Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

polyanan bugunlerin kıymetini bil arkadaşım şimdiki çocuklar cin olmadan adam çarpıyo bunlar beylik günlerin seninki dogunca seninde işin iş olcak

valla bende öyle düsünüyom harbiden isim is olacak valla tadini cikarmaya calisiyom bende yine siz büyütmüssünüz kapisa kapisa artik sira bende

1 parmak genisligimiiii:1shok:
tamam kizlar badem yagi ve zeytin yagina basliyom elif senindemi yok catlagin masallah size valla ne güzel

evet canım bende de yok ikincide oluurmu iblmiyom inşallah olmaz ama fındıkk yağı ve badem yağı çok iyi geliyo bebeyağıda kullanabiirsin

valla bende öyle düsünüyom harbiden isim is olacak valla tadini cikarmaya calisiyom bende yine siz büyütmüssünüz kapisa kapisa artik sira bende

canım küçükken ağlamaktan başka bi derdi yok bebeişlerin ne zamnki ayaklanıyolar o zaman yandın işte hele bide konuşmaya başladımı diller pabuç gibii başa çıkılmıyo

büşracım ben çıkıyorum tatlım gelirim bi ara yine biraz işim var halledeyim

merhabaaa iyiz canim evde pcnin basinda zaman geciriyoz.akannehir
sen nasilsin napiyon

selam valla bende iyiyim pc basinda vakit olduruyorum.
ya ne hikmetse denk gelmiyoruz yaa hayret bisi yani... nasil denk dusmuyoz anlamiyom bundan sonra denk geliriz insaallah kaydirigubbakcemile5

canım küçükken ağlamaktan başka bi derdi yok bebeişlerin ne zamnki ayaklanıyolar o zaman yandın işte hele bide konuşmaya başladımı diller pabuç gibii başa çıkılmıyo

ay yerim ben minik kuslari. valla allah yardimcimiz olsun denicem badem yagi ve zeytin yagini
sen ikincidede kullanirsin olmaz valla ilkinde olmadiysaolumunekankayizsmile

selam valla bende iyiyim pc basinda vakit olduruyorum.
ya ne hikmetse denk gelmiyoruz yaa hayret bisi yani... nasil denk dusmuyoz anlamiyom bundan sonra denk geliriz insaallah kaydirigubbakcemile5

evet ya biz hic denk gelemiyozkaydirigubbakcemile3 bi konusamadik uzun uzun olumunekankayizsmile

selamlar kizlar nasilsiniz gorusmeyeli gerci pek gorustugumuzde yok ama. bugun hava kapali burda. hava kotu olunca insaninda cani SIKILIO . yilin yarisindan fazlasi soguk hava yaa ayy gerci hava guzel oldugu gunlerde de pek cikmazdim ama neyse yaa. ben bi kahvaltimi yapip geliim kizlar gorusuruz yine

saol canim iyim sen nasilsin görüsmeyelikaydirigubbakcemile3
üff hava kapali oldumu bende patliyom burda hava güneslii ama serin cok sicak deil allahdan.niye kiz cik dolas havalar güzel olunca hep evde iyice patlarsin.
üfff öyle bir yerlerde yasiyozki ne dogru duzgun arkadas vaaar ne baci ne kardes :gitme:

bende ütü yapiyom birazdan evi süpüreyim bari.
öyle cok is varki yaa

canim ya nereyi dolasiyim hep ayni yerler. oyle guzel biyer yokki takilsam bi kac arkadas olsa vakit guzel gecerde yok iste. valla ne baci ne kardes bazen soruorum kendime nie burdayim ki die ama esime bakinca iyikide burdayim diorum cok karisik duygular. bebegim bi hayirlisi ile dogsaydi vakit onunla cabuk gecer. sonrada yaz gelir turkiyeye giderim. gerci 1 ay gibi kisa bi sure gidecem ama oda yeter hic gitmemekten daha iyidir. hamilelliginde etkisi var galiba bu can SIKINTISININ 3 ay kaldi artik ne yapalim :kedi:

bu arada kolay gelsin canim sicakta utu yapmak iskence. ama serinmis orasi yapip bitirirsin hemencik

valla aynen dedigin gibi dolas dolas nereye kadar demi.bende yalniz pek cikmiyom kocam geldimi daha eve cikmadan gezmeye gidiyoz yazik oluyo adamada ama banada yazik ev isi ev isi:sinifsinif:burdada arkadasliklar yokki herkes kendi derdine düsmüs calisma derdiakannehir
amiiin hayirlisiyla bi gelsin bebisler vakit cok cabuk gecer.

bu arada kolay gelsin canim sicakta utu yapmak iskence. ama serinmis orasi yapip bitirirsin hemencik

yapiyom valla yapmasam dag kadar oluyo yani saolsun beyimiz bi giydigini bidaha giymiyo ona yaptirmayada kiyamiyom yapiyom iste böle:CüvCüv: dogumuna kimse gelcekmi canim napcanşutarafagitti

kiz hazal anam sen durmuyonki ha bire bir yerlere gidiyon ben geldim sen kactin baska topige

yapiyom valla yapmasam dag kadar oluyo yani saolsun beyimiz bi giydigini bidaha giymiyo ona yaptirmayada kiyamiyom yapiyom iste böle:CüvCüv: dogumuna kimse gelcekmi canim napcanşutarafagitti

yok canim ya kim gelecek yanima kaynanam var burda eltim de var ama kaynanam gelmez gelsede ben istemem. eltimde dogum sonrasinda gelir. ama onlar hic ana baci yerini tutarmi aklima geldikce agliyorum kimsem yok die esim olacak dogumda yanimda oda yeter bana simdilik.

kiz hazal anam sen durmuyonki ha bire bir yerlere gidiyon ben geldim sen kactin baska topige

ayy seneye eltim cocuklarini sunnet yaptiracakda bende internetten abiye modellerine bakiyom cnm o yuzde kactim bi an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…