gelmissiniz kizlar
insallah elifcim pek sanmiyom ama gelirsek haber veririm topikden.
anam valla bunlar programlanmis pazar günü tek biracik alisveris yeri bulamazsin kanun böyle kapali her yer bir iki restoant acik olur sade hergün 7 ve 8 de heryer kapanir bir kac tane market saat 10a kadar acik olur. amaaan ne bilim bizim türkiyemiz baska.
canım biz bile kendimize gurbetteyiz diyoz allah yardımcınız olsun valla bide yabancı memlekette yaşamayı düşünemiyorum bile
amiin hepimizin yardimcisi olsun insallah
kiz o topigi bende okumustum gecenlerde ay ne sacma yaa akannehir
canım ben hamileligimde 22 kilo aldım ve hiç çatlamadım buarada 49 kiloydum hamile kaldıgımda gerci genetik diyolar ama belki işe yara diye söylüyorum ben zeytin yagı ve badem yagını hiç aksatmadan sürdüm çok kuru bi cildim var çatlamasın diye ve birtane bile çatlagım yok
belki sendede işe yarar bi denesene sonra çatlakları geçirmek için harcıyacagına 5 kilo zeytin yagı al dokuz ay yat kalk yaglan valla çatlak kremlerinin en ucuzu 100 milyon yaşadıgın sterde cabası
ya kıızlar oğlan bilgi sayarımı aldı elimden neyseki tekrar aldım
sen bide gel beni görohaoldumsmile
ay ne güzel kiz bende cok kilo almadin bak 27.ci haftama girecem nerdeyse 4 kilo falan aldim ama sade karnim catladi.benim cildimde cok kurudur ve serttir burda hamilelere özel losyonlar yaglar var onlarida düzenli kullandim ama fayda etmedi halada kullaniyom keske bende badem yagi ve zeytin yagini kullansaydim yaaa olan oldu artik valla insallah daha fazla catlamaz.
bende genetik olduguna inaniyom annemdede ablalarimdada var cünkü.
kapisiyorsunuz haaakaydirigubbakcemile3
neyseki zafer senin elifcim
sorma valla benden dişli çıkıyoo ama şimdi oyuna daldı arabalarıyla tekrar aldım bilgisayarı
1 parmak genisligimiiii:1shok:
tamam kizlar badem yagi ve zeytin yagina basliyom elif senindemi yok catlagin masallah size valla ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?