ee şeyyy o beden yok :))))
bende gözlük aldım şakkıdı :smiley-cool: sengözlerimebaksanab
meryemcim ben geçen gün adil ışığa gittiğimde bi kot beğendim ve dedimki bu kotun bi beden küçüğü yokmu dedim . tezgahtar kız benle dalga geçer gibi dediki oda çocuk reyonunda olur dedi bende hiiç kendimi bozmadan dedimki oda bana boydan olmaz, sanrıım size tam otur dedim :)) tabi hiiç bişi diyemeden diğer reyona geçtii.. dua etsin onu şikayet etmedim ben orda.... amaa yook çektiricem ben o kıza taktım kafayıı haftya yine ordayım :)))
veeeeeeeeeeee yine ben :):1closedeyes:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
FUNNYDA güle güle kullan gri penyeyi ve teği çok beğendim bööle etekleri çok severim...
fundacım güle güle giyin tatlım
güle güle giyin sekerim
özellikle etegine bayildim
çok güzelmiş demothycim.markası ne acaba? birde fiyatı. yüzüne çok yakışmış.çok doğru bir seçim yapmışsın canım :lepi:
cnm bn bu krem kurklu hırkayı mangodan aldim ama cok tuy birakio sn nasil giyionbenneyaptımki cnm bide okadar para werdim sezonda almiştim
markası yok canım pendik pazarından 15 tlye aldım kaydirigubbakcemile3 uzun süre takmadığım için çok para veremiyorum gözlüğe :1no2: 10 dk sigara molasında bi de işe gidip gelirkene kaydirigubbakcemile2
ben bunu aldıktan sonra farkettim canm ama koli bandıyla çektim tüylerini bi sorun yok yani. ilk giydiimde çok sardı her yerimi. bi de içine siyah giymiştim :S :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?