Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

selam kızlar,hepinizi çokk özledim
nereden başlıcağımı bilemiyorum.hamileliğim çokkk zor geçiyor mide bulantısından dolayı 1,5 ay oldu
hastanelerde yattım çokk zor günler geçirdim ve hala geçimeye devam ediyorum.bana dua edin noluurrr.
kafamı kovanın içinden çıkaramıyorum mahvoldum resmen.
sizleri çok özledim. öpüyorum

cok geçmiş olsun canım bu günlerde gececek bak dikkat etkendine bolbol dinlennnnnnnnnn

ünaydın kızlar nasılsınız bakalım okul telsşınız ne alemdeeeeeeeeeee

ödeveler başladı bile bizimmmmmmmmmmmm
bende yarın ögleden sonra kütahyaya kacıcıcam allah nasip ederse cuma istemeye geleceler kardeşimi cumarteside söz nişan bir arada olucakkkkkkkkkkkkkkk

cok güzel tepsi ve nişan yastıgı hazırladım kardeşimeeeeeeeeeeeeeeeeee

ekleyeceğim resimlerini bana görüşlerinizi yazarsanız sevinirim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pazar günüde yola cıkıp geri dönücemmmm
oğluş 1 gün gitmeyecek okulaaaaaaaaaaaaaaa
pzt devam kaldıgımız yerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay suzancim böyle arada gelde haberdar et kendinden cok merak ettik seni valla.
allah yardimcin olsun canim ya bebek seni baya zorluyor anlasilan sabret bi 3 aylik olsun gecer hepsi insallah.opuyorumnanaktan

günaydin tirtil kiz ne kadar erkencisin böyleakannehir
hayirlisiyla git gel canim.
tepsiyle yastigi merak ettim valla eminim cok güzel olustur allah basa cikarsin.opuyorumnanaktan

selam nasılsınız kimseler yok yine suzan demeki hamilleiğin kötü geçiyor oğlundada öyleydin bende ilk gebeliğimde öyleydim düşüklerdede ama işalhh hamile kalırsam öyle olmam az kaldı tam canlansın geçer işallahh

selam kızlar nabersiniz
biliyorum merak ettiniz ama pc mi yanımda götürmemiştim şimdi evimdeyim
girebildim.başka hamişimiz varmı ki acep?
polim,candy,ferhat,tırtılım,emoşum ve ismini yazamadığım arkadaşlarım öpüyorum sizi.
bu arada 3 ayımızı doldordukk.

suzan ben hamileyim bende 3 ayımın içine girdim hayırlısıyla hoşgeldin buarada yoktunuz uzun zamandır gözümüz yollarda kaldı

nisanda hazal kısmetse saol canım evet uzun zamandır kimseler yoktu bende bakıp bakıp çıkyodum ama sanki biraz hareketlenme olmuş

ayy ne güzel bir mevsimde doğacak annesi ne sıcak ne soğuk sağlıkla gelsin inşallah
darısı başımıza

suzancım nihayet döndün özlettin kendini nasıl oldun geçecek bu günlerde merak etme bir ay daha sabret 4.cü ayda biter ...bende seni öptüm canım deryada hamile bu arada ben haala korunuyorum

amin deryacim saglicakla gelsinlerde birak biraz zorlasinlar bizi

suzan ben hamileyim bende 3 ayımın içine girdim hayırlısıyla hoşgeldin buarada yoktunuz uzun zamandır gözümüz yollarda kaldı

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin işlh.
ben çoooooooooooookkk zor günler geçiriyorum , 2 aydır resmen mahvoldum yani.
seninde mide bulantın varmı? bişiler kullanıyormusun.

slm suzan nasıl oldun benim midemde çok kötü kızımda böyle olmamıştım bu beni çok zorluyo

selam tatlışş
çokk fenayım canımm yaaaa ben oğlumda da böyleydim,hatta bu dahada beter yanii
tam olarak kaçıncı haftadasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…