Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

nabersiniz kızlar doğumumdan sonra 3.adetimi oldum bugün bundan sonra çalışmalar başlıyor doktor bir ay daha bekle demişti ama yok korkuyorum ya aylarca uğraşırsak yaş oldu 36 folbiolümü alıyorum ve hayırlısı diyorum

valla cok zor bi durum suzancim sabret arkadasim sabretopuyorumnanaktan

hu hu kızlar nabersinizz ben giriyorum kimse yok çıkıyrorum herkes geliyo

iyiyim cnm sen nasilsin??

iyilk cnm ya senden naber pek denk gelemiyoruz kizlarla burda olumunekankayizsmile

bende iyiyim tatlım bugün oğlum rahatsız onunla ilgileniyorum okula gönderemedim evet hiç denk gelemiyoruz artık hamileliğin nasıl gidyorr

elifcim gecmis olsun dikkat et oglusuna bu aralar salgin var sanirim herkes hasta türkiyede

elifcim gecmis olsun dikkat et oglusuna bu aralar salgin var sanirim herkes hasta türkiyede

sağol canım evet hayatım salgın var bide okula gidiyo benimki okuldanda kapıyodur sabahtan beri çok kötüü kusma ateş hepsi var akşam dr götürmeeyi düşünüyorum düni okula götürdüğümde öğretmeni bile hastaydıı

ay canim benimm
valla benim kardesimde ayni olmus.ihmal etme götür

çok kötüleşirse götürürüm canım eşimde çalışıyo şimdii

geçmiş olsun blackcandy çocuk hasta oldu mu çok zor umarım bir an önce atlatır

geçmiş olsun blackcandy çocuk hasta oldu mu çok zor umarım bir an önce atlatır

sağol hayatım evet yaa ben hasta olsam keşke dediğim oluyo bazen çocuk hasta oldumu sürekli mızmızlanıyo inşallah atlatırız bir an evvel...
sen nasılsın iyisindir umarım

geçimiş olsun canımya okula başlayınca hastalılarda başlıyor ama bagısıklık sistemi bu sekilde gelişicek
allahım en kısa zamanda saglık versinnnnnnnnnna.s.

sağol hayatım evet yaa ben hasta olsam keşke dediğim oluyo bazen çocuk hasta oldumu sürekli mızmızlanıyo inşallah atlatırız bir an evvel...
sen nasılsın iyisindir umarım

sağol canım kızım ana sınıfına başladı bir adaptasyon süreci yaşadık ben 1 ekim itibariyle korunmayı bırakıyorum folbiolüme başladım hayırlısı inşalla
ama pek yiy değilim dün gece çok ağladım yine bebeğimi ekim ayında doğuracaktım ekim yaklaştıkça bana çok koyuyor allah sabır versin inşallah

geçimiş olsun canımya okula başlayınca hastalılarda başlıyor ama bagısıklık sistemi bu sekilde gelişicek
allahım en kısa zamanda saglık versinnnnnnnnnna.s.
sağol canım yaa eve daha yeni geldik hastaneden dizanteri olmuş mahvoldu çocuk yaa evet okulda hastalığı kapıyolar yoksa arda kolay kolay hastalanmaz amin canım inşallahh

bizimkide isteye isteye okula başladı 3 gün çektirdi bize ama sonra alıştı çok şükür :)
ohh ne güzel ikiinci bebeişş hee bizde istiyoruz ama ben korunmayı bırakmıştım 1 ay denedik bebek olmayınca arayada ramazan ayı girince terrar korunmaya devam ettik bide benim okul işleri girdi araya birazcık ara verdik allahın izniyle olur inşallah bigün ...alahım sana sabır versin canım çok zor bi dönem atlatmışsın ikincisini kucağına alınca hepsi geçer acılarınıın inşalah en kısa zamanda müjdeli haberi bekliyoruz senden canım benim

çok sağol canım allah hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…