senin baya fazla ilacın
ben şuanda 14. haftadayım bulantı için ginger adında bir bitkisel içerikli bir ilaç kullanıyorum
ama yinede aferdersin çıkartıyorum
çaresi yok yani bulantının benim başıma ilk defa geldigi için bocaladım çokkötüyüm yaa
bu hafta içi bende gideyim bulantı için bişeyler istiyeyim diyodum doktordan kızıma yemek yapamıyorum eşimde görevde 20 gün yok kızım aralıkta perişan olcak böyle
hak veriyorum valla suzan eskiden dinlerdim ay nasılda abartıyolar diye düşünüyodum bu başka bir bulantıya benzemiyo kafamı kaldıramıyorum kusmaktan kızımda ben bir kere bile kusmadım bunda neden böyle oldu anlamadım
suzan peki kaç ay sürer böyle dersin senin ilkinde nekadar sürmüştü
bende gideyim diyorum ama elifin oglu gibi benim kızımda okula başladı daha bir hafta oldu alıp gitmeyede kıyamıyorum belki geçer diyom ama böyle olursa olmıcak annemin gelme şansıda yok kayınvalidelerde malum işş olmasa gelir benimkide şimdi iş olacakya gelmez
off off allah yardımcımız olsun suzan çok zor ya bukadar eziyet çekiyoz bari kucagımıza alabilsek ben sürekli risk altındayım bide ayy artık kafayı yicem kollarım falan mosmor igneler yüzünden haplarım hormon ilacı diye aşırı kiloda alıyorum ayy hangi birinden dert yanayım yaa
inşallah canım kendine hizmet edebilseydim gelir 3 ay kalır benimki ama şimdi 40 dereden su getirir ayy napalım onlara güvenmedik yaparken b
işekilde allah yardım eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?