selam kızlar,hepinizi çokk özledim
nereden başlıcağımı bilemiyorum.hamileliğim çokkk zor geçiyor mide bulantısından dolayı 1,5 ay oldu
hastanelerde yattım çokk zor günler geçirdim ve hala geçimeye devam ediyorum.bana dua edin noluurrr.
kafamı kovanın içinden çıkaramıyorum mahvoldum resmen.
sizleri çok özledim. öpüyorum
selam kızlar,hepinizi çokk özledim
nereden başlıcağımı bilemiyorum.hamileliğim çokkk zor geçiyor mide bulantısından dolayı 1,5 ay oldu
hastanelerde yattım çokk zor günler geçirdim ve hala geçimeye devam ediyorum.bana dua edin noluurrr.
kafamı kovanın içinden çıkaramıyorum mahvoldum resmen.
sizleri çok özledim. öpüyorum
günaydin tirtil kiz ne kadar erkencisin böyleakannehirünaydın kızlar nasılsınız bakalım okul telsşınız ne alemdeeeeeeeeeee
ödeveler başladı bile bizimmmmmmmmmmmm
bende yarın ögleden sonra kütahyaya kacıcıcam allah nasip ederse cuma istemeye geleceler kardeşimi cumarteside söz nişan bir arada olucakkkkkkkkkkkkkkk
cok güzel tepsi ve nişan yastıgı hazırladım kardeşimeeeeeeeeeeeeeeeeee
ekleyeceğim resimlerini bana görüşlerinizi yazarsanız sevinirim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pazar günüde yola cıkıp geri dönücemmmm
oğluş 1 gün gitmeyecek okulaaaaaaaaaaaaaaa
pzt devam kaldıgımız yerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selam kızlar nabersiniz
biliyorum merak ettiniz ama pc mi yanımda götürmemiştim şimdi evimdeyim
girebildim.başka hamişimiz varmı ki acep?
polim,candy,ferhat,tırtılım,emoşum ve ismini yazamadığım arkadaşlarım öpüyorum sizi.
bu arada 3 ayımızı doldordukk.
tebrikler cnm saglikla kucagina al insaallah ne zaman dogum?
nisanda hazal kısmetse saol canım evet uzun zamandır kimseler yoktu bende bakıp bakıp çıkyodum ama sanki biraz hareketlenme olmuş
selam kızlar nabersiniz
biliyorum merak ettiniz ama pc mi yanımda götürmemiştim şimdi evimdeyim
girebildim.başka hamişimiz varmı ki acep?
polim,candy,ferhat,tırtılım,emoşum ve ismini yazamadığım arkadaşlarım öpüyorum sizi.
bu arada 3 ayımızı doldordukk.
amin deryacim saglicakla gelsinlerde birak biraz zorlasinlar bizi[/Qöyle canım anne olmak kolay deil insan onlarla büyüyo olgunlaşıyo hayata bakışı degişiyo elbet biraz sıkıntısı olacak
suzan ben hamileyim bende 3 ayımın içine girdim hayırlısıyla hoşgeldin buarada yoktunuz uzun zamandır gözümüz yollarda kaldı
slm suzan nasıl oldun benim midemde çok kötü kızımda böyle olmamıştım bu beni çok zorluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?