akşam 7 den sonra gelirim gııı benimki işe gidecekteee kuzumm öpüyom sizii meraktan bakıyom heeeee
akşam 7 den sonra gelirim gııı benimki işe gidecekteee kuzumm öpüyom sizii meraktan bakıyom heeeee
11 12 ye kadar napiyor disarida.kimin olsa surati asilir yani.
basta tartismak care deil ciftleri iyice birbirinden uzaklastirir.
tamam her evde ufak tefek olur tartışma ama bu adamda tozuttu artıkk yaniiialsanaalsanasmile
SKE canım yeni gördüm topicin hayırlı olsun
bol muhabbetler opuyorumnanaktan
SKE canım yeni gördüm topicin hayırlı olsun
bol muhabbetler opuyorumnanaktan
ee yani oluyor her evde.adam huysuz oldumu gecinmesi cok zor yaaa.klava:
kaveye filan gidiyormuş,komşumda evde tek başına oturuyormuş,bide gulları var 3 yaşında
ohhh valla e güzel se gez kız burda çocuka 4 duvar arasnda otursun iyi be dahane istiyon allahtankötükedihüso
anacımm bunlara güzel huy nakli yaptırmak lzımmm gııısırnaşık şeydelikafadulden
bend ecalisiyordur diye dusunmustum biranakannehiray o cocuga yazik insallah tartismalsrina sahit olmuyordur.
ne yapsin arkadasin bise önerdinmi?
cnm biraz teselli edim dedim ama arkadaşım anlattıkça şoka girdim elle tutulucak bi tarafı yok adamın ama arkadaşım seviyo eşini ee bide çocuk var ortada,birazda maddi sıkıntıları varmışş.
bende dedimki sana yaptığı bütün hareketleri sende ona yap fazla değer verme o olmadanda bişiler yap filan diye ama bilmiyorum ne kadar işe yarar
polim emoş daha gelmedi galiba baktım bugün ama yoktu
öncedendemi böyleymis bu adam e canim olsun maddi sikinti allah askina bu devirde kimin maddi sikintisi yokki?
arkadasina söyle cok sakin bir sekilde konussun onu suclayarak sen söylesin böylesin diyerek deil ama güzelce niye böyle oluyor biz birbirimizi seviyoruz falan diebide dokunmak cok onemli elinden tutarak konussun sarilarak falam cocugumuz seni özlüyor desin aksamlari evde seninle vakit gecirmek istiyoruz desin fayda etmezmi bilmiyorumkismile
siddet varmi?
ben hic bakmadim oda topigi acti kayiplara karisti giikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?