Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

11 12 ye kadar napiyor disarida.kimin olsa surati asilir yani.
basta tartismak care deil ciftleri iyice birbirinden uzaklastirir.

kaveye filan gidiyormuş,komşumda evde tek başına oturuyormuş,bide gulları var 3 yaşında
ohhh valla e güzel se gez kız burda çocuka 4 duvar arasnda otursun iyi be dahane istiyon allahtankötükedihüso

kaveye filan gidiyormuş,komşumda evde tek başına oturuyormuş,bide gulları var 3 yaşında
ohhh valla e güzel se gez kız burda çocuka 4 duvar arasnda otursun iyi be dahane istiyon allahtankötükedihüso

bend ecalisiyordur diye dusunmustum biranakannehiray o cocuga yazik insallah tartismalsrina sahit olmuyordur.
ne yapsin arkadasin bise önerdinmi?

anacımm bunlara güzel huy nakli yaptırmak lzımmm gııısırnaşık şeydelikafadulden

keske alinan tasilan bisey olsaymis kaydirigubbakcemile3 kadinlar ne yapar eder alir yada kendininkinden verir nakil yaptirirlardi emin ol.

bend ecalisiyordur diye dusunmustum biranakannehiray o cocuga yazik insallah tartismalsrina sahit olmuyordur.
ne yapsin arkadasin bise önerdinmi?

cnm biraz teselli edim dedim ama arkadaşım anlattıkça şoka girdim elle tutulucak bi tarafı yok adamın ama arkadaşım seviyo eşini ee bide çocuk var ortada,birazda maddi sıkıntıları varmışş.
bende dedimki sana yaptığı bütün hareketleri sende ona yap fazla değer verme o olmadanda bişiler yap filan diye ama bilmiyorum ne kadar işe yarar

polim emoş daha gelmedi galiba baktım bugün ama yoktu

öncedendemi böyleymis bu adam e canim olsun maddi sikinti allah askina bu devirde kimin maddi sikintisi yokki?
arkadasina söyle cok sakin bir sekilde konussun onu suclayarak sen söylesin böylesin diyerek deil ama güzelce niye böyle oluyor biz birbirimizi seviyoruz falan diebide dokunmak cok onemli elinden tutarak konussun sarilarak falam cocugumuz seni özlüyor desin aksamlari evde seninle vakit gecirmek istiyoruz desin fayda etmezmi bilmiyorumkismile
siddet varmi?

yaa zaten maddi sıkıntıyı adam konu ediyormuş ve kendşni dışarı vurmuş cnm.şiddet faln yokmuş bende sordum sana el kaldırdımı diye ama şükürki yokmuş.senin söylediklerini anlatıcam muhakkak.allahım hekesin evine huzur versin.amiinnnnnn:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3
ben hic bakmadim oda topigi acti kayiplara karisti giikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

benim çiçeğin dibinde küçük uçan sinekler var ne yapsam acaba bi bilgin varmı?

sevindim siddetin olmadigina.belki faydasi olur anlat cogu okudugum kitaplarda tartismadan sonra sinir gecince konusumanin sorunlari cözdugunu yaziyor.
eveeet allahim herkesin evine huzur versiinzemuszemus insallah iii olurda düzelir adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…