Pembe çatı altında sohbet etmek isteyenler buyurun

hadiya napcaz arkadaşım ya bende çok kararsızım benim evin karşısında okul var aslında versem diyom ama dili bozulursa diye çok korkuyorum

offf offf belli olmaz iştee ne biliyim
kaka problemimiz olmasa çok iyi olacak ama zamana biraktık o işi üstüne gittimmi çocuğun psikolojisi bozulur diye korkudan üstüne gidemiyorum
bizz kararsız kazımlarrr evet her okula verilemz canım zübeydeye genelde polislerin ve askerleri çocukalrı gidiyo ama sen kaıt yaptımamışsın kreşe veririsin ben şimdi öyle düşünmeye başladım ama fikrim değişebiliride
napcaz yaa

iyimi olur çocuk için kötümü olur bilemiyom bi türlü dilleri bozuk davranışları bozuk

canım senin oturduğun yer nerdeydi tam olarak kars yolu üzerindemi eğer o taraftaysa senin dedğin o okul zübeydeden daha uzak

valla biz dün gişttik otaraflara okula ugramadık eşim zaten hiç kıyamıyo küçücük çocuk diyoı nasıl kıyıp göndercen diyo bide uzak olunca iyice benimde kafam karıştı

yada şöyle anlatayım hani buranın en kötü mahallesiymiş boşaltılıp toki yapılmış mafya tarzı varoş mahallesiymiş ama şimdi onuda hatırlayamıyom iyice kafamda gelgitler başladı

valla biz dün gişttik otaraflara okula ugramadık eşim zaten hiç kıyamıyo küçücük çocuk diyoı nasıl kıyıp göndercen diyo bide uzak olunca iyice benimde kafam karıştı

aslında bende öle düşünmeye başladım şimdi arda 3 buçuk okul eylülde açılacak ama arda aralıkta 4 yaşına girecek yani ordaki çocukalrda ay olarak küçük olacak anaokulu kreş gibide değil aslında anaokul yaşı 5 yaş artık çocık herşeyi kendi yapabiliyo dmektir ama bizmkiler daha küçük orda ezilirlermi diyede düşünmüyo değilim senin kızda ardayla yaşıt oda aynı sorunları orada yaşıyacak servis olayına hiiç sıcak bakmıyorum küçükler daha servisbinip inemezler yaaa bizim bırakmamız lazım

mahalle başı buldum adını duymuşsundur belki ordayım oraya yakın bildigin başka güzel okul varmı mükemmel olmasada olur idare eder olsa yeter

ben serviste abla olmasa göndermem zaten bi abla olması lazım inmelerine binmelerine ayaga kalkmamalarına dikkat edecek yoksa olmaz bizimkiler çok küçük

mahalle başı buldum adını duymuşsundur belki ordayım oraya yakın bildigin başka güzel okul varmı mükemmel olmasada olur idare eder olsa yeter

ayy biliyom canımm orayı orda ilçe emniyet var askeriye falan var dimii orda ama orası benden daha yakınsın heryere benim çok uzakkk ama ordaki hiçbir okula gönderme sakınn

yanebileyim peki devlet okulları alıyomu b izimkileri yaşları tutuyomu

tutuyo tabi canım ben ardanın kaydını yaptırdım tutmasa almazlardııı 36 ayını bitirmiş olanları alıyolarr 4 yaş sınıfına yazıyolarr

ama o özel okullarda geçen sene benim arkadaşımın oglunu almadılar 2005 di devlet okulunda yokki 4 yaş sınıfı falan bitane sınıf oluyo 6 yaşındakide 5 yaşındakide aynı sınıfa gidiyo bide bizimkiler 4

bide havuz başını orada biyerde tatbikat diye bi okul varr oda iyii ama orası 2006 almıyolarmış öğretmen arkadaşım var orda öğretemen müdüre sormuş almıyacaz busene 2006 demiş geçen sene almışlar küçük oldukları için sorun yaşamışlarr

dün çok pişman olduk yenişehirden ev tutmadıgımıza çok güzel evler falan eşimle gezdik baktık biraz evimi taşısak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…