Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

sevindim siddetin olmadigina.belki faydasi olur anlat cogu okudugum kitaplarda tartismadan sonra sinir gecince konusumanin sorunlari cözdugunu yaziyor.
eveeet allahim herkesin evine huzur versiinzemuszemus insallah iii olurda düzelir adam.

inşallah cnm ya üzüldüm çokkk

benim çiçeğin dibinde küçük uçan sinekler var ne yapsam acaba bi bilgin varmı?

canli cicegim hic yok ama annemin cok vardi bilirim.kaydirigubbakcemile3
cicegin topragini degistir canim bide cicegini yika bi su akit ustunden gecer hemen.

canli cicegim hic yok ama annemin cok vardi bilirim.kaydirigubbakcemile3
cicegin topragini degistir canim bide cicegini yika bi su akit ustunden gecer hemen.

tek tek yapraklarını silerim ama dur bi yıkım bakimm ne olcakkk

evde huzur olmadımı herşey boşşş
biz bile ufacık bişiden tartışsak o günüm berbat geçer ve eşim bana hep şunu der
seninle küstüğümüzde sanki dünya başıma yıkılıyor,nefes alamıyorum,işlerim bile ters gidiyorr der...

şu telefonlarda olamasa halimiz nirdeee kalırdı bilmemm

heh kızlarr konu ne anlamadımm kadınlar ne ister derken nasıl bi açın bakemmm

heh kızlarr konu ne anlamadımm kadınlar ne ister derken nasıl bi açın bakemmm
gel cnm bittimi yemeklerin bakiimmmm,
cnm benim bi arkadaşım eşiyle tartışmış ondan böyle bir soru çıktı.geçmişe bi bak istersen

canyy senin eşin ne iş yapıyo cnm
işşe gidicek demiştinde ondan sordummm

kekech gel cnm buyur sohbetimize uzak durmaaaaolumunekankayizsmile

oooo bitti yedik bilee :)) şimdi bakıyordum ayy ne biliyim üzücü bi durum adam anlayışsız biri demekkii
kadına yazıkk allah yardımcısı olsun üzüldüm şimdii valla benim eşim tek başına gezmeye dışarı gitmez gezrse bizimle çıkar inan çalışırken mecburen dışarda yemek yiyolar boğazımdan geçmiyo der bir an evvel geleyimde oğlumla vakit geçireyim der ne biliyim adamdan adama da değişiyo işte yazık günah ya bazı adamlar evlenmek için evleniyo evde yemek yapan biri olsun bide çocuk doğursun gerisi önemli değil sinirleniyorum böle insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…