kızlarr kaynatmışsınız bugünn :)) hepinize hayırlı ramazanlar hamileler oruç tutamaz amaa bol bol dua edin emii kızlar :)) öptüm hepinizi
hemde nasıl kaynatmışlar kızlar neolur banada dua edin 13 senedir sigara tiryakisiyim biçok kez denememe ragmen bırakamadım ama kısmetse bukez bırakıcam yani ramazan busene bana ugurlu gelicek hayatımı tekrar geri alıcam sigaranın ellerinden ama sizlerin duasına çok ihtiyacım varhayırlı ramazanlar hepinize
slm sekerler ben geldim herkese hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar suraya bir bakın yeni bir sey ekledim süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ebisim-nasil-hangi-burc-diyenler-buyrunn.html
kaç haftalık hamileyim bebişim nasıl hangi burç diyenler buyrunn
hemde nasıl kaynatmışlar kızlar neolur banada dua edin 13 senedir sigara tiryakisiyim biçok kez denememe ragmen bırakamadım ama kısmetse bukez bırakıcam yani ramazan busene bana ugurlu gelicek hayatımı tekrar geri alıcam sigaranın ellerinden ama sizlerin duasına çok ihtiyacım varhayırlı ramazanlar hepinize
slm sekerler ben geldim herkese hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar suraya bir bakın yeni bir sey ekledim süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ebisim-nasil-hangi-burc-diyenler-buyrunn.html
kaç haftalık hamileyim bebişim nasıl hangi burç diyenler buyrunn
kaynattik ama siz olmadan olmuyorki
sizede hayirli ramazanlar caniiiim
dualarimiz hep sizinlezemuszemus
tesk kızlarrrrrrrrrrrsüpermisa.s.
tesk ederimsüper canım yaa paylaşımın için teşekkürlerr
selam kizlar opuyorumnanaktan herkes oruc kimse pek gelmiyo galiba
selam kizlar opuyorumnanaktan herkes oruc kimse pek gelmiyo galiba
merhaba kizlaaar naber nasilsiniz elifcim deryacim tecrübelerinize dayanarak dün badem yagina basladim insallah faydasi olurzemuszemus
büşracım hazalcım gerçekten oruçken insanın hiç hali kalmıyor dün çok fena olmuştum gözüm karardı falan daha öncedende bekarken bayılmıştım 2 kere açlıktan o yüzden ben çok fena oluyorum açlığa hiç dayanamıyorum tansiyonummu düşüyo şekerimmi anlayamadımselaaaam valla oruc oruc nasil girsin millet ellerini kollarini oynatamiyorlardir simdi allah yardim etsinzemuszemus
büşracım hazalcım gerçekten oruçken insanın hiç hali kalmıyor dün çok fena olmuştum gözüm karardı falan daha öncedende bekarken bayılmıştım 2 kere açlıktan o yüzden ben çok fena oluyorum açlığa hiç dayanamıyorum tansiyonummu düşüyo şekerimmi anlayamadım
ne bayilmismiydin kiz dikkat et yine öyle olursun allah korusun.
kiz bide aksama iftara ne yemek yapiyim sikintisi var.senin her ikiside düsüyo sanirim seker tansiyon bir arada.ay elifcim dikkat et cok fena olursan tutma benceolumunekankayizsmile
merhaba kizlaaar naber nasilsiniz elifcim deryacim tecrübelerinize dayanarak dün badem yagina basladim insallah faydasi olurzemuszemus
büşracım hazalcım gerçekten oruçken insanın hiç hali kalmıyor dün çok fena olmuştum gözüm karardı falan daha öncedende bekarken bayılmıştım 2 kere açlıktan o yüzden ben çok fena oluyorum açlığa hiç dayanamıyorum tansiyonummu düşüyo şekerimmi anlayamadım
aminnnnnn canım inş allah herkezin yar ve yardımcısı olsun herkezin gönlündekini nasip etsin inşallahederiz canim bol bol dua ederiz herkes ve kendimiz icin.
sanada edriz canim benim ama sizde hep bizden beklemyin sizde dua edin bol bol kimin duasi kabul olacak hic belli olmaz. ayy insallah birakirsin sigarayi daha saglikli yasarsin canim. hadi ilk dua benden olsun,
RABBIM BU MUBAREK GUNLERDE KIMIN SIKINTISI, DERDI, BORCU VARSA HERKES FERAHA KAVUSUR INSAALLAH VE HERKESIN TUM IYI DILEKLERI IYI DUALAR KABUL OLSUN RABBIM HERKESE HERSEYIN HAYIRLISINI NASIP ETSIN. HAMILELERE HAYIRLI DOGUMLAR BEBEK ISTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLAT NASIP ETSIN TUM BEBEK BEKLEYENLER ISTEYENLER HAYIRLI BI SEKILDE BEBISLERINI KUCAKLARINA ALIRLAR INSALLAH VE IYI BISEKILDE YETISTIRIRIZ. VE TABIKI BIZE KOTULUK ETMEK ISTEYENLERDENDE ALLAHA SIGINIYORUZ RABBIM ONLARIDA ISLAH ETSIN. VE TABIKI BIZ GURBETTEKILEREDE BOL SABIR VERSIN. AMINNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
COK YAZDIM GALIBA AMA OLSUN TUM GONLUMLE AMINNNNNNNN :Saruboceq:
aman elifcim dikkat et gerci bende senden farklı sayılmam sürekli başım dönüyıo ve bayıldım bayılcam geziyom vertigoda azdı sanırım ne bilg bakabiliyom nede ayaga kalka biliyom kötüyüm ama inş birkaç güne alışırız şimdi yeni diye bukadar kötüyüz düzeliriz bünyemiz alışınca diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?