Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

geçmiş olsun elifcim arda hasta olmuş umarım çabuk atlatır bende giremedim kaç gündür hiç keyfim yoktu inş en kısa zamanda toparlanır

geçmiş olsun elifcim arda hasta olmuş umarım çabuk atlatır bende giremedim kaç gündür hiç keyfim yoktu inş en kısa zamanda toparlanır

sağol canım okula göndermiyorum bi kaç gündür dün akşama kadar hastanedeydik acilde serum falan takıldı mahfoldu çocuğum yaa aman gülesere dikkat et okuldan kaptı benimki ilkdefa böyle oldu dr dün dizanteri dedi aynı okula giden arkadaşın oğluda hastalandı inşallah atlatırız bi an evvel
mide bulantılarına devam dimi hala aman sende dikkat et fevzi abi gelen kadar yakın olsak bakardım ben sana ama evlerde uzak anacım he deyince gelinmiyoki

Elif çok geçmiş olsun,merak etme çocukların direnci çok kuvvetlidir,çabucak atlatır inşallah..bu arada sana da merhaba janatami :) ne güzel 3 erzurum da yaşayan aynı topicde.bu arada ben 22. haftama girdim,bir oğlum daha olacak.Allah kısmet ederse doğum şubatın ilk haftası.

sağol bi tanem inşallah canım atlatsak çok rahatlıyacam ..
evet canım aynı topicteyiz biz tanıştık ailecede görüşüyoruz çocukalrımızda aynıokulda bu aralar biraz ayrı kaldık deryanın mide bulantıları benim oğlan hasta görüşemedik :) ohhh ne güzel herkes doğuracak yaa çok sevindim allah sağlıkla sıhatle doğmayı nasip etsin inşallah bekliyoruz doğumunuu :)))) ama sen hiç gelmiyorsun burayaaa biraz fırçalayayımda bulmuşken kimbilir ne zaman uğrarsın bi daha klava:

ayy canım ya inş güleser hastalanmaz yoksa biteriz inan bazen bi tencere yemek bile pişiremiyorum bakamıyom zaten çocuga bide hastalanırsa mahvoluruz bulantılarda devam bide yemek yiyemedigim için ayakta bile duramıyoırum okadar kötüyümki anlatamam fevzim bi gelseydi ardada toparlanır inş biran önce çocuklar hastalandımı çok zor yaa

evet kardelen yaa sende erzurumda yaşıyomuşsun biz elifle tanıştık bende 11 haftamı bitiriyorum ama bebiş çok zorluyo o yüzden giremiyorum bile arada bakıp çıkıyorum bende nisanda dogumum kısmetse inş sagsalim alırız bebişleri kucagımıza:ecrin_bebek:

Elif cim çok haklısın ama öyle yoğunumki,ev-iş-çocuk-hamilelik yoruyo beni.Yine de çok şükür Allah sağlık versin,gerisi hallolur.Arda nasıl oldu,inşllah iyileşmiştir.Bu arada Dr. Bahadır Bey Erzuruma gelmiş,mükemmel bir çocuk hekimi.Buhara hastanesinde,sizde ona gidin bence.benim oğlum çağdaş(2 yaş 3 ay) da dün biraz rahatsızdı,götürdük grip başlangıcı,geniz akıntısı olmuş.erken gitmemiz iyi olmuş.ayy ne güzel tanışmanız görüşmeniz.inşallah birgün hepbirlikte çıkarız,sohbet ederiz..Derya cım sana da geçmiş olsun biraz daha sabret yakında biter bulantıların.Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah.ikinizi de çok öpüyorum opuyorumnanaktan

evet canım ev iş çocuk hamilelikk hepsi bi arada hakikaten zor sende haklısın inşallah seninlede tanışırız bi gün süper olur... Arda bugün biraz daha iyi ilaçlarını kullanmaya başladık düzelme gösteriyo bizim dr buharadaki faruk bey :) yalnız bahadır bey nerdeydiki daha önce bugün bi arkadaşımdan daha duydum ismini iyi bi dr diye bizim doktorumuzda çok iyi aslında ama onada giderim bi ara sanda çok geçmiş olsun aman çok dikkat edin bizim lojmandaki çocukalrın hepsi dizanteri olmuş çocukalr hep birbirnden kapıyo iştee tekrardan gçmiş olsun canım sende dikkat et olurmu öptüm senide oğluşunuda

kardelen nihayet online gördüm seni günaydın canımm

Artık günaydın için geç oldu :) merhaba Elif cim nasılsın,neler yapıyosun? Bu arada benim adım Tuğba.mesainin bitmesini bekliyorum,ama zaman bi türlü geçmiyo.pazartesi sendromu da cabası

Artık günaydın için geç oldu :) merhaba Elif cim nasılsın,neler yapıyosun? Bu arada benim adım Tuğba.mesainin bitmesini bekliyorum,ama zaman bi türlü geçmiyo.pazartesi sendromu da cabası

merhaba tuğbacım iyiyim bende ders çalışıyorum oğlumla vakit geçiriyorum ev toplıuyorum derken vakit geçiveriyo :)) nerde çalışıyoosun tuğba profilde memur yazıyo ama evet bende çalıştığım zamnlarda pazartesi oldumu işe gitmek istemezdim işe gittimi vakit geçmezdi o sendromuu çoook yakınen biliyorum tatlım

iyim canim bebek icin hazirliklarim devam ediyor onlari hallediyorum
sen nasilsin hic yoksunuz ya :sinifsinif:

ayy ne güzel tatlı telaşlar insan çok heyecanlı oluyor bu zamnlarda maşşalahh diyelim nazar değmesin
evet canım bugün pek giremedim oğlumu bugün okula göndermedim yarın gidecek onun için hazırlık falan yapıyodum bide bu aralarda ders çalışmaya başladım çok vaktimi alıyo

Son düzenleme:
selam arkadaşlar şöyle bir geçmişe baktım
elifcim çokk geçmiş olsun canım ya allah şifasını versin işlh.üzülme bitanem geçicek bunlarda
polimm az kaldı doğuma ayy ne heycan verici günlerdir senin ve eşin için hayırlısıyla bitanem
janatami allah yardımcın olsun arkadaşım çokk zor ama yapacak bişi yokk ne yazıkki,bende mahvoldum 3 aydır anam ağladı valla

hepinizi çokk ama çokk özledim sohbetlerimizi, bulantılardan kafamı bile kaldıramıyorum ne olur bana ve benim gibi olan arkadaşlarımıza dua edin.allaha emanet olun güzellerr

valla kizlar gercekten cok telasliyim tabi tatli telaslar ama korkuyorum birazda esim benden cok endiseli
allahim insallah saglikli ve normal dogum nasip eder banada.
elifim ay isin cok zor canim ya hem kendin calis hem cocugu calistir okula gönder allah kolaylik versin insallah
suzancim ne kötü geciyormus senin hamileligin canim valla seni görünce ben kendime sükrettim acikcasiama buyumus bebisimiz artik allah saglicakla versin kucagimiza kuzularizemuszemus

sağol bi tanem amin inşallah biraz daha iyiydi bugün okula götürdüm öğlene doğru öğretmeni aradı karnım ağrıyo diye ağlıyo dedi gittik okulda uyuyakalmış yavrum yaa:))))
allah sanada kolaylık versin canım seninde en kısa zamnada geçecek inşallah

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl,umarım herkez iyidir.öpüyorum sizlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…