canım benim canını sıkma allah büyük bu günlerde geçecek,biraz bizi zorlıcak ama geçecek.bak ne güzel 3. ayına girmişsin riskli olan ayları atlatıyosun,boşver iş falanda yapma dinlen bol bol.alınan kg lerde verilir sıkma canını,senin bu msj larımıza bakıp
gülücez işlh meleklerimizi kucağımıza alınca
ilk kızımda annemin yanındaydım ben ondada annecigim baktı bütün sıkıntıyı o çekti eşimede 3 aylık olmuş bebekle döndüm doktoru hastanesi herşeyi ailem karşıladı önüme tepsiyle yemek getirdi bukez o yüzden anneme gitmek ist hep annem çekiyo millet torun çocuk sahibi oluyo
canım ben yine kötü oldum kaçıyom allahım yardım et bize
ohhh kızlar kaynatmışınız :)
suzan aşkolsun yazdım sana cvp bile yazmamışsın
merhaba kızlar ALLAH yardım etsin size ayy o bulantılar aklıma geldikçe çok kötü bende çok kötü olmuştum oğlumda resmen kan kusuyordum ama değiyor sonra bne hamile kalayımda başımı bile kaldırmayayım çok istiyorum ALLALAHIM duy sesimi
nisanda hazal kısmetse saol canım evet uzun zamandır kimseler yoktu bende bakıp bakıp çıkyodum ama sanki biraz hareketlenme olmuş
canım ben yine kötü oldum kaçıyom allahım yardım et bize
ay benim dogdugum ayda nisan saglikla gelsin bebegin insaallah ayy o mide bulantisi kusmalari ben 5 bucuk ay cektim iskence gibiydi yaaa simdide doguma yaklastik artik saglikla gelsin insaallah yusufum VE TUM BEBEISLER :Saruboceq:
bu arda herkese selam ve iyi pazarlar bugun yalnizim evde internete takiliorum ama cok fena canim SIKILIO boshayallersmile
ayy seninde allah yardımcın olsun canım sagsalim bebişini kuçagına al inş gercekten zormuş hazal ben kızımda birkere bile kusmadım bundada bütün gün kusmnaktan içimdeki bütün organlkar açıyo artık can sıkıntısı dedinde boşver canım bak bitek bugun yanlızmışsın benim eşim bir haftadır görevde daha bir hafta on gün daha yok ben hep yanlızım mafoldumben
günaydın kızlar nerdesiniz ya dün yine bıraktıgım yerdekalmış topik
selam kizlar ben geldiiim nasilsiniz yeni hamisler
başladımı ayyy tek tük vardı çoğaldımı şimdii allah yardımcın olsun canım dikkat et kendine bizde ardayı okula getirip götürmekten canımız çıkıyo yorgunluktan uyuyoz erkenden güleser gidebiliyomu okulaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?