Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

evet canım çok yağlı ya ondan diyom iştee biliyom yağlı olduğunu valla erken yiyorum yedikten sonrada ayy bu çok yağlı diyorum ama tadı güzel :))
hadi bakalım şanslısın yine cağ kebebını buldun afiyet olsun tatlım iyi eğlenmişsinizz
proğramlanmış robotmu:)))))))))))))))))))allah iyiliğini versin emi

polyana canım erzuruma gelirsen bekleriz her zaman canım iftar yaparız beraberr deryalar falan iyi olurr

dünden beri kadının biri bir kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış bi kadın konu açmış ben kocamı aldattım diye 62 sayfa oldu hala tartışıyolar bende onları okuyodum

dünden beri kadının biri bir kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış bi kadın konu açmış ben kocamı aldattım diye 62 sayfa oldu hala tartışıyolar bende onları okuyodum

aman boşver terzi kendi söküğünü dikemez canım bazen laf olsun diye açıyolar

aynen ya milletde ne hazır kavga etmeye koca topik birbirine girmiş kadın yazmış bir iki msj bidaha yok millet birbiriyle tartışıyo anlamadım valla

aynen ya milletde ne hazır kavga etmeye koca topik birbirine girmiş kadın yazmış bir iki msj bidaha yok millet birbiriyle tartışıyo anlamadım valla

diyorum ben sanaa onun gibi daha ne konular var konuyu açan oratadan kayboluyo milette birbirleriyle tartışıyolar

gelmissiniz kizlar
insallah elifcim pek sanmiyom ama gelirsek haber veririm topikden.

anam valla bunlar programlanmis pazar günü tek biracik alisveris yeri bulamazsin kanun böyle kapali her yer bir iki restoant acik olur sade hergün 7 ve 8 de heryer kapanir bir kac tane market saat 10a kadar acik olur. amaaan ne bilim bizim türkiyemiz baska.

polyanan sen nasılsın canım bebiş nasıl okudum yemişsin kebabları afiyet olsun canım

saol canim iyim bebiste iyi teyzesi ha bire karnima bir catlak daha ekliyor:gitme:
valla siz tam icindesiniz kebabcilarin biz burda ne zorluklarla buluyoz bi bilsen. saol canim benim:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…