yok canim ya kim gelecek yanima kaynanam var burda eltim de var ama kaynanam gelmez gelsede ben istemem. eltimde dogum sonrasinda gelir. ama onlar hic ana baci yerini tutarmi aklima geldikce agliyorum kimsem yok die esim olacak dogumda yanimda oda yeter bana simdilik.
ayy seneye eltim cocuklarini sunnet yaptiracakda bende internetten abiye modellerine bakiyom cnm o yuzde kactim bi an.
ahh simdi polyanan simdide sen ciktin. akannehir
e ne güzel kiz kaynanan eltin varmis orda oda biseydir benim oda yok valla bi ara gidelim türkiyede yapim dogumu dedim ama sonra passaport falan ugrasmak lazim
benimde ablalarim var gelemezler cocuklari var okula giden annemde gelemez kardeslerim var yine okula giden üff öyle bi zamana geliyoki su dogumda halbuki bizimkiler kolaylikla gelirdi yesil passla.
bende simdi kaynanami getirtmeyi düsünüyom en uygunu o.kocamda bana yeter ama biride olsa fena olmaz
amaan artik hayirlisi.
bak canim abiyelere cok güzel kiyafetler var
kiz kocam gelmistide ondan ciktim vallakaydirigubbakcemile3
kiz neresi guzel kaynanam hic iyi biri degildir sorunlarimiz var ve simdi uzak duruyorum onlardan. simdi evim ayri buyuk bi tartisma ile ayirdik evimizi yoklugu varligindan 100 bin kere iyidir yani. eltime gelince onunda iki cocugu var evim uzak oda dogum sonrasi gelir arada. valla ben ikinci cocugumda annemi buraya getirecem dogumda ve sonrasinda yanimda olsun. esim var o bana yeter. :teselli:
simdi anladiiiim.esin var tabi yeter o sana canimopuyorumnanaktan
allah kolay dogumlar nasib etsin bize insallah
tarhana corbasi makarna tavuk sote yapacam valla dünden kocamdan aldim menüyü ben hep ona soruyom ne yapim diye
menu supermis canim.
valla benim kocis icinde et olan her yemegi yer yetrki etli ve tavuklu olsun. valla aklimda iki yemek var biri tavuk ve patetes kizartmasi biride imam bayildi ama canim kac gundur imam bayildi istio o yuzden imam bayildi yaparim herhalde. off valla cok uyusuk oldum ben yaa hic bisey yapmadan aksama kadar keyif yapiim istiorum. son 3 ayim bole gececek galiba..
ha canim bisey soruyum sana esinin ailesinden hic kimsecikler yokmu esin tek mi gitmis almanyaya?
hep kolay seyler yapiyom bende 1 gün yapiyom 2 gün yapmiyom ama ramazan ya yapicam her gün bu 2 hafta.
canin cekiyorsa yap hemen valla.
bizimkide acaayip etcildir cok sever eti tavugu ama zararli yaaa haftada 3 gün yesinler yeter.
ay inanirmisin ütüyü bitirdim evi süpüremedim bile bende yan gelmis yatiyom
sanki dünyanin isini görmüsüm akannehir
yat keyfine bak canim valla 3 ay sonra diken üstünde olacazkaydirigubbakcemile
abisi var burda canim beraber is yapiyorlar.
kaynim evli burda 3 cocugu var cocuklarla kaynimla görüsüyoz ama sevgili elticimi nisanliligimdada evliligim boyuncada hiiic yüzünü görmedim vallakaydirigubbakcemile3
almanyada dogup büyüdügü icin alman kafaliymis diyolar.ben tanimiyom yani ne tuaf demiohaoldumsmile
kızlarr kaynatmışsınız bugünn :)) hepinize hayırlı ramazanlar hamileler oruç tutamaz amaa bol bol dua edin emii kızlar :)) öptüm hepinizi
kızlarr kaynatmışsınız bugünn :)) hepinize hayırlı ramazanlar hamileler oruç tutamaz amaa bol bol dua edin emii kızlar :)) öptüm hepinizi
hemde nasıl kaynatmışlar kızlar neolur banada dua edin 13 senedir sigara tiryakisiyim biçok kez denememe ragmen bırakamadım ama kısmetse bukez bırakıcam yani ramazan busene bana ugurlu gelicek hayatımı tekrar geri alıcam sigaranın ellerinden ama sizlerin duasına çok ihtiyacım varhayırlı ramazanlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?