Pembe Dolap

bugün innova temizleyici ürünlerini aldı nişanlım bana artık pütürler ve siyah noktalara elveDa bebeksi ciLdm için herşeyi yapıcam Maske,köpük ve tonik

Son düzenleme:

Kızlar bende netten bugün bu bluzu aldım.Nasıl?
Hediye çeklerim vardı sadece kargo parasını ödeyeceğim

3 ay süreyle banlanmış diye duydum ama sebebini bilmiyorum. 3 ay çok uzun bir süre ya Yokluğu hissediliyor

evet gerçekten de napmış da mapusa düşmüş çok merak ettim, 3 ay da baya uzun, keşke msnini alsaymışım güzel fikirler veriyordu o

bluzunu güle güle giy ayrıca onun kısa kollusu daha hoş olurdu diye düşündüm..

ben pek sevmedim canım, hem havalar çok sıcak bunu giyebilmek için baya bir beklemen gerek ekime kadar falan..

Modeli değişik güzel ama ben rengini pek beğenmedim canım. Güle güle giy

evet kızlar rengi bayat biraz zaten bedava diye aldım başka alcak bişi yoktu,teşekkürler canım bende arkasını beğendim zaten.Sonbaharı beklierim artık zaten çok hevesli değilim giymeye diyeceğim ama havalar böyle giderse giyilir zaten yağmur yağmur yağmur

sonunda bu elbiseyi aldım kızlar.. günlük için abartılı olur demiştiniz. gelsin bakalım abartılı olursa özel günlerde giyerim

Eki Görüntüle 200739

hiç abartı olmaz bence.üzerine kot veya deri bir montla kombinle.yada deri kemer ve uzun salaş hırkayla dene.süpper olur. güle güle giyy:))(çok özel günlere hafif kalır bence bu elbise,ben olsam tercih etmem)

Bugün aldığım picamalarım

ocelerim

26 Mayıs 22 haziran watsons kataloğundaki saç düzleştiricisi Fiyatı 13 TL ve az önce denedim pek güzel düzleştiriyor. Tavsiye ederim. 2 yılda garantisi varmış.

Golden Rose vücut simi

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben de bu sayfanın takipçilerinden oldum son günlerde. Bir iki önce bi şeyler aldım eklemek istedim. Yorumlara açığım

hiç abartı olmaz bence.üzerine kot veya deri bir montla kombinle.yada deri kemer ve uzun salaş hırkayla dene.süpper olur. güle güle giyy:))(çok özel günlere hafif kalır bence bu elbise,ben olsam tercih etmem)

aynen cnm. bnde günlük kullanıcam ztn. şu yağmur bi dursa giyemedim bi türlü elbisemi

ben de ekleyeyim bari

bunlar dolabımdaki spor kesimden bi kaç parça kızlar

yorumlarınızı bekliyorum değişik kombin fikirlerine de açığım
[/B]

Son düzenleme:
Kızlar öncelikle Garanti bankasının stajı ve Young Guru Academy e kabul ediliğimi sizinle paylaşmak istiyorum Böyle önemli yerlerde şort askılı dolaşamayacağım için biraz daha klasik kesim üç beş parça bişey aldım De factodan 2 alana 1 bedava vardıı mavi kemerli body bedavaya geldi
Tabi yine kozmetik çılgınlığıma dur diyemedim topladım Watsons u Avon siparişlerimde geldii İşte aldıklarım..
pastel Stick fondöten,pudra ve göz kalemi..
Watsons un küçük seyahat boyu ıvır zıvırları...ünide olduumdan her şehirde arkdşm var işime çok yarıo bunlar
watsons un küçük çilekli kivili ve lavantalı duş jelleri..Çilek ve kiviye bayıldım aşık oldum aşık oldum aşık olduuummm çok güzel kokuyooorrrr kullanmaya kıyamam ben onu yaa şişeside çok tatlıı
Watsons ayak spreyi (yazın çorapsız giyilen ayakkabı terlik içinde ayağım terlio çok rahatsız oluyorum bu sprey pek işe yaramadı
Nivea black and white roll on ve deo bugün 30 küsür antalya sıcağında koltuk altım sırılsıklam olmadı çok memnun kaldım tavsiye ederim
Avondan ruj,pembe kuğulu kolye,ayak için roll on,krem far aldım.. ve verita far bazı

Eklentiler

• $180620112820.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $190620112821.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $190620112824.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $190620112825.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $190620112826.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $190620112827.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
kizlar takip ediyorum bende bu topigi
Ilk kez birseyler ekleyecegim.Dun aldim,rengine bayildim.
Eki Görüntüle 212071
Eki Görüntüle 212072

seker gibiymis, güle güle kullan :)

Günaydın kızlar ben de bu sayfanın takipçilerinden oldum son günlerde. Bir iki önce bi şeyler aldım eklemek istedim. Yorumlara açığım

Eki Görüntüle 212084 Eki Görüntüle 212083

Hosgeldin Güzel esyalar. Pantolonu nasil kombinleyeceksin onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…