Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

suzan nerdesin yine gülümmmm kayıplardasın yinemi geziyon yoksa :)))))) özledim gel hadii

amiiin kiz napak artikim hamile kalmasini biliyorsak dogmasinida o acilari cekmesinide bilecez demikaydirigubbakcemile3

yaaa niye uyanik ol gör bebisinin ilk halini neyse sende bi hemsireden rica edersin ilk halinin fotosunu cekerkaydirigubbakcemile3

cok sukur ikinizde saglikli i sekilde atlatmissiniz amaaan hepsi laf iste o an hangisi uygunsa o oluyor bitiyor rabbim saglicakla versin kucagimiza dogacak yavrularimizi.olumunekankayizsmile

çok şükür canım maşşalah zaten 4 kilo doğdu ondan normal doğum olmadı yoksa ben 4 saat doğum sancılarımı çektim 8 santim açıklığımda vardı ama arda 4 kilo olunca çıkmadı iştee bide çatım darmış ama çok şükür öylede böylede oldu
sende sağlklı bi şekülde doğurda hangi doğum şeklü olduğunun önemi yok inan

kızlarr,,, selam hepinize
bugün evde mevlüt okuttuk ve resmen geberdim yorgunluktan.
ancak bu saatte girebildim,
işlh sabaha görüşük ederiz
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlarr,,, selam hepinize
bugün evde mevlüt okuttuk ve resmen geberdim yorgunluktan.
ancak bu saatte girebildim,
işlh sabaha görüşük ederiz
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım allah kabul etsin görürşrüz bugünn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn tatlışşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

derya be de çok kararısızım kışın çok eziyet olacak aslında doğru senin dediğin o okulun iyi olmadığını biliyorum arkadaşımın çocuğu orda problem yaşadı erzxurum en iyisi bizim dediğimiz okul ama banada sanada çok uzak kalacak bizim bide kayıtlarımız yapıldı hele eylül olsun belki göndermem kaydını alırım yaza doğru bi kreşe veririm sonrada 5 yaşındada anaokuluna gider

dur geliyom hemen bilgisayarı tekrar kapatıp açmam lazım gitme bi yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…