Pembe Dolap

meryemcim ben geçen gün adil ışığa gittiğimde bi kot beğendim ve dedimki bu kotun bi beden küçüğü yokmu dedim . tezgahtar kız benle dalga geçer gibi dediki oda çocuk reyonunda olur dedi bende hiiç kendimi bozmadan dedimki oda bana boydan olmaz, sanrıım size tam otur dedim :)) tabi hiiç bişi diyemeden diğer reyona geçtii.. dua etsin onu şikayet etmedim ben orda.... amaa yook çektiricem ben o kıza taktım kafayıı haftya yine ordayım :)))

haha ay kiz sende tam hazir cevapsin yani hehe oda haketmis laelaelaelaelae hehe gülgürdün beni simdik

ov meryemmm bakma sen benim seessiz olduğumaa varyaaa biri damaarıma basmasınn acaip haşlarımm ben anında yapıştırırım lafı... bak mesela günlüğüde yazdım bikaç şeyy yanii iyice beni çizgimden çıkartıcaklar sabrımı zorluyorlarr : )))

FUNNYDA güle güle kullan gri penyeyi ve eteği çok beğendim bööle etekleri çok severim...

Son düzenleme:
ooooo daha bitmemis döktürmüs bizimki yine
cantalarin cok hosmus tatlim
iyi günlerde kullan

çok güzelmiş demothycim.markası ne acaba? birde fiyatı. yüzüne çok yakışmış.çok doğru bir seçim yapmışsın canım :lepi:

markası yok canım pendik pazarından 15 tlye aldım kaydirigubbakcemile3 uzun süre takmadığım için çok para veremiyorum gözlüğe :1no2: 10 dk sigara molasında bi de işe gidip gelirkene kaydirigubbakcemile2

cnm bn bu krem kurklu hırkayı mangodan aldim ama cok tuy birakio sn nasil giyionbenneyaptımki cnm bide okadar para werdim sezonda almiştim

ben bunu aldıktan sonra farkettim canm ama koli bandıyla çektim tüylerini bi sorun yok yani. ilk giydiimde çok sardı her yerimi. bi de içine siyah giymiştim :S :S

markası yok canım pendik pazarından 15 tlye aldım kaydirigubbakcemile3 uzun süre takmadığım için çok para veremiyorum gözlüğe :1no2: 10 dk sigara molasında bi de işe gidip gelirkene kaydirigubbakcemile2

anladım güzelim.çok güzelmiş ama dikkatli kullan çünkü çok zararlı oluyor taklitler. Şeniz

ben bunu aldıktan sonra farkettim canm ama koli bandıyla çektim tüylerini bi sorun yok yani. ilk giydiimde çok sardı her yerimi. bi de içine siyah giymiştim :S :S

ayy saol cnm benim ya walla yarin denicem gecen sene aldim tuyleri yuzunden 2 kere giyebildim yuppi artik giyibilcm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…