Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

kızlarr kaynatmışsınız bugünn :)) hepinize hayırlı ramazanlar hamileler oruç tutamaz amaa bol bol dua edin emii kızlar :)) öptüm hepinizi

kaynattik ama siz olmadan olmuyorki
sizede hayirli ramazanlar caniiiim
dualarimiz hep sizinlezemuszemus

ama sizde gelin hep beraber kaynataliiiiimboshayallersmile
13 yillik sigara tiryakisimisinakannehir hemen birakmalisinlmaz:yeter zehirledin kendini.
dualarim hep seninle olacak insallah kolaylikla birakirsin ramazan sigarayi birakmak icin en uygun zaman.yerimseniben

canımm bırakırsın sigarayı yeterki sen istee ramazan ayıda sana vesile olsun inşalahh arkadaşım biraz gayrettt

merhaba kizlaaar naber nasilsiniz elifcim deryacim tecrübelerinize dayanarak dün badem yagina basladim insallah faydasi olurzemuszemus

selaaaam valla oruc oruc nasil girsin millet ellerini kollarini oynatamiyorlardir simdi allah yardim etsinzemuszemus
büşracım hazalcım gerçekten oruçken insanın hiç hali kalmıyor dün çok fena olmuştum gözüm karardı falan daha öncedende bekarken bayılmıştım 2 kere açlıktan o yüzden ben çok fena oluyorum açlığa hiç dayanamıyorum tansiyonummu düşüyo şekerimmi anlayamadım

ne bayilmismiydin kiz dikkat et yine öyle olursun allah korusun.
kiz bide aksama iftara ne yemek yapiyim sikintisi var.senin her ikiside düsüyo sanirim seker tansiyon bir arada.ay elifcim dikkat et cok fena olursan tutma benceolumunekankayizsmile

evet canım yaa bayılmıştım açlıktan bide şimdi 16 saat falan uzun günler daha kötü oluyo sanırım evet ikiside düşüyo

merhaba kizlaaar naber nasilsiniz elifcim deryacim tecrübelerinize dayanarak dün badem yagina basladim insallah faydasi olurzemuszemus

inşallah faydasını görürsün canım bende büşra oruç fena vurdu ayakta duramıyorum vertigomda azdı sanırım bilgisayara bile bakamıyom böle akşamları kendime gelince yazarım sizlere

aman elifcim dikkat et gerci bende senden farklı sayılmam sürekli başım dönüyıo ve bayıldım bayılcam geziyom vertigoda azdı sanırım ne bilg bakabiliyom nede ayaga kalka biliyom kötüyüm ama inş birkaç güne alışırız şimdi yeni diye bukadar kötüyüz düzeliriz bünyemiz alışınca diye umut ediyorum

aminnnnnn canım inş allah herkezin yar ve yardımcısı olsun herkezin gönlündekini nasip etsin inşallah

canım benim dikkat etmeye çalışıyorum ama ben sahurdada hiç bişey yiyemiyorum aç aç akşama kadar yatıyom valla çocukta perişan oluyo ben zayıfım zaten daha çok kilo verecem böyle girerse ..sende dikkat et canım sağlığın el vermiyosa tutma canım vertigoda fena oluyoo allah yardımcın olsun canım bende ara ara girip bakıyorum ama yazmadan çıkıyorum takaatim olmuyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…