Pembe Dolap

songa çok güzel aldıkların yeşili çok severim güle güle kullan
[/URL][/IMG] bende bu elbiseyi aldım biraz çok desenli ama giyince hoşuma gitti

topuklu ayakkabıya bayıldum cnm nerden aldın ne kdra aldın hemen bilmek istiorummmm kaydirigubbakcemile3

canım bakırköyden aldım kurumsal bi marka değil öle select die mi mağaza. ama çok ucuz ben aliim yollim sana olmaz böle ayrı gayrı :a015:

canım bakırköyden aldım kurumsal bi marka değil öle select die mi mağaza. ama çok ucuz ben aliim yollim sana olmaz böle ayrı gayrı :a015:

çok düşüncelisin ya tatlişim bnm kaydirigubbakcemile5
ya bn önceki sayfalara baktım lcwden alınan bi ayakkabıdan bahsetmişsin demothyle..ondan memnun mu demothy duy sesimiiii Çok üzgünüm çoook

elbisene hayran kaldim renkleri falan cok desenli falan ama karisik kurusuk degil renkleri onun icin cok begendim. uzunluguda cok güzel benim sevdigim gibi güle güle giy canim

saol meryem çok uzun deil tatlım diz kapağmn altında ama ben biraz kısaltcam kırmızım gibi yaptırcam...

sağol canım.sende güle güle kullan.elbisenin bir değişiğinden bende var ama ben biraz zayıfım bu tarz üzerime yapışan elbiseler daha da zayıf gösteriyo beni o yüzden severek giyemiyorum senağlama

çok düşüncelisin ya tatlişim bnm kaydirigubbakcemile5
ya bn önceki sayfalara baktım lcwden alınan bi ayakkabıdan bahsetmişsin demothyle..ondan memnun mu demothy duy sesimiiii Çok üzgünüm çoook

evet canım.o ayakkabıdan çok memnun kaldığını yazmıştı demothy.hatta en rahat ayakkabım falan diyodu

evet canım.o ayakkabıdan çok memnun kaldığını yazmıştı demothy.hatta en rahat ayakkabım falan diyodu

bnde bgn denedm gerçekten rahat ama nine west de ve next de de ayakkabılar indirimdeydi bide babet mi alsam topuklu mu karar weremedm yaa..
bu arada çok saol cnmm

bunları aslında daha önce almıştım ama yine de koymak istedim.uzun zamandır alışverişe gidemedim çünki senağlama

Son düzenleme:
markası yok canım pendik pazarından 15 tlye aldım kaydirigubbakcemile3 uzun süre takmadığım için çok para veremiyorum gözlüğe :1no2: 10 dk sigara molasında bi de işe gidip gelirkene kaydirigubbakcemile2

Demet nasıl boyle ucuza almayı basarıyorsun burda cok pahalı en adısı bıle

Demet nasıl boyle ucuza almayı basarıyorsun burda cok pahalı en adısı bıle

cnm inan İstanbulda büyük potansiyel var..outletler neredeyse bedavaya dğıtıyor ..düşünsene park bravodan kuzenimin düğünü için abiye aldım 189'dan 14 tl'ye düşmüş..14 tl ya :1shok:

cnm inan İstanbulda büyük potansiyel var..outletler neredeyse bedavaya dğıtıyor ..düşünsene park bravodan kuzenimin düğünü için abiye aldım 189'dan 14 tl'ye düşmüş..14 tl ya :1shok:

:1shok:nasıl ya 14 tl mi çok merak ettim ne zaman aldın ve birde resmini koyarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…