Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

ayy inş suzan o kuçagıma gelsinde razıyım herşeye düşük çok zor suzan bide yanlızım ya eşimde olmayınca bugunlerde iyice bunalım oldum ayy düşünmemeye çalışıyorum ama insanın elinde deil inş güleriz bugunlerimize gerci ozaman iki çocukla girebilirsek kulube

aaahhh canım ya ana gibisi varmı şu hayatta.ramazanda neler çekti canım annem oruçlu
iken yemekler getirdi önüme,aynen katılıyorum sana :enbuyukkk:

ohhh kızlar kaynatmışınız :)
suzan aşkolsun yazdım sana cvp bile yazmamışsın

merhaba kızlar ALLAH yardım etsin size ayy o bulantılar aklıma geldikçe çok kötü bende çok kötü olmuştum oğlumda resmen kan kusuyordum ama değiyor sonra bne hamile kalayımda başımı bile kaldırmayayım çok istiyorum ALLALAHIM duy sesimi

amin canım amin,değiyor ama o kadar zorki kafamı bile kaldıramıyorum.işlh. sende bize katılırsın yakında

nisanda hazal kısmetse saol canım evet uzun zamandır kimseler yoktu bende bakıp bakıp çıkyodum ama sanki biraz hareketlenme olmuş

canım ben yine kötü oldum kaçıyom allahım yardım et bize

ay benim dogdugum ayda nisan saglikla gelsin bebegin insaallah ayy o mide bulantisi kusmalari ben 5 bucuk ay cektim iskence gibiydi yaaa simdide doguma yaklastik artik saglikla gelsin insaallah yusufum VE TUM BEBEISLER :Saruboceq:

bu arda herkese selam ve iyi pazarlar bugun yalnizim evde internete takiliorum ama cok fena canim SIKILIO boshayallersmile

ayy seninde allah yardımcın olsun canım sagsalim bebişini kuçagına al inş gercekten zormuş hazal ben kızımda birkere bile kusmadım bundada bütün gün kusmnaktan içimdeki bütün organlkar açıyo artık can sıkıntısı dedinde boşver canım bak bitek bugun yanlızmışsın benim eşim bir haftadır görevde daha bir hafta on gün daha yok ben hep yanlızım mafoldumben

başladımı ayyy tek tük vardı çoğaldımı şimdii allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine bizde ardayı okula getirip götürmekten canımız çıkıyo yorgunluktan uyuyoz erkenden güleser gidebiliyomu okulaa

kızlar nerdesiniz yaaa pembe çatı muhabbetlerini özledim valla:sinifsinif:

saol cnm ALLAH hepimizin yardimcisi olsun valla 5 ay ne yediimden ne icttiimden tat aliodum ama gecti simdi sukur dogumu beklioruz saglikla cikaralim sipalari insallah benim yalnizligim tek gunluk deil cnm yaa hergun nerdeyse esim isten sonra bide bilardoya gidio evde cani SIKILIOmus benimde canim SIKILIO AMA iste evde butun gun yalnizim komsu filanda yok etrafta oglum bi dogsada arkadas olsa bana yaa

günaydın kızlar nerdesiniz ya dün yine bıraktıgım yerdekalmış topik

selam kizlar hakikaten topic cok bos nerde herkes yeni topicleremi takiliolar yoksa alsanaalsanasmile

kimsecikler yokk..................................................................................................

selam kizlar ben geldiiim nasilsiniz yeni hamisler

evet canım geçen hafta bi gün göndermedim onu göndermeye çalışıyom amma çocuga hiçbişey pişiremiyom hep atıştırma ayy çok kötü oldu böle fevzide gelmiyo daha napcaz bakalım böle mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…