Pembe Dolap

sehnsucht ceketin göz kamastirici birsey bayildim, ceketlerde ama zorluk cekiyorum boyum uzun olunca sanki kisa oluyorlar bana bende biraz uzun seviyorum düdük gibi durmasin diye

yok tatlım ya bence hiçde öyle durmuyodur ben tam tersine kısa ceketi severim daha şık gösterir hanımları bence sendede güzel duruyordur bi ara kısa ceket giyde bakalım olurmu şekerim

yok tatlım ya bence hiçde öyle durmuyodur ben tam tersine kısa ceketi severim daha şık gösterir hanımları bence sendede güzel duruyordur bi ara kısa ceket giyde bakalım olurmu şekerim

bitane kisa keten var onu aklima gelince ütüleyimde bi gösteririm insallaha.s

pamukcuma çok teşekkür ederim sen birde ayakta duruşunu görsen
bakırköyde dichmann den aldım 50 tl.ye

benm için biraz iddialı bi model ama mutlaka ki kafama göre bişi bulurum, bi an önce uğramam lazım oraya =S sahile doğru kaldığı için inmiorum genelde ama napalım bakmakta fayda var (= tekrar güle gğle kullan semyıl gladiatörler skinny jeanin altında dehşet duruor..

Kızlar çok teşekkür ediyorumm...
Bugünde bunları aldımm

Gömleğimmm (uzun zamandır istiyordum alamamıştım içimde kalmıştı bugün aldım)

içine bu badiyi aldım,, giyip ilk iki düğmesini açıcam altınada koyu lavicert kotumla spor ayakkabılarımı giyicemm

Gömleğin üstüne takmak için kemerim

bunuda gördüm annem beğendi aldık

elbisemide tekrar çektimm belki belli olur biraz dahaa

çoraplarımı anneciğim beğendii ısrar etti aldık kaydirigubbakcemile3

vee kokoş belinayın kokoş boncuğu (bileklik)sengözlerimebaksanab

meryemmm bende beğendimm uzuuun zamaandır istiyordummm aklımdaydııı ve sonunda aldım kuşum.. hemde 10 ytl'ye aldım

bende gözlük aldım şakkıdı :smiley-cool: sengözlerimebaksanab​

belinayım mervem elbisen cok guzelmıs bende de koyu yesılı var adıl ısıktan mı aldın :ecrin_bebek: tatlım altına sıyah babet de cok guzel oluyor gule gule eskıt

sinemim evet canımm adil ışıktan aldım hayatım..altına babet giyicem dediğin gibi :))) sende güle güle giy tatlım

sinemim evet canımm adil ışıktan aldım hayatım..altına babet giyicem dediğin gibi :))) sende güle güle giy tatlım

Saol bıtanem benımkı eskıdı bıle canım cok guzel bı secım yapmıssın cunku o elbıse solemesı ayıp pek seksı dar ve lıgralı oldugu ıcın yapısıo emınım cok yakısacaktır sana resımlerını beklıyoruz:enbuyukkk:

sinemcimm o elbiseyi zaten özel günlerde giymek için aldım tatlım :) evet dar ve yapışıyoo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…