Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

buarada çok fazla ilaç kullanıyorum suzan benim kızımdan önce 4 tanede düşügüm vardı ama daha bulantı için ilaçım yok bir haftadır başladı bulantılarım ben innohep diye günlük igne kullanıyorum progestan deltakortil folik asit cro aspirin sen neler kullanıyon canım

senin baya fazla ilacın
ben şuanda 14. haftadayım bulantı için ginger adında bir bitkisel içerikli bir ilaç kullanıyorum
ama yinede aferdersin çıkartıyorum

senin baya fazla ilacın
ben şuanda 14. haftadayım bulantı için ginger adında bir bitkisel içerikli bir ilaç kullanıyorum
ama yinede aferdersin çıkartıyorum

çaresi yok yani bulantının benim başıma ilk defa geldigi için bocaladım çokkötüyüm yaa

bu hafta içi bende gideyim bulantı için bişeyler istiyeyim diyodum doktordan kızıma yemek yapamıyorum eşimde görevde 20 gün yok kızım aralıkta perişan olcak böyle

çaresi yok yani bulantının benim başıma ilk defa geldigi için bocaladım çokkötüyüm yaa

aaahhhh aaaahhh bu durumu sadece yaşayanlar anlayabilir
çokk zorr ama napıcaksın işte mecbur kaçış yok yani.
hayattan nefret ettim resmen kendimden yaşadıklarımdan,rabbi asla isyan etmiyorum ama daha dayanacak gücüm kalmadı yani.:Saruboceq:

hak veriyorum valla suzan eskiden dinlerdim ay nasılda abartıyolar diye düşünüyodum bu başka bir bulantıya benzemiyo kafamı kaldıramıyorum kusmaktan kızımda ben bir kere bile kusmadım bunda neden böyle oldu anlamadım

bu hafta içi bende gideyim bulantı için bişeyler istiyeyim diyodum doktordan kızıma yemek yapamıyorum eşimde görevde 20 gün yok kızım aralıkta perişan olcak böyle

aaaahhh canımm benim kıyamam ben ona yaaaa
aynen bende öyleydim oğlum aç aç dolaşıyodu evde çokk zor bir durum allah yardımcın olsun canım ya
ben annemdetdim işte 1,5 ay oldu istanbuldaydım bulantım geçmeyince annemde benimle evime geldi.allah ondan razı olsun o olmasa ben bitmiştim.
annelerin hakkı ödenmez diye boşa dememişler dimii

bende gideyim diyorum ama elifin oglu gibi benim kızımda okula başladı daha bir hafta oldu alıp gitmeyede kıyamıyorum belki geçer diyom ama böyle olursa olmıcak annemin gelme şansıda yok kayınvalidelerde malum işş olmasa gelir benimkide şimdi iş olacakya gelmez

dedimya deryacım bunu yaşamayan asla anlayamaz
normal bir mide bulantısı değilki yanii,bitkinlik,bayılacak gibi oluyorum ben birden elim ayağım titriyor kafasını bile keldıramıyor insan
ben artık öğürmekten göğüs kafesim acılar içinde valla

off off allah yardımcımız olsun suzan çok zor ya bukadar eziyet çekiyoz bari kucagımıza alabilsek ben sürekli risk altındayım bide ayy artık kafayı yicem kollarım falan mosmor igneler yüzünden haplarım hormon ilacı diye aşırı kiloda alıyorum ayy hangi birinden dert yanayım yaa

canımm benim oğlumda başladı ana okuluna anlıyorum seni,allah bu kayınvalideleri nasıl biliyorsa öyle yapsın işlh.

inşallah canım kendine hizmet edebilseydim gelir 3 ay kalır benimki ama şimdi 40 dereden su getirir ayy napalım onlara güvenmedik yaparken b
işekilde allah yardım eder

canım benim canını sıkma allah büyük bu günlerde geçecek,biraz bizi zorlıcak ama geçecek.bak ne güzel 3. ayına girmişsin riskli olan ayları atlatıyosun,boşver iş falanda yapma dinlen bol bol.alınan kg lerde verilir sıkma canını,senin bu msj larımıza bakıp
gülücez işlh meleklerimizi kucağımıza alınca

ilk kızımda annemin yanındaydım ben ondada annecigim baktı bütün sıkıntıyı o çekti eşimede 3 aylık olmuş bebekle döndüm doktoru hastanesi herşeyi ailem karşıladı önüme tepsiyle yemek getirdi bukez o yüzden anneme gitmek ist hep annem çekiyo millet torun çocuk sahibi oluyo

inşallah canım kendine hizmet edebilseydim gelir 3 ay kalır benimki ama şimdi 40 dereden su getirir ayy napalım onlara güvenmedik yaparken b
işekilde allah yardım eder

tabikii onlara güvenmedik ama insan insana herzaman lazım,gün gelir devran döner bunu unutmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…