden beri kadının biri bir kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış bi kadın konu açmış ben kocamı aldattım diye 62 sayfa oldu hala tartışıyolar bende onları okuyodum
benim koçişimde geldi bugun ne hikmetse kısa sürüyo bu günlerde görevler çok şükürki
hadii gözün aydın canım gitmezler inşallah bi daha
aynen ya milletde ne hazır kavga etmeye koca topik birbirine girmiş kadın yazmış bir iki msj bidaha yok millet birbiriyle tartışıyo anlamadım valla
inş canım gitmesin ya yiterya yiter artık ramazanda yanlız olmak istemiyom
diyorum ben sanaa onun gibi daha ne konular var konuyu açan oratadan kayboluyo milette birbirleriyle tartışıyolar
polyanan sen nasılsın canım bebiş nasıl okudum yemişsin kebabları afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?