- 11 Ekim 2009
- 1.939
- 1
- 356
ama o özel okullarda geçen sene benim arkadaşımın oglunu almadılar 2005 di devlet okulunda yokki 4 yaş sınıfı falan bitane sınıf oluyo 6 yaşındakide 5 yaşındakide aynı sınıfa gidiyo bide bizimkiler 4
dün çok pişman olduk yenişehirden ev tutmadıgımıza çok güzel evler falan eşimle gezdik baktık biraz evimi taşısak
aman kısmet artık bulcaz bi çaresini
sen neler yapıyon bi sorun yok demi şimdilkik hamilelik konusunda
ben napıyım evdeyim durmadan yağmur yağıyoo yaa bide nispet yapar gibi tv de antalya bodrum tatil yerlerini göstermezmii kuduruyom evde
bugün gögüslerim çok acıyo şişlerrr kasıklrımda batma varr belim ağrıyoo belirtilerin hepsi mevcut amaa nasip işteeeolur inşallah
bizim lojmanlarda dumluda ben girmedim pasinlerde anam agladı köyde hiç yapamazdım bide vakit çok azdı evi hemen taşımamız gerekiyodu tokiden tuttuk çok aceleye geldi bende yoktum burda eşimde tutmuş artık
sorma bende öle annem ve izmitte oturan kız kardeşim dikilide denize gittiler diger kız kardeşim zaten antalyada oturuyo bende senden farklı deilim bebekte kısmet ya olur inş ben yine devam etcem korunmaya zaten hazır hissetmiyodum benim hamileligim sıkıntılı oluyo birazdaha beklicem
merhaba kızlar
sen hazırlanmışsın bacım ben zaten kazara hamile kalıcaktım yoksa korunuyoz ama iyide oldu planlı olması en güzeli dumluda sizden daha ierde 16 km sonra küçük bi köy
merhaba kızlar
aman iyi olmuş o zamann köyde yaşanmaz yaaa çok zor zaten kışın ağır geçiyo acil bişey olsa zor gelir giderdin
sen hazırlanmışsın bacım ben zaten kazara hamile kalıcaktım yoksa korunuyoz ama iyide oldu planlı olması en güzeli dumluda sizden daha ierde 16 km sonra küçük bi köy
kesinlikle bide pasinler beni mahvetti dumluyu hiç kaldıramazdım burda rahatım en azından ist yere gidebiliyorum pasinler çok yobazdı dışarı çıkamıyoduk hiç
evet çok güzel hazırladım kendimi niye hazır hissetmiyon benim kocam tuturdu bebek sevelim isterim bi tane daha diye ardada büyüdü artık ardada kardeş istiyo yavrum oda hazır olmasa yapmamzdım ama baktım çok istiyo olsun tabii napalım kısmett nasipse olurr değilse sonraya düşünürüm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?