Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

kizlar dün gece yarisi geldim türkiyeden öyle agirlastimki artik anlatamam.
kimse gelmemis sohbe etmemissiniz niye yaaaaa
biraktigim gibi buldum burayimafoldumben

kizlar dün gece yarisi geldim türkiyeden öyle agirlastimki artik anlatamam.
kimse gelmemis sohbe etmemissiniz niye yaaaaa
biraktigim gibi buldum burayimafoldumben

hoş gittin diyelim polyanacım ee artık sonlara doğru yaklaştın ağırlşaman normal :))

ben uğruyorum hergün bir kere mutlaka ama kimseler yok
ben kendimden haberler yazayım bari
20 eylül itibariyle floikasite başlıyorum 29 ekimdede bekleme sürem dolacak ve korunmayı bırakıcaz ama eşim erkek olsun kız olursa üzülürüm gibi saçma sapan konuşmaya başladı canımı çok sıkıyor kilolarımı veremedim henüz ve bir daha aynı şeyi yaşama ihtimalinin korkusu bebek yapömaktan soğuttu beni bu sebepler hep aklımda napıcam bilmiyorum

hadi hayirlisi canim.
evladin kizi erkegi yok tabiki bizler icin ama ekekler öyle düsünmüyor sanirim.bence erkegi etkileyen en önemli nedende cevresi oluyor bu konularda. sen canini sikma allahdan hayirlisini iste.

hadi hayirlisi canim.
evladin kizi erkegi yok tabiki bizler icin ama ekekler öyle düsünmüyor sanirim.bence erkegi etkileyen en önemli nedende cevresi oluyor bu konularda. sen canini sikma allahdan hayirlisini iste.

sağol canım inşallah hayırlısı sağlıklı olsun başkada birşey istemiyorum

amin allah saglikli evlatlar nasib etsin herkese.

kızlar bi haberde ben vereyim size bende 8 haftalık hamileyim polyanan allah yardımcın olsun canım son aylar gercekten zor oluyor oglakcım sende canın sıkma allah hayırlısını versin boşver aldırma eşine kızda olsa yüzünü görünce fikri deişir

hayırlı ugurlu olsun canımmmm
2 bebek topiğime gel hamişimiz olarak allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin

ay cok sevindim caniim alkisalkisalkisallah saglicakla kucagina almayi nasib etsin insallah.

allah hepimizin yardimcisi olsun.:Saruboceq:

tebrikler canım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım

pistttt pistt kimse yokmiii suzicimm napıyor acepp ses seda yokk ne zamndır:hulya:

slm kızlrr naber yaa benim oğlanda olkula başladı geberiyorum yorgunluktan bizi bayağı zorladı yanii

selam kizlar ya oructan beridir girmiyorum hepiniz iyisinizdir umarim polyanan hosgeldin cnm nasil gecti turkiye seyahati bebis nasil?

tebrikler cnm saglikla kucagina al insaallah ne zaman dogum?

elifcim allah kolaylik versin canim sadece bu sene biraz zorlanirsin bi dahaki seneye oglusun tamamen alismis olur.

hosbulduk hazalcim valla türkiye tatili süper gecti ama zaman cok cabuk gecti ordayken yaaa.doyamadim aileme.

bebisin durumuda cok iyi masallah tekmeleyip duruyor beni okadar kuvvetliki.

hosbulduk hazalcim valla türkiye tatili süper gecti ama zaman cok cabuk gecti ordayken yaaa.doyamadim aileme.

bebisin durumuda cok iyi masallah tekmeleyip duruyor beni okadar kuvvetliki.

guzel gecmesine sevindim cnm banada ole iyi gelirdiki turkiye tatili ama artik doguma yakalstik iyice seneye kismet olursa insaallah

ayy cnm yaa artik iyice kuvvetli oldular benimki karnimin icinde dondukce agri yapio bide tekmeliyince firlayip cikicak saniyorum valla hayirlisi ile bi dogsunlar yaa ben cok sabirsizlaniyorum artik zamaninda ve saglikla gelsinler tum bebisler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…