ben iyiyim canım senden naber nasıl gidiyo bakalım varmı biraz hafifleme bulantılarda
iyiyim canıım sen napıyon
kizlar nasilsiniz yaa ne zamandir girmiyorum herkes iyidir umarim bende iyiyim bel agrilarim basladi doguma az kaldi hem heyecan hem korku eyvahedigeldismile hayirlisi ile dogururum insaallah
suzancim o bulantilari ilk 5 ay cekmistim kabustu resmen yaa simdide dogum talesi sardi beni saglikla dogar insaallah yusufum tabi tum bebekler :Saruboceq:
yaw ne gelen var ne giden
valla aynen suzancim in cin top oynuyor.mafoldumben
nasilsiniz neler yapiyorsunuz kizlar
aynen büşracım dediğin gibi topiciğimiz dağılmış resmen:sinifsinif:
bulantılarım bu hafta biraz daha azaldı çok şükür:Saruboceq:
kaan anaokuluna başladı teyzesi onunla uğraşıyorum öyle işte sen nasılsın ne var ne yok
ay cok sükür canim yakinda tamame gecerde kendini toparlarsin artik insallah zemuszemus
oy masallah kaanima cok iyi olmus ya baslamasi hem kendisi icin hem senin icinolumunekankayizsmile
bende iyim canim doguma yaklastik artik. bebegim dönmemis suzancim normal dogum yapamicam sanirim cok istiyordum halbuki.
doktorum sezeryan ol kendini ve bebegi sikintiya sokma diyor karar veremiyorumbilmiyorumkismile
canım hakkında hayırlısı işlh.15 günün var galiba hesaplamam yanlış değilse,:CüvCüv:
bilen var mı ben bugun hamıle oldugumu ogrendım
ama bundan 2 3 gun once antidepresan almıştım uyku için bi defalık
acaba bir şey olur mu çok endişeliyim nasıl yaptım bunu
çok emin deilim ama olmaz herhalde hayatım bende hamile oldugumu bilmedigim için bütün ay vertigo ilaçlarımı kullanmıştım ki sen bir kez almışsın endişelenme bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?