Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

kızlar üniversiteyi kazandım ... bankacılık ve sigortacılık bölümünü kazandım :))))

kızlar üniversiteyi kazandım ... bankacılık ve sigortacılık bölümünü kazandım :))))

kiz sinavami girmistim bak hic söylemiyosun:sinifsinif:

ay cok sevindim valla cok güzel bi bölüm sositososito
tebrikler arkadasiimalkisalkisalkis

kiz sinavami girmistim bak hic söylemiyosun:sinifsinif:

ay cok sevindim valla cok güzel bi bölüm sositososito
tebrikler arkadasiimalkisalkisalkis

sınavsız geçiş hakkımı kullandm canım tercihlerimi yaptım bu bölümü kazandım sağol canım yaa

selam kizlar valla bakiyorumda kimsenin girip ciktigi yok topige.:mymeka:
suzancimda artik girmiyo nasil napiyo acaba cok merak ettim onuda.CADIARZU

ben türkiyeye geliyorum kizlarturkbayragi cok heyecanliyimdelikafadulden.ucagimiz bu sabah 5.30da insallah hayirlisiyla sag salim gidip geliriz okadar yola nasil dayanicam bu halimle bilmiyorum insallah bir aksilik cikmaz.dua edin benim icin 4 hafta falan yokum sizleri coook özlicem. simdi ankaraya gidiyoruz 6 gün sonrada karsa gidicez bayramdan sonrada ankaraya tekrar dönüp tatile gidip evimize gelicez.:sm_cool:kendinize cok iyi bakin hepinizi tek tek öptüm.yerimseniben

ayrica kizlar bugun doktorumada gittim 30dk bebegimin kalp atislarina bakildi herseyi kontrol edildi ucusum icin rapor verdi doktorum bebegim cok saglikli masallah.bebisim bi büyümüski cok güzellesmis kilo almis teyzeleri maaasallllaaah ay ayni bana benziyo insallah benim gibi yanaklarinda gamzeleride olurzemuszemus melegimin.agzini acip kapiyor o minik parmaklarini emiyor kaydettik herseyini rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattirsinzemuszemus

polyanan ne guzel yaa turkiyede benim yerimede gez valla bende cok ozledim insallah yaza gidicez oglumla hayirli bi sekilde git gel.
bu arada bebeginede masallah

polyanacım sağlıkla git sağlıkla gel inşallahh bebişinede maşallahh

evetya ben geliyorum kimseler yok hele topik sahibi hiç uğramıyor bile anlamdım işalhh sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…