Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

e ne güzel kiz kaynanan eltin varmis orda oda biseydir benim oda yok valla bi ara gidelim türkiyede yapim dogumu dedim ama sonra passaport falan ugrasmak lazim
benimde ablalarim var gelemezler cocuklari var okula giden annemde gelemez kardeslerim var yine okula giden üff öyle bi zamana geliyoki su dogumda halbuki bizimkiler kolaylikla gelirdi yesil passla.
bende simdi kaynanami getirtmeyi düsünüyom en uygunu o.kocamda bana yeter ama biride olsa fena olmaz
amaan artik hayirlisi.

bak canim abiyelere cok güzel kiyafetler var

kiz neresi guzel kaynanam hic iyi biri degildir sorunlarimiz var ve simdi uzak duruyorum onlardan. simdi evim ayri buyuk bi tartisma ile ayirdik evimizi yoklugu varligindan 100 bin kere iyidir yani. eltime gelince onunda iki cocugu var evim uzak oda dogum sonrasi gelir arada. valla ben ikinci cocugumda annemi buraya getirecem dogumda ve sonrasinda yanimda olsun. esim var o bana yeter. :teselli:

simdi anladiiiim.esin var tabi yeter o sana canimopuyorumnanaktan
allah kolay dogumlar nasib etsin bize insallah

tarhana corbasi makarna tavuk sote yapacam valla dünden kocamdan aldim menüyü ben hep ona soruyom ne yapim diye

tarhana corbasi makarna tavuk sote yapacam valla dünden kocamdan aldim menüyü ben hep ona soruyom ne yapim diye

menu supermis canim.
valla benim kocis icinde et olan her yemegi yer yetrki etli ve tavuklu olsun. valla aklimda iki yemek var biri tavuk ve patetes kizartmasi biride imam bayildi ama canim kac gundur imam bayildi istio o yuzden imam bayildi yaparim herhalde. off valla cok uyusuk oldum ben yaa hic bisey yapmadan aksama kadar keyif yapiim istiorum. son 3 ayim bole gececek galiba..

ha canim bisey soruyum sana esinin ailesinden hic kimsecikler yokmu esin tek mi gitmis almanyaya?

hep kolay seyler yapiyom bende 1 gün yapiyom 2 gün yapmiyom ama ramazan ya yapicam her gün bu 2 hafta.

canin cekiyorsa yap hemen valla.
bizimkide acaayip etcildir cok sever eti tavugu ama zararli yaaa haftada 3 gün yesinler yeter.
ay inanirmisin ütüyü bitirdim evi süpüremedim bile bende yan gelmis yatiyom
sanki dünyanin isini görmüsüm akannehir

yat keyfine bak canim valla 3 ay sonra diken üstünde olacazkaydirigubbakcemile

ha canim bisey soruyum sana esinin ailesinden hic kimsecikler yokmu esin tek mi gitmis almanyaya?

abisi var burda canim beraber is yapiyorlar.
kaynim evli burda 3 cocugu var cocuklarla kaynimla görüsüyoz ama sevgili elticimi nisanliligimdada evliligim boyuncada hiiic yüzünü görmedim vallakaydirigubbakcemile3
almanyada dogup büyüdügü icin alman kafaliymis diyolar.ben tanimiyom yani ne tuaf demiohaoldumsmile

aman canim evin isi bitmezzz birak yarinda evi supurursun yan gel yat valla bu gunleri cok aricaz..

ben yavas yavas kalkiyim yemege yelteniyim acikitim sanki yaa valla ALLAHIM oruclu olanlara bol sabir versin bu ayda cok zordur oruc tutmak RABBIM herseyin sabrini verio yaa bu sene tutamiyoruz biz ama insallah seneye tutariz bebislerde buyuk olur o zaman tutariz. sen kizina isim koydun mu canim.

aaa nie gormedinki gorusmek mi istemiyo zak duruo ne kadan da tuhaf CADIARZU valla ben eltimle iyi anlasirim ne kadar iyi olsada elti iste benim bide biri norvecli biride irakli iki eltim var valla norvecli olmasina ragmen gorusuruz hic ole uzak durmaz. ama irakli olani esimin ailesi istemedigi icin onunla gorusmuyoruz benim esimde gorusmemi istemez.

ya yurtdisinda dogup buyuyen kizlar ne vatana hayri olur ne millete geneli ole degildir belki ama benim burda gordugum cogunluk ole. sanki dunya ayaklarinin altinda keyifleri keyif valla

cnm ben cikiorum yemek yapiim yusuf tepiklio beni valla oda acikti galiba yemegimi yapiim da yiyim sonra gorusuruz canim.

yarin süpürecem zati artik yapamam bende kalkim yemegi halledeyim

kiz ben gecen yilda adam gibi tutamadim dil kursuna gidiyodum diye bigün tuttum bi gün tutamadim.bu senede hamilelik valla üzülüyom yaa allah tutanlarin yardimcisi olsun valla zor sicaklarda tutmak allah sabir verir ama evet.

isim ben cok buldumda sevgili kocama begendiremedim bi turlü en son 3 5 tane bulduk ama eleme yapicaz daha degisik bi isim olsun istiyor benimki bakalim artik.

kiz valla eltimle bugune kadar hic diyalogum olmadiki anlasamiyoz diyim ama benim anlasamayacagim insanda yok yani sevmem insanlarla küs kalmayi tartismayi ama bu farkli birisi demekki kocamda bosveer o öyle tipik alman vakasi bosver diyince bende tanismaya kalkismadim hic kaynanamlarlada konusmazmis kendisi zaten.
senin hic deilse onlar var bak ne güzel arada bi görüsmek iyi olur benim oda yok yani:1ninca: esin istemiyorsa görüsmen dogru olmaz zaten biri yeter yani sana

aynen dedigin gibi burdaki türk kizlari ne tuaf yahu görünüs olsun konusma olsun bi degidikler aynen ayaklari yere basmiyo.aman biz nasil büyütücez bakalim.tam bir türk kizi türk olacak benim kizim turkbayragi

kızlarr kaynatmışsınız bugünn :)) hepinize hayırlı ramazanlar hamileler oruç tutamaz amaa bol bol dua edin emii kızlar :)) öptüm hepinizi

kızlarr kaynatmışsınız bugünn :)) hepinize hayırlı ramazanlar hamileler oruç tutamaz amaa bol bol dua edin emii kızlar :)) öptüm hepinizi

hemde nasıl kaynatmışlar kızlar neolur banada dua edin 13 senedir sigara tiryakisiyim biçok kez denememe ragmen bırakamadım ama kısmetse bukez bırakıcam yani ramazan busene bana ugurlu gelicek hayatımı tekrar geri alıcam sigaranın ellerinden ama sizlerin duasına çok ihtiyacım varhayırlı ramazanlar hepinize

ederiz canim bol bol dua ederiz herkes ve kendimiz icin.

sanada edriz canim benim ama sizde hep bizden beklemyin sizde dua edin bol bol kimin duasi kabul olacak hic belli olmaz. ayy insallah birakirsin sigarayi daha saglikli yasarsin canim. hadi ilk dua benden olsun,
RABBIM BU MUBAREK GUNLERDE KIMIN SIKINTISI, DERDI, BORCU VARSA HERKES FERAHA KAVUSUR INSAALLAH VE HERKESIN TUM IYI DILEKLERI IYI DUALAR KABUL OLSUN RABBIM HERKESE HERSEYIN HAYIRLISINI NASIP ETSIN. HAMILELERE HAYIRLI DOGUMLAR BEBEK ISTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLAT NASIP ETSIN TUM BEBEK BEKLEYENLER ISTEYENLER HAYIRLI BI SEKILDE BEBISLERINI KUCAKLARINA ALIRLAR INSALLAH VE IYI BISEKILDE YETISTIRIRIZ. VE TABIKI BIZE KOTULUK ETMEK ISTEYENLERDENDE ALLAHA SIGINIYORUZ RABBIM ONLARIDA ISLAH ETSIN. VE TABIKI BIZ GURBETTEKILEREDE BOL SABIR VERSIN. AMINNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

COK YAZDIM GALIBA AMA OLSUN TUM GONLUMLE AMINNNNNNNN :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…